Лотария "Зелена карта" 2021

• 71 067
  • 968
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, само да попитам- ако лицето което кандидатства трябва да прикачи само своя снимка или и на съпруга си и децата?

# 286
Здравейте, само да попитам- ако лицето което кандидатства трябва да прикачи само своя снимка или и на съпруга си и децата?
Иска снимка на децата под 18г.

Успях да подам за 2 бр от телефона, след час и половина рефреш и 2 ракии 😁. Трябваше тотално да затварям сайта  отново отварям и отначало после по 20 рефреш връщане 1 назад и пак submit и т.н
Мисълта ми е с повече рефреш и търпение  става.
Успех на всички дето много искат да спечелят 😁
Браво. Успех и на теб!

# 287
Здравейте, от няколко часа се опитвам да си попълня формуляра, но само до първа страница ме допуска, после дава грешка. Някаква идея да имате?

# 288
И аз подадох след много усилия

# 289
И аз подадох след много усилия

Днес ли успяхте ?

# 290
Аз опитвам, но неуспешно:(

# 291
Ние чак сега успяхме, от 17.00 часа се пробваме. Явно е много натоварен сайта. Не се отказвайте.

# 292
Попълването на формуляра за зелена карта нали е до 05.11.2019г. - 19.00 ч. българско време ? Питам, понеже утре ще сме готови със снимките.

# 293
Попълването на формуляра за зелена карта нали е до 05.11.2019г. - 19.00 ч. българско време ? Питам, понеже утре ще сме готови със снимките.
          Да 12 часа на обяд наше време. Поне така пише навсякъде.

# 294
Колко много хора чакат последния момент, включително и за снимки. Паспортите проверихте ли до кога за валидни?

# 295
Колко много хора чакат последния момент, включително и за снимки. Паспортите проверихте ли до кога за валидни?

Моята изтича края на месеца, но не мисля че ще е проблем, защото ще я сменя

# 296
От 24 часа се опитвам да попълня формуляра. Успешно ми зарежда само първата страница и след като успешно съм прекачил снимка и съм попълниш всички данни следва да натисна бутона продължи и след като го натисна изписва че няма връзка със страницата и изписва грешка. Пробвах от Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera, на лаптопа ми а също и от Chrome на смартфон ми. За съжаление резултата е един и същ. Връщах назад, рефрешвах, повтори наново попълването на целият формуляр, абсолютно нищо не работи. Аз съм пускал и други години в последният момент и никога не е имало проблем. Очевидно е че има някакъв вътрешен саботаж от страна на американското правителство за да не им работи сайта. Ей сега чакам KYC да отвори след 5 часа и ще и счупя телефона да звъня директно ще ги направя на 5 стотинки такъв скандал ще им заформя че такова нещо не са чували преди. Ще им кажа аз как се ограничават права на хора и как се крадат такива и че това няма да им се размине ако не удължат срока на лотарията да изместят датите с поне седмица напред или да анулират лотарията и да пуснат нов период както стана миналата година или им давам 1 час да направят сайта работещ! В 7:30 Est  при нас 14:30 отваря офиса и ги мятам по телефона. Не знаят с кой си имат работа и какво ги чака!

# 297
За съжаление каквото и да направя не ми отваря втората страница. Вече три дни се опитвам и успях да подам само за единия, да но да ни е за късмет. Успех на всички

# 298
  • Сф
DV2021, няма какво да се газираш толкова. Догодина се натуткай по-рано и не чакай последния момент.

# 299
DV2021, няма какво да се газираш толкова. Догодина се натуткай по-рано и не чакай последния момент.

Няма да чакам догодина. Има си срок официален той изтича в 19:00 часа Бг време днес. Има още 9 часа и сайтът трябва да работи а той не работи. Или ще ги накарам да отменят лотарията като миналата година или да оправят сайта до 16 часа Българско време или и бог няма да им помогне като се захвана с тях... KYC...!

Общи условия

Активация на акаунт