Лотария "Зелена карта" 2021

• 70 997
  • 968
  •   1
Отговори
# 390
  • Down south
Цитат
но това трябва да си го учила в основното училище !!! Ако се заяждаш си е твое право на избор.
Това беше напълно излишно.
Общо взето отношението към хората има връзка с отговорите, които би получила на евентуалните бъдещи въпроси.

# 391
  • София
Добре не съм се изказа точно. Приемам го . Но не мога да приема начина на отговаряне . Не мисля , че съм написала нещо лошо. Ами ако ми се наложи да питам нещо важно за мен. Пак ли да очаквам някакъв такъв отговор. Нали този форум е да си помагаме с информация или аз се бъркам?
Не е въпрос на изказ. Ти явно смяташ, че днес е празник, а това е груба грешка.
Затова и те репликирах.
Разбира се, че тук е място за взаимопомощ. Когато сгафиш....

# 392
  • САЩ

new_sunrise
съветвам те да прегледаш тази и някои предишни теми.
Безкрайно много пъти сме дискутирали този въпрос, има доста отговори, аз самата си спомням да съм го отговаряла поне 2-3.

# 393
AdoraBelle благодаря много за съвета 🌹 . Аз чета тук и в all.bg в един тефтер си водя подробни записки за документи необходими при евентуално одобрение , какво съдържат дс-260 като въпроси и т.н. Искам нещата да са ми събрани на едно място , а не да се ровя и да почна да питам за всяко едно нещо. А и сега съм свободна да си правя повече проучвания ,които ме интересуват.

# 394
  • Сф
DS 260 може да се свали и разгледа и без да сте избрани. Щом толкова ви вълнува.

# 395
Miraj* благодаря  🌹 вече съм го направила , отгоре отгоре избройх част от нещата и формата за това я написах водя си проучване и за Щатите кой ще е най добре за моето семейство както за мен и мъжът ми относно работа така и за двете ни деца относно образование. За адаптацията не се притеснявам толкова и двамата са контактни и общителни.

# 396
Ами отговориха ти - назад в темата има мнения по въпроса, че и в другите теми... DS-260 си свалила, в all. bg четеш... Всички хора си правят проучване някакво, нормално, ако това беше част от въпроса ти. Късмет Simple Smile

# 397
Tolly благодаря късмет и на теб ☺️😉🍀

# 398
Няма лошо да си проучвате, винаги е добре човек да е запознат с нещата.Grinning
Предполагам появчето хора който пишат тук си имат поне бегла  идея къде биха отишли.

# 399
Здравейте изран съм в лотария "зелена карта" 2020 г.
Имам проблем че не ми е върнатът имейл с датата за интервю.
Подал съм си дс260, последствие по имейл ми поискаха документи който съм им изпратил, в атоматичен отггов казаха че 2-6 седмици ще отговорят да се продължи случая, след изтичането на 6 седмици, ги попитах в имейл , какво се случва дали има проблем,
отговориха ми че по случая се работи да изчакам.
Вече минаха 3 месеце в който не са ми отговорили.
Не разбирам дали попадъм в резерви, това са първите 10 цифри на номера ми 2020EU00044.
Гледам бюлетинът за Февруари 14,000 Март; 21,000; Април 21,200
Нямам идея какво се случва, ако някой има информация бих бил благодарен да я чуя.

# 400
Аз бих се обадила в посолството, и не бих чакала повече в неведение.

# 401
  • Down south
В посолството нямат отношение към бъдещи зеленокартовци, то е с цел обслужване на американски граждани в дадената страна.
Може би отдел в консулството  би свършил работа.
Според мен, вместо да чака имейли, трябва  се обади в KCC и тях да пита какво става и как се движат  документите. Взависимост от техният отговор, връзка с консулството.

# 402
  • София
Здравейте, няма ли вече някакво инфо за това колко души за подали за 2021? Интересно е дали са по -малко с оглед изискванията за паспорт?

# 403
Следя темата само от любопитство,  не ми се вярваше че наистина е лотария.Но сега като чета тук вече съм на друго мнение. Прочетох, че шансът да те изберат за България бил 1.47% по стари данни. Не знам как някой хора даже ги избират по 2 пъти.....Бих попитала защо точно и скакво САЩ Ви приелече ?

Последна редакция: вт, 03 мар 2020, 16:53 от hamsti

# 404
  • София
Отговорът с колко изречения?

Общи условия

Активация на акаунт