Лотария "Зелена карта" 2021

• 70 207
  • 968
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, знаете ли в колко часа утре (06.06.20) ще може да проверим резултатите от лотарията? Успех на всички! Simple Smile

# 496
  • София
Всяка година е откъм 7 вечерта българско време. И се получава претоварване на сървърите и невъзможност за логване, затова май е най-добре на следващата сутрин.

# 497
Здравейте, знаете ли в колко часа утре (06.06.20) ще може да проверим резултатите от лотарията? Успех на всички! Simple Smile
Като знам колко им е скапан сайта, аз залагам на вдругиден след обед, наше време.

# 498
Късмет на всички🍀брат ми миналата година беше от късметлиите🎉чакам с нетърпение резултатите🙊
ПП-като гледам от предходни години най сигурно ще е понеделник или вторник

# 499
Брей дойде времето на лотарията.Пожелавам да има много печеливши от темата.
И да попитам как точно става проверката  дали си от печелившите???

# 500
  • София

Като кликнеш на бутона за проверка, ще се покаже и DV-2021 (в момента все още се вижда само DV-2020). После въвеждаш дългия номер, които си получила на confirmation страницата, когато си си въвеждала данните. Ако случайно не помниш къде си запазила този номер, може да се провериш по три имена и рожденна дата.

# 501
  • София, България
Пожелавам успех на всички - аз забравих да участвам тази година 

# 502

Като кликнеш на бутона за проверка, ще се покаже и DV-2021 (в момента все още се вижда само DV-2020). После въвеждаш дългия номер, които си получила на confirmation страницата, когато си си въвеждала данните. Ако случайно не помниш къде си запазила този номер, може да се провериш по три имена и рожденна дата.
Благодаря ,такъв вид отговори харесвам.

# 503
Някой успя ли да провери резултатите си? На мен ми излиза само за 2020 ...

# 504
Ще излязат след 19:00 часа българско време.

# 505
Здравейте, ние тъкмо се проверихме. Не сме избрани. На вас желая успех! 🍀 🙂 Още не е блокирал сайтът. ☺

# 506
Ние също не сме избрани. Успех на останалите!

# 507
Ние също не сме избрани. Успех на останалите!

# 508
И ние не сме. Успех на чакащите.
Чак не повярвах, че още не се е крашнал сайта.

# 509
И от нас 2 не ☹️

Общи условия

Активация на акаунт