Лотария "Зелена карта" 2021

• 70 902
  • 968
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, как точно се пише името, за да се провери? Пробвах както е написано името в Entrant Name, пробвах първото и последното и отново ми дава, че е невалидна информацията.

# 511
  • София
Само фамилното име.

# 512
  • Сф
2х НЕ и от нас. Каквот таквоз.

# 513
Здравейте,отворих сайта да проверя и съм спечелил case number e 10000 ,пише че е доста по-голям от броя визи който ще бъдат дадени,та според вас имам ли шанс изобщо да стигна до интервю?

# 514
Здравейте,отворих сайта да проверя и съм спечелил case number e 10000 ,пише че е доста по-голям от броя визи който ще бъдат дадени,та според вас имам ли шанс изобщо да стигна до интервю?

Въпрос на късмет. Изчакайте и следвайте инструкциите.
Успех, ако наистина го искате Simple Smile.

# 515
Здравейте, как точно се пише името, за да се провери? Пробвах както е написано името в Entrant Name, пробвах първото и последното и отново ми дава, че е невалидна информацията.

Здравейте!
Аз също имам този проблем, след въвеждане на цялата информация ми излиза грешка...дали е бъг или нещо не правя както трябва?

# 516

Въпрос на късмет. Изчакайте и следвайте инструкциите.
Успех, ако наистина го искате Simple Smile.

Благодаря!Ами доста отдавна го искам,дано да имам късмета и да стигна до интервю.

# 517
2 пъти Не и от нас Sad

# 518
2 Не и от нас отново. Не ни искат 😁
Тази година навършвам 40. Не знам има ли смисъл за повече опити... 😎
Само си размишлявам, не се оплаквам..

# 519
И от мен не.

# 520
# 521
2 пъти не и при нас.

# 522
И от нас 2 пъти не😒

# 523
И аз да отбележа за протокола за 15-ти път" НЕ" а съм едва на 25 години и мисля,че това ми беше последният опит.

# 524
2 Не и от нас отново. Не ни искат 😁
Тази година навършвам 40. Не знам има ли смисъл за повече опити... 😎
Само си размишлявам, не се оплаквам..
Е, какво от това? Колко хора са заминали и след тази възраст. Все пак това е страната на неограничените възможности, нали?

Общи условия

Активация на акаунт