Лотария "Зелена карта" 2021

• 70 200
  • 968
  •   1
Отговори
# 795
  • Сф
Моля ви се не цитирайте такива чаршафи, особено като отговаряте на последния пост. Или слагайте в скрит текст.

Извинявам се за отклонението и благодаря

# 796
Аз потвърждавам. Шансовете ти се удвояват ако двама пускате документи.

17 неуспешни опита е съвсем в реда на нещата от математическа гледна точка. (Ако предположим, че шансът с гаджето да не ви изтеглят в дадена година е 98 процента, то вероятността това да се случи 17 години поред е 43 процента. Както виждаш, съвсем реална възможност е това.) Това е като да се сърдиш, че не си спечелил шестица от тотото понеже си играл 17 пъти. Въпрос на късмет е, шансът да те изтеглят е много малък. Ти не успяваш 17 пъти, мен ме изтеглиха от първия път (не заминах, пуснах документи на майтап от солидарност с тогавашното гадже)

Благодаря BigCityNights. Simple Smile
Значи след само още 4 години участия(21-то на брой) шанса ни да спечелим би трябвало да е 50% на 50%.
А пък до 42-то ни участие трябва задължително вече да сме избрани за ЗК-ти. Simple Smile.

Miraj, ще опитаме ,когато може. Но пък тези форумни страници не са принтер, че да му пестим мастилото или недай си боже и хартията.
То съм сигурен,че тези цитати, които вмъкваме дори не ядът от ресурсите на сървъра на бгмама, а са само препратки с адреси към вече написани неща от  потребител с номер ХХХХХХ.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 08:19 от Masturbinio

# 797
Колкото и да се изчисляват шансовете за спечелване (изтегляне) пак няма гаранция нещата да са наред. Пресен пример е бан-а който затри изтеглените от DV2020. Има капка надежда за DV2021, но нищо не е сигурно до последно. Като цяло имиграцията за САЩ е стопирана и явно политиката е такава за напред, не им трябват имигранти.

# 798
Колкото и да се изчисляват шансовете за спечелване (изтегляне) пак няма гаранция нещата да са наред. Пресен пример е бан-а който затри изтеглените от DV2020. Има капка надежда за DV2021, но нищо не е сигурно до последно. Като цяло имиграцията за САЩ е стопирана и явно политиката е такава за напред, не им трябват имигранти.
Oбаче чуждестранни студенти им трябват. За сега само те могат да влизат.

# 799
само ако си плащат. Забраниха, отмениха https://abc7ny.com/harvard-university-massachusetts-institute-of … -college/6317025/
да видим до кога ще е отмяната, в момента в САЩ пламти от Ковид, което дава право да се въвеждат такива мерки

# 800
Това е само тази година заради изборите.
Иначе им трябват имигранти. Фирмите го искат. Те много добре знаят за голямата мотивация на пришълците. Тази икономика се крепи на тях и на високо конкурентните американски фирми, а ако не става по икономически правила . . .  и на сомолетоносачите - като пристигнат в нечий залив ... на всички им идва акъла. Smile.

# 801
Икономиката се крепи на имигрантите??? Anguished
И как по-точно?

# 802
Не знам и аз на какво се крепи икономиката. Но аз не знам имигрант, който да не бачка здраво.
На америката и трябват яко работещи, плащащи и консумиращи.

# 803
Не знам и аз на какво се крепи икономиката. Но аз не знам имигрант, който да не бачка здраво.
На америката и трябват яко работещи, плащащи и консумиращи.
Концепцията на цялата държава е базирана на имигранти. Сега се наблюдава тенденцията на противопоставяне и разделяне между хората там на "кореняци" и нови имигранти. Интересното е, че в началото на мандата си рижавия започна да се бори с нелегалните имигранти, като вдига стени, разделя майки от децата им и  сега посегна и на легалната имиграция. Няма да се учудя и ако започне да изселва и тези със зелени карти от там.

# 804
Няма да се учудя и ако започне да изселва и тези със зелени карти от там.
Чак до това не вярвам да се стигне.
Той просто иска да си подсигури и 2рия мандат, за това за всички рокади.
 Хората, които са там вече легални и си плащат данъците, спазват законите, изплащат кредитните карти и ипотеки, не му пречат.

# 805
  • Down south
Нелегалните са проблем. Наболял.
Караваните бяха проблем. Той ги спря.
Не, не искам плащайки високи такси,  средствата да бъдат използвани за спонсориране на нелегелно пребиваващи, техните семейства, нужди и т.н.
"Легално" е ключова дума! Лотарията ДВ е един от процесите, които подкрепям!

# 806
Няма да се учудя и ако започне да изселва и тези със зелени карти от там.
Чак до това не вярвам да се стигне.
Той просто иска да си подсигури и 2рия мандат, за това за всички рокади.
 Хората, които са там вече легални и си плащат данъците, спазват законите, изплащат кредитните карти и ипотеки, не му пречат.
От този вече всичко очаквам, като нищо може да започне да пълни главите на реднеците с "Имигрантите ви взимат работата! Go home" и т.к. Дано да не вземе втори мандат

# 807
Концепцията на цялата държава е базирана на имигранти. Сега се наблюдава тенденцията на противопоставяне и разделяне между хората там на "кореняци" и нови имигранти. Интересното е, че в началото на мандата си рижавия започна да се бори с нелегалните имигранти, като вдига стени, разделя майки от децата им и  сега посегна и на легалната имиграция. Няма да се учудя и ако започне да изселва и тези със зелени карти от там.
Абе, не лежи ти на тая кълка. Големият поток от имигрантите е резултат от високата икономика (стандарт), не обратното. А силната икономика на САЩ идва от петрола и оръжията, всичко останало е следствие на тези две неща. Имигрантите са добре дошли за бизнеса, защото са по-евтината работна ръка. Ако ги няма, ще трябва да вдигнат заплатите, защото няма да има кой да им работи.

# 808
С малката подробност,  че ойл индустрия в момента няма. А и в тези сектори емигранти много рядко има, ако не броим индийците. Другото са поддържащи бизнеси.

# 809
С малката подробност,  че ойл индустрия в момента няма. А и в тези сектори емигранти много рядко има, ако не броим индийците. Другото са поддържащи бизнеси.
Много на ситно гледате на нещата с имигрантите. Имигранта е и бъдещ работодател, не го гледай само като бачкатор и мияч на чинии.

Общи условия

Активация на акаунт