КГБ = Клуб на Готините Баби - 198.

• 49 173
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Нямам си работа и ви ограмотявам, интересно ми беше, но до утре съм забравила, не е като едно време да помня  букви и цифри.Изкукуригах.
Фло,  така ми се иска всеки път като заговорите за среща да се телепортирам , ама  не  е като да   фантазираш реалното.Някой ден може и да стане де ,не се отказвам, само не знам кой ден.
Айша , носи много здраве нататък ,Мрънчи    дали проходи, че изпуснах  ...Забравям викам...не е лъжа.

# 466
  • Вила Великула
Аз съм за среща в неделя. Ако има желаещи съм на линия. Фло ще ти звънна в неделя преди обяд и ако се организираме ще е супер.

# 467
  • в малка спретната къщурка

# 468
Добро утро, група.
Фурия 67, добро утро.
Отдавна не съм писала, но ви чета от време на време. Признавам, че не съм в час с всичко случващо ви се, но се старая да наваксвам.

Янче, да ти е честит новия таблет.

Айша, лек път и приятно гостуване.

За среща- пак ще пропусна, имам планове за този ден.

Хубави почивни дни на всички ви.

# 469
  • Кубрат/ Пишурка
Добро утро и от мен!
Още не съм се научила да слагам картинки и не мога да отворя кафенето, но ви пожелавам лек и успешен ден!

# 470
  • в малка спретната къщурка
Янче, ето кафето:

От твоето кафене е.
Почти отметнах  домашната и трябва да излизам да прибирам саксиите с цветя. Все отлагам, дали да не отложа и днес тази задача?

# 471
Добро утро и от мен!
Сега си пия Фурийкиното-Янкино кафе.
Момичета, кога и къде ще е срещата?
Фло, хайде мила, казвай.Който може ще дойде.
Айша, да нагушкаш малкото сладурче.
Янче, от година и половина имам айпада и все още трудно
 се справям.Не е като компито, но ти си по- младичка и по
упорита и ще се справиш.
Хубав слънчев ден, момичета!

# 472
  • София
Добро утро, красавици!Наспахте ли се?
Друго си е да има сервирано кафе. thumbsup
Тенкю, ФУРИЙКЕ. И аз днес съм запланувала да си оправям градината, която има няма 3 квадрата и е на терасата. Ще изкореня калдъръмчетата, но и аз се чудя дали да прибирам мушкатата или още да постоят навън. Прогнозата за ноември е благоприятна.
ЯНЕ, ще му свикнеш на таблетчето и пак ще отвориш кафенето. Simple Smile
НЕШЕ, след малко ще прозвъня дружките, че някои скоро не са влизали в темата, а може да имат желание да се видим. Тогава ще напиша.Очаквай горещи новини Simple Smile
БОРЯНЧИЦЕ, благодарности за поднесената информация. На Големи връх в Ерулския балкан е наречен футболния отбор на нашето село. Сетих се и това, как Елиа е подсказала на сестра си кой е най-високия връх в Рила - МусаКа. Joy
ЗДРАВЧЕ, на теб лично ще ти се обадя за срещата Simple Smile
На ДИДИА също. Mr. Green
Хайде да си допия кафето и започвам да звъня. Цветята малко ще почакат.

ПП Понеже никой не е писал след мен, та да добавя.
За утре се събра внушителна група. newsm44

СРЕЩАТА ЩЕ Е ОТ 14.00 В КИТАЙСКИЯ РаСТуРАН НА ЖОЛИО КЮРИ. СЛОЖЕТЕ СИ УСМИВКИТЕ, ВЗЕМЕТЕ СИ ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ И ЙУХУУУУ - НА КУПОН!
Ей така ще преборим австриеца hahaha box

Последна редакция: сб, 16 ное 2019, 11:14 от Flo 51

# 473
Едно птиченце ми изчурулика,че  ще има среща и надникнах да ви видя.Признавам,че не съм чела и сега 50 поста няма как да прочета та не коментирам.
                           Моля  ако има някой от моя край на Сф или в близост да свирне,че сама ще се загубя из дебрите на непознатия за мен квартал. Rage  Е,ако няма желаещи ще взема такси,но пишете ми точния адрес,защото в гугъл намирам 3 китайски ресторанта в района и хич не си спомням в кой бяхме.
                      Лека вечер!

# 474
  • София
Здравейте, момичета!
Адреса е Драган Цанков № 17, но по-добре е да обясните на таксито, че се намира до Парк хотел Москва и е на самия булевард Драган Цанков,на самия тротоар, срещу Интерпред и малко по диагонал на Руското посолство.
Спирката на метрото е Жолио Кюри.Излизате от метрото по посоката на движение, като държите ляво. Така излизате от тунела на около 30 метра от ресторанта. Излизайки, вървите по тротоара, посока центъра.
Има и рейс 413, който спира почти срещу ресторанта. Спирката мисля, че е Интерпред или Руско посолство.

# 475
  • София

че сама ще се загубя из дебрите на непознатия за мен квартал. Rage  

Дидиа, ама ние сме били заедно в китайския на бул. Драган Цанков.  Хапнахме, пийнахме, поговорихме си и обсъдихме световнта конспирация.
Аз редя багажи като пъзел. Набутаха ми и батерия за кухненска чешма. Ми Аненце го искала, гаджето спешил баща му да инвестира. Сега набутах разни метални джаджи в ръчния багаж. Ако на секюрити контрола не ме пуснат - бащата е строен да му го върна. А точно тази батерия я продаваха в техния Лидл миналата седмица за 25Е. Тук на Видима са към 130 лв.  Ако беше споделила при ежедневните ни по 90 мин. разговори веднага щях да и захраня сметката и да инвестира. То парите и те си ги имат, ама кой да гледа в брошурите, пускани в пощата. А аз от тук ровя и знам.Ама къде точно ти сърби днес - не споделят. ААААААААААааааа - възразявам пък!

# 476
Ми тъй де, Айша! Ама може и на Мрънчи разни работи да миете на таз батерия, та ще носиш и ще пееш.
Лягам със светлата мисъл за утрешната ни среща. Ако Бог даде, дето се вика...
Фло, благодаря за инфото! Прочее, аз от обяд се схванах без-об-раз-но! Да се оплача, да не съм капо.
На всички ви имам по нещо да река, ама днес си счупих и втория чифт очила, та сега съм с едни чужди, от които само едното стъкло е като за мен. Другото съм го залепила. Но така се издържа само по малко минутки. Та ще ги затварям, тез моите вакли Очи...

# 477
  • София
Добро утро, дами!

Здравче, само масаж ще те оправи.

Дидия,  наистина преди години ви водих със Светла натам. С трамвай 5 до последната спирка, после метрото от станция Сердика, посока Младост, слизаш на Жолио Кюри и като излезеш от него се връщаш в посока центъра няколко метра. Мисля, че като стигнеш до там ще се сетиш.
Аз ще излизам след час оттук и ще се появя направо на срещата. Така че няма да мога да те придружа, но на връщане може заедно да си тръгнем.

Айша, поздрави на децата ти.

Лек,.все още топъл есенен ден!

# 478
  • София
Привет, красавици!
Срещата се състоя и беше много весело. Всички се бяхме закичили с усмивки и ведро настроение. Не си мислете, че досега сме стояли. Поядохме, попихме, повеселихме се и кой от къде. Ама защо ли другите не пишат? newsm78 Да сме прекалили с алкохола, пардон с водата, не сме  Simple SmileВсичко си беше в норма, само смехът ни беше в повече, но ние така си го направихме. Присъстваха ПИПИЛОТА, ЗДРАВУНКА, МАРИНКА, ИХИЧКА, НЕША, ДАЯ, РИМАРЧЕ С ДРУГАРЧЕ - много приятна дама и аз.
Рапорт даден Wink
Приятна вечер!

# 479
Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusМного  беше гот!
Благодаря на всички дошли! Благодаря на Организаторката! Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт