КГБ = Клуб на Готините Баби - 198.

• 49 169
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Flowers RoseБлагодаря на организаторката за хубавата среща!:rose:
Фло,Римарче, Марина,Нина,Иха,Неша , за мен беше голямо удоволствие да ви видя отново,да си поговорим, посмеем,да се повеселим.Нека скоро пак да спретнем среща  и с повече присъстващи.Спокойна нощ.
Здравче,сори баби, злото да те забрави.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 09:41 от daia5

# 481
  • Вила Великула
Daia5 не съм забравила и ще ти изпратя рецептата за козунака. Сега пиша от телефона и не ми е ок.
За срещата, както винаги-зареждаща и позитивна.
Питам се, къде са ни новите баби-Бабет69, Ирина, Деборана. Пишете!!!!

# 482

Приятна седмица и дай Боже само хубави неща да ни споходят! Радвам Ви се на срещата-гореща и чакаме знаете-снимков материал!

# 483
Добро утро, момичета!
Дидимити пия ти кафенцето в момента.
Вчера имах чудесен “ слугински” ден.
Първо среща- гореща с толкова мили бабетки,/ благодарим ти Фло/ ,
а после посещение на опера “ Пепеляшка” от Росини с
 гостуващи певци от от Испания и Италия  в главните роли.
И двете мероприятия бяха чудесни.
Прибрах се в 11 ч изморена, но доволна.
Хубава седмица, слънчеви момичета!

# 484
  • Кубрат/ Пишурка
А снимки от вчерашната среща?

# 485
Привет,момичета!
                      Радвам се за чудесната ви среща и много съжалявам,че не можах да дойда и да ви видя.Цяла нощ повръщах и през деня продължих.Борих се с някакъв вирус явно и трябваше да го преборя,че и на работа бях днес.Сега пия шепа хомеопатични и лежа с лапчо на диванчето.Почти 30 часа не съм хапнала нищо и сега се чудя по каква причина се бунтува стомахчето ми - от вируса или от глад.Привечер ще пробвам препечена филийка и ще видя какво ще стане.
                      Чакам снимки от срещата.

# 486
  • Вила Великула
Май този път срещата мина в сладки раздумки и никой не снима, поне докато аз бях там.

# 487
Здравейте момичета!
Скоро не съм се отчитала тук.
Радвам се за вчерашната среща.
Тези дни и аз бях софиянка,но бяхме цялото домочадие .Не бях прочела  за срещата,но и да знаех нямах възможност.
Бяхме на концерта на Соня Йончева.
Соня се раздаде максимално.Взриви публиката.Беше невероятна!
После родата се събрахме,видяхме и бебчето й,което го роди преди 45 дни,момиченце София.Легнахне си в 2 часа. 
Тези дни бях много щастлива,че цялото ми семейство бяхме заедно,малки и големи . Угаждах им,поглезих си ги.
Снощи се прибрахме с децата
Днес ходихме по разни институции,но все на камък удряхме заради технически грешки на безотговорни служители.Утре продължаваме.
Айша,весели и щастливи дни при Мрънчи и Ани!
Лека и спокойна нощ момичета!💟
💟💟💟💟💟💟🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷☺☺☺☺☺☺

# 488
  • София
Здравейте, красавици!
Като останахме без кафе на закуска, няма ли кой да сложи по една ракия за обяд. Mr. Green
ЯНЕеее, хайде усвоявай новото таблетче и отваряй кафенето. Simple Smile
Да поясня за желаещите да ни видят изтипосани на последната среща. Толкова се залисахме в приказки, че забравихме да се снимаме. ЗДРАВУНКА по едно време размяташе телефона, ама дали успя да направи някоя и друга компроматна снимка, така и не разбрах Mr. Green
ДИДИА, как си, оправи ли се?
ЛУСИ, не се и съмнявам, че сте заредили батериите семейно.
Останалите момичета са нагушкани Hug Hug Hug
Аз от сутринта свърших една много добра работа. Закарах колата на сервиз, че за кратко време й нанесохме много шети-леко чукната, повече одраскана, та да я оправят. Цял месец се назландисвах, та най-после ми дойде вдъхновението.
След обяд съм на тръстиката.
На всички спорен ден.
АЛФЕЯ, тези дни си мисля за теб...Свирни, ако ни четеш. Simple Smile

# 489
  • Кубрат/ Пишурка
Фло, нещо не мога да му разбера на картинките - уж ми излиза копиране на адрес, но още не знам как да го пейстна.
И много жалко, че никой не се е сетил да снима! Така не можем да се присъедини към емоциите ви.

# 490
Добър вечер,момичета!
                        Фло, не знам как съм!Уж добре,но нещо не съвсем.Меря кръвно - нормално и пак ми се бунтува стомаха,повдига ми се от всичко и си стоя гладна.Сега се прибрах от тръстиката и...при вас първо,а от там в банята и на дивана. Yum

# 491
Бременна си...

# 492
YumYumYum   Борянкееее, да бях на тази възраст щях да се зарадвам,ама сега явно ме гони вирусче!

# 493
Flowers RoseБлагодаря на организаторката за хубавата среща!:rose:
Фло,Римарче, Марина,Нина,Иха,Неша , за мен беше голямо удоволствие да ви видя отново,да си поговорим, посмеем,да се повеселим.Нека скоро пак да спретнем среща  и с повече присъстващи.Спокойна нощ.
Здравче,сори баби, злото да те забрави.

# 494
Яне, натискаш иконката,която е пета по ред над полето,където пишеш.
Тази иконка ти отваря галерията със снимки.Ако галерията ти е празна трябва предварително да си свалиш картинка от нета и да я запаметиш.
Избираш си картинка от нета,задържаш пръста върху нея и ще ти се появи етикет,от коъ
йто избираш -Изтегляне на изображението.То автоматично се записва в галерията.
Просто натискаш иконката,избираш снимка от галерията,изчакваш да се зареди ,потвърждаваш и кафето е сервирано😊😘
Ако искаш пробвай.Отговарям на въпроси,на които зная отговорите☺

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 22:17 от Gabkata

Общи условия

Активация на акаунт