Магазини Pepco

• 72 355
  • 772
  •   2
Отговори
# 105
Много готини неща, детските дрехи са ОК като качество, домакинските неща също ми харесват

# 106
Някой беше питал за силиконовата котешка тоалетната. Съвсем обикновена, като насипната от зоомагазините е. Не е от по-едрата и не е ароматизирана.

# 107
Дрехите са им с много ниско качество - цветовете бързо избеляват, материите са изкуственни и при пране се развлачват!!Цените им са ниски ,но има защо!

# 108
  • Dope Reach
И аз не бих си купила дрехи от Пепко. Купувам си чорапи, чорапогащи за под панталон и подобни дреболии.

# 109
Чак пък. Днес купих страхотно яке за сега за детето за 20 лв. Добре е за срока който ще го носи

# 110
Има хубави детски неща, да. Нищо друго не ми грабна окото. Като битак е.

# 111
Битак?!
Превземате се вече.

# 112
Не, не се превземам. Това си е мое мнение. Така го възприемам. Става само за детско пазаруване и то отчасти.

# 113
  • на морето
И аз съм доволна. Купих на сина ми яке и долнища.от мъжката номерация за 25лв якето и 8 и 17лв долнищата.

# 114
За първи път ми се случва една от блузките на детето да е с малък дефект, ръкавите са малко по-тесни от друга блуза, същия модел, но различен цвят. За сега става блузата, но стои все едно е облякла клин на ръцете си. Усещам, че като изпера още няколко пъти, може би няма да става за носене, но за 4 лв толкова Simple Smile

# 115
Дрехите на синът ми ги пера и суша в сушилня и няма никаква промяна в качеството им.

# 116
Аз пък не смея да пускам в сушилня, пера ги на 40 градуса и навън суша. Обаче едно от клинчетата доста се сви. Но като цяло съм доволна за сега.

# 117
Сушилня нямам, но пера на 60 или 50 градуса, нищо не ми се е свило/разтегнало.

# 118
Днес близо до вкъщи откриват нов магазин и на откриването на Pepco има ли намаление при закуване?

# 119
В Пловдив до нас отвориха нов, освен блъсканицата, нищо.. нямаше отстъпки, нито намаления.. но при техните цени, мисля, че няма и смисъл от такива Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт