Магазини Pepco

• 73 251
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
Каква е тази гранулираната? За първи път чувам, може би говорим за едно и също Grinning
За мен и за нашия котарак по-добра от силиконовата тоалетна няма

# 181
А забелязахте ли, че последно време много го развалиха Бенто-то? Стана ужасна, едни буци като бетон точно. Затова и търся алтернатива.
Извинявам се за спама към останалите, които не са коткарки.

# 182
  • have faith and be patient ..
Ами аз я почиствам редовно, смисъл на няколко часа, като видя че е оставило стъпки и е ровило започвам да търся буцата или акото.. Пресявам пясъка сякаш търся злато и готово, грам не ми е миришело.. Вие на няколко дни ли сменяте тоалетната? Моето е постоянно на купичките, после вц, писле пак купички и така..

# 183
Като взехме котьо и ние почнахме с Бенто, но се оказа, че котето много обича вода, постоянно пие и се мокри и като влизаше с мокри лапи в тоалетната после излизаше целия омазан с тоя прах и козината се сплъстяваше, разнесе го из апартамента и стана ужас. И оттогава сме със силиконовата тоалетна. Чиста я всеки ден, след всяко ходене. Котьо не обича да му е мръсно, а и аз не мога да си представя, че ще стои напикано и наакано с дни..

Последна редакция: вт, 10 дек 2019, 23:05 от Ели-Мели

# 184
а как се почиства тази силиконовата ? в магазина ми казаха че се разпрашава когато се изпиша и отива надолу .. или само акотата ли се махат , сори за тъпите въпроси не е тук мястото ,ще търся и теми за коткогледачи първи стъпки ахаххаха

# 185
Има нов каталог с цели 48 страници Sweat Smile

# 186
Брей! Досега бяха с 4. Crazy

# 187
Коледно са се развихрили 😂

# 188
И от 48 страници пак нищо не харесах Joy

# 189
  • София
Той и 48 стр. да е каталога, стоката в магазина си е същата. В нашия не съм виждала от котешката тоалетна, например.

# 190
Мм си купи анцунг(15лв),долнище. 3 дни и се скъса. Заших го, но все пак за 3 дни... Отстрани на шева, ама пак си е КофТи изпълнение.
За детето взехме разкошна кукленска, официална рокличка. За сега от детските дрехи съм по-доволна.

# 191
 тази бежавката със златисто ли ? и аз я лепнах снощи , страхотна е , роклички от жакард в ХМ са по 50 лв
п.п къде е тази нова брошура ?? виждам само тази от преди вече месец сигурно

# 192
  • София
Здравейте ето малко покупки от настоящата брошура.
Не виждам много снимки да се качват в групата.

# 193
# 194
  • Пловдив
Страхотни нещица има!

Общи условия

Активация на акаунт