Магазини Pepco

• 71 987
  • 772
  •   1
Отговори
# 420
  • have faith and be patient ..
И аз ще отида утре до колхозния пазар, вчера ходих, но уви.. Почиваха Simple Smile а как ще си ходят, всичко постоянно им се изчерпва, не вярвам да не са доволни, по-скоро чистят, понеже нямат онлайн търговия и стоката им да стои не върви, булшинството от магазини са им в молове и съответно не работят

# 421
Имат ли онлайн поръчки?

# 422
  • Anywhere
Долче, май ще е в Кючука до Кауфланд. Преди време видях, че са започнали да го правят. Simple Smile
Този магазин още след нова година го отвориха. Но от извънредното положение е затворен!
Имат ли онлайн поръчки?
Не, няма.

# 423
За София някой има ли наблюдения къде е най-заредено в момента?

# 424
Дали имат килимчета за под от тези като пъзел?

# 425
Дали имат килимчета за под от тези като пъзел?
Има, с хубави наситени цветове бяха, но не загледах с какви рисунки са. За момчета и момичета модели.

# 426
А чаршафи и спално бельо дали има в Пепко?

# 427
Не съм виждала.

# 428
Аз съм виждала само долен чаршаф с ластик, цената му беше прилична. Около 20 лв.

# 429
Бях до сега в Пепко(София, Люлин). Добре беше зареден. Не знам колко неща накупих за детето(2г).Клинчета,тънки блузи с дълъг ръкав, 2 с къс. Чорапи нямаше нейния размер, само.
Доволна съм много. Чаках около 15 мин на опашка, но си заслужаваше. Повечето неща бяха намалени вече веднъж на 1.99лв,съответно паднаха на 1,39лв.За навън за лятото да играе живот и здраве по паркове и площадки, мисля ще са идеални :=)

# 430
  • Русе
Аз съм виждала само долен чаршаф с ластик, цената му беше прилична. Около 20 лв.
Че кое му е приличното? Оня ден в Лидл имаше чаршафи с ластик и най-големия размер беше на цена или 11,99, или 12,99 лв.

Завиждам ви на тези, дето имате възможност да пазарувате от Пепко. Wink
Как можаха при нас да го направят в тоз забутания Мол? Не стига, че е на единия край на града, ами и това сега...Frowning1
Толкова неща за домакинството искам да си купя.

# 431
  • оттам, откъдето започва България
viki_1974, провери във вашия
Скрит текст:
Кауфланд. Днес взех чаршаф с ластик 160/200 от Кауфланд - цена 3,50 лв.
Днес тръгнах да търся къде са преместили Рерсо в нашия град, но не го намерих. Dizzy Face

# 432
  • Русе
didka ®, благодаря! Нямам вече нужда от чаршаф с ластик. В понеделник си купих 2 бр. за леглата на децата за по 7,99 лв. Та, за това видях и цените на другите два размера. Просто съпоставих.

# 433
И аз съм се заредила с чаршафи с ластик от Кауфланд.
Чак по 3,50 нямам, но и повече от 10 лв. също не.

# 434
  • София
Това Pepco пи прилича на верига китайски магазини, но с една идея по-качествени стоки. Цените не са много високи , но за сметка на качеството ,  са идеални. Често попадам на различни джунджурийки в тези магазини, в които не намирам смисъл. Мнението ми е положително.

Общи условия

Активация на акаунт