Магазини Pepco

• 71 824
  • 772
  •   1
Отговори
# 525
И аз ги имам същите. Много са ми удобни, обаче 36 ми пада вече. Трябва да си коригирам ластика 😂, а обичайно нося 38/40. Струват ми се уголемени.

# 526
Преслава, и на мен ми се сториха уголемени. Но и такъв тип панталони ми стоят по-добре по тялото. По-големият номер се набираше на коленете, под дупето.

# 527
  • София
Големи сме подстрекателки в темата.
Отивам днес пред кварталното Пепко в Мусагеница - опашка,  народа строен и си чака кротко. Подслушах разговори, повечето разбрали от темата тук. Ама иначе те не са регистрирани в  Мамата, с Гугъл им излязло..... Мъжки неща почти нямаше. домакинските и те на привършване. Да видим какво и кога ще заредят.

# 528
  • София
Благодаря, че каза какво е положението на Мусагеница Simple Smile
Aisha, ти колко време чака?
Планирах да се пазаря с ММ да ме закара до там днес или утре. Ще се почудя още Thinking
Главно котешка тоалетна ми трябва, но така като чета, че на повечето места стоката е поизкупена, има вероятност да не намеря. Трябват ми и фланелки, блузи тънки с дълъг ръкав за момче. Искам силиконова подложка за месене, че като пускаха в Л преди Великден аз не можах да се вредя.
Някой видял ли е котешка тоалетна?

# 529
Не знам за котешки тоалетни, но аз видях много хубави играчки и аксесоари за домашни любимци.

# 530
И аз посетих днес този на Мусагеница , чаках не повече от десетина минути. Мъжки дрехи почти нямаше, детски дрешки имаше доста, но не ги загледах понеже не ми трябват. Също много исках да си взема силиконова подложка за месене/печене, но нямаше . Кухненските неща също си бяха пообрани. Взех по една тениска за мен и майка ми и едни силиконови форми за мъфини.
Миналата събота пак ходих, тогава награбих повечко дрешки, ластици за коса, одеяло.

# 531
От моите две ходения в Пепко : химикали, коректори, тиксо/а, маркери, ластици коса, ренде, белачки, силик. форма за лед, тава, органайзер, закачалки стенни, чорапи, бельо,мъж. долнище, чинии, сапунерка порцелан, кош с педал малък, 2 легенчета... 3 торби - около 90 лв. общо. Имаше и неща, които не успях да намеря - изчерпани, но колкото-толкова. За качество и дали си заслужават - не говоря, ще видим. За химикалите и другите канцеларски - и преди съм взимала често, така че съм наясно.

# 532
В моя филиал подложките ги бяха забутали в дъното на рафта, добре, че знаех къде стоят по принцип.🤪 Бяха почти скрити. Иначе се оказа много лесна за миене, което на мен ми беше важно. 👍

# 533
  • София
Аз бях там към 12.30 и чаках около 20 мин. Силиконова подложка не видях, за котешка тоалетна не съм гледала. Стенни часовници много купуваха, играчки за малко момче почти нямаше. Дрехи за над 100 см. уж имаше накачени по щендерите.
Нали си знаете - вътре с маска.

# 534
Ахаха, това с часовниците и аз го забелязах. Жената зад мен беше взела 4 и ги снимаше за да пита приятелка какъв да и вземе😁 На мен нито един не ми хвана окото, ама вкусове всякакви.🙂

# 535
Аз видях хубави часовници, етажерки също, но човек трябва и да има къде да ги слага Grinning

# 536
Котешка тоалетна няма на Мусагеница. И изобщо този сектор е най-зле, опоскан тотално. Както и играчките, и домакинските. За сметка на това пък, дамски и детски дрехи има доста.
Вчера хора и опашки нямаше следобед към 15 ч.
Чудех се дали да взимам детски клинове, но се отказах, не съм доволна от качеството им. Търсех калъфки за възглавници за спане - нямаше. Търсех си саксийка някаква - ми никаква, ни една.
Другата седмица може пак да отида, че ми трябват още 3 кутии, дано позаредят нещо.

# 537
  • оттам, откъдето започва България
Четенето в тази тема ми излезе 100 лв. днес. Доста зареден бе при нас магазинът, но все пак сме в провинцията.
Първо мислех само да разгледам, после само за мен и ММ да купя по нещо, и накрая не издържах и накупих много хубави дрешки за внуците, ама пък и без играчки не може (не че са останали голи и без играчки).
Скрит текст:
Изпрах дрешките им и остава да приготвя колета. Simple Smile
Мисля че имаше още неща, които мога да купя, но нямах сили, а и ни изгониха, за да дезинфекцират.   

Не мога да не споделя учудването ми, че след като съм направила такава сметка ме попитаха дали искам торбичка, която трябва да заплатя.
Уж вече сме европейци, но торбички не ни се дават безплатно.

# 538
Simple Smile На тези цени и покупки торба(огромна) за 19 ст.с удоволствие плащам. А и идеята на плащането на торбичките е да свикнем с платнени чанти за многократна употреба.

Simple Smile А бе който влезе в Пепко, с празни ръце не излиза, освен ако  претенциите му са от ранга на Денди или лорд Евгени Минчев.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 00:53 от *Камея

# 539
  • оттам, откъдето започва България
То всеки ще си плати торбичката, все пак струва стотинки, но ми е странно, че им правиш реклама с нея, а си я плащаш. В белите държави не е така. Интересно би ми било да разбера каква е политиката им в другите държави.

Общи условия

Активация на акаунт