Магазини Pepco

• 71 832
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
Работи ли днес магазина на Колхозен пазар във Варна и има ли още намаление? Simple Smile

# 511
Купих си 3 чф. гащи, последни бяха и сърце не ми даде да ги подмина. Simple Smile
2,09. Simple Smile

# 512
  • София
Има нов магазин в Обеля, в бившия Т маркет. Мисля утре да го преслушам. Simple Smile

# 513
Днес ходих до магазина в Мусагеница. Домашните потреби са пообрани, доста неща за които пишете тук че сте взели, ги нямаше. Бебешкото е пообрано ми се стори, мъжкото и дамското - тук предимно бельото, също. Но пък изобилие от детски дрехи от 104 нагоре.
И най-важното, което разбрах, намалението е до 23 май.

# 514
Само ви завиждаме с тези покупки и се надяваме някой ден и ние да стигнем до тях.

butterfly_, ако може да покажеш долнищата?

Подложката е лимонено жълта, но от светлината не се вижда добре на снимката.🤓

Ето ги и анцузите. Имаше голямо разнообразие от модели и цветове.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 22:16 от butterfly_🦋

# 515
  • Пловдив
Доста неща изчезват, докато се огледаш, да. Няма как да е иначе при този наплив. Wink Аз гледах едни панталони тип клин за малкия, но нямаше от неговия номер (поне 86, а най-добре 92), имаше първо до 80 налични, а после бяха останали единствено 62 и 68. Отделно стоките са леко различни в различните магазини, както вече е установено. Wink Но здраве да е, пак ще докарат струващи си неща.
От друга страна, за мен е добре, когато го няма наличния номер, защото моите дрехи няма къде да ги слагам и при купено ново често трябва да изхвърля нещо, а и за детските таткото мърмори, че много купувам. Wink

# 516
И най-важното, което разбрах, намалението е до 23 май.
Че то ще остане ли нещо за продаване... Днес магазинът в Бургас беше полупразен. При домашните потреби почти нищо не беше останало. При момичешките дрешки също нямаше избор.

# 517
А за всички магазини ли важи намалението до 23-ти май и за 30-те % ли става дума или за друго намаление?
Дева, добре ли е зареден магазинът на Менделеев?

# 518
А за всички магазини ли важи намалението до 23-ти май и за 30-те % ли става дума или за друго намаление?
Дева, добре ли е зареден магазинът на Менделеев?

Долче, ами той е нов и имаше много хора. И вчера, и днес.
Разграбиха всичко, защото в района няма друг, извън моловете.
Тъй като скоро ходих на Брезовска, там ми се видя по-зареден.

Намалението след 02.05 ще е частично. Не 30% на всичко.
Поне така пишеше на вратата.

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 20:49 от DeVa®

# 519
Т. е. намалени ще са само артикулите с оранжеви стикери? Пак е нещо, доста такива стикери видях аз.

# 520
  • Пловдив
Днес и аз бях в Пепко, в Пловдив. Реших да ида в този на бул. България (в бившия Практикер), в новия на Менделеев 100% щеше да има много народ . Имаше доста неща и около 20 човека в целия магазин. Останах доволна от покупките. И аз си взех от прословутите чорапи, за които писахте по-рано Wink За малката нямаше много избор и размери. Търсех с къс ръкав, размер 98, ноо почти нямаше, та взех една - две блузки и боди, размер 92. Играчки също и взех. Много съм доволна от намалението, една голяма топка и взех и ми излезе 1,39 лв., както и батерии - 12 бр. в опаковка от размер (3А или 2А) само за 1,39 л. То всичко, което взех - 12-13 продукта, всеки беше по 1,39 лв. Предполагам, че в другите магазини ще има друга стока, но и това стига. Simple Smile

# 521
А да ви попитам, имате ли наблюдения над номерацията на джегингсите? Аз си купих размер ЕУ 42/Испания 44...ами, не нося нито 42, нито 44, а поне 2 номера нагоре и все пак този размер ми пасна. Следващият 44/46 ми беше хлабав в кръста, надолу като че ли разликата не беше съществена...Дали материята е такава, че да се свие при пране на 30 градуса? Или пък се отпуска още? От 7,99 лв беше джегингсът (с -30% беше 5,59 лв), ако има значение...

# 522
Долче, ако става въпрос за този модел⬇️

Наистина има нещо странно в кройката. Аз по същия начин си взех 38/40, а принципно нося 36. Получи се така, че 36 ми беше тесен в крачолите. В талията - добре. Затова взех по-големият р-р, но в талията малко ми е хлабаво, ако мога така да се изразя...😁 Имам го от края на февруари, но не се сви или разтегна от прането. Остана си същия. Пера го на 40 гр. Обмислям да го пусна в сушилнята на ниска темп. и да го видя какво ще му се случи. 🤪Така успешно си "свих" един клин и от L го направих S...🙈

# 523
Ей сега се зачетох в страницата на Пепко във фейса. Наблюдава се интересна тенденция. За 5 дни са открили 5 нови магазина. Никой от тях не е в мол. Поне съдейки от снимките. В Кърджали също са открили. Февруари също откриха. Демек това е втори...или са затворили първия? Thinking стана ми интересно.
Другото, което ми направи впечатление е, че пише, че на 1 май ще отварят магазин в Благоевград. В МОЛ. ?!? Ей, тук още по-интересно ми стана.

В Благоевград вчера откриха първи магазин на Пепко. Сградата,в която е разположен,наистина се води МОЛ,но не функционира като какъв. Освен Пепко има само един детски магазин и един за обувки.

# 524
Butterfly, така като гледам, същият модел изглежда Blush Само че аз взех по етикет по-малък номер от този който нося. Ще пера на 30 градуса и дано се държи прилично, че много ми харесва моделчето.

Общи условия

Активация на акаунт