Магазини Pepco

• 71 846
  • 772
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Deva, до 2-ри е намалението Wink. Но пък интересът сигурно ще е голям.

# 481
Deva, до 2-ри е намалението Wink. Но пък интересът сигурно ще е голям.
Удължили ли са го? Когато ходих предната седмица, пишеше 30ти. Или това се отнася за магазина, който ще откриват само.

# 482
Миналата седмица чух касиерка да обяснява, че е до 2ри или 3ти, така че явно за всички.

# 483
Така...опитах да намеря адреси на магазините, но не успявам...Магазинът на Брезовско изобщо не го откривам онлайн (не ми е и близо де). Някой може ли да ми каже магазините на Южен и в Кичука в Пловдив един и същ магазин ли са? И до колко часа е работното време- онлайн излизаше до 20 ч, но тук май бяхте споменали до 18.30 ч?
Вчера бях в командировка в Пловдив и минах през Пепко на бул. Южен- доста е пообран и имаше опашка. За сметка на това новият магазин на бул. България( в бившия Практикер) беше много добре зареден и почти нямаше хора.

# 484
  • Пловдив
От ФБ страницата:

# 485
  • Mostly in my mind
Ей сега се зачетох в страницата на Пепко във фейса. Наблюдава се интересна тенденция. За 5 дни са открили 5 нови магазина. Никой от тях не е в мол. Поне съдейки от снимките. В Кърджали също са открили. Февруари също откриха. Демек това е втори...или са затворили първия? Thinking стана ми интересно.
Другото, което ми направи впечатление е, че пише, че на 1 май ще отварят магазин в Благоевград. В МОЛ. ?!? Ей, тук още по-интересно ми стана.

# 486
Накупих си много от любимите закачалки, даже и детски закачалки, клинове, 2 тениски и плътна блуза за дъщеричката, 2 поли, мини сутиенче, диадемки, щипки за коса, детски чорапогащник. Малка порцеланова чаша за детето, че скоро си счупи любимата:

Щипки за пране също от любимите, кана за запарка, пемза 4 в 1, лепила стик, батерии, острилки, маски за сън, 12 чифта чорапи за мен Grinning
Надявах се да има тънки пижами за детето и къси панталонки, но нямаше номер като за нея.
Betty Boop, на Южен бях и наистина беше пообрано...Обаче пък взех доста от желаните неща, все пак. Имаше опашка, да- може би над 15 минути чаках.

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 01:48 от dolce miele

# 487
Долче, къде се намират маските за сън? И ако е удобно, можеш ли да снимаш твоята? Благодаря предварително!🌞

# 488
Ето ги маските:

Стояха на странно място (според мен), случайно ги видях. Срещу пемзите, гъбите с дълга дръжка, щипките- тези неща се падаха зад гърба ми, а маските отсреща закачени за едно малко лостче.  Около маските имаше някакви по-обемни неща които не запомних, но съвсем случайно видях, че има такива- една беше оставена отстрани, иначе окачените някак се губеха между съседните артикули...Взех 3 броя- за мен, за дъщеричката и за майка ми. Много са подходящи и за пътуване, изключително компактни са. Blush

# 489
Може ли да се поръчва онлайн.

# 490
Аз вчера също ходих в Люлин 5, бебешко почти няма, стелажите празни. Кутии за съхранение също почти няма и там празно. Общо взето има основно детски неща. След някой ден, ако не заредят, може направо да не отварят. Иначе големи опашки и никой не следи колко човека са в магазина

# 491
Може ли да се поръчва онлайн.

Не.

# 492
И аз минах през люлинския, за около 15 минути влезнах. Следяха внимателно как се влиза и ако има по 2-ма чакащи, не ги пускаха заедно докато не излезнат 2-ма.

# 493
Имат ли някакъв вид детска палатка за легло?

# 494
  • Кърджали
Да, в Кърджали са два магазините на Пепко. Единият е доста по-голям, а другия е по-малък като асортимент и беше по-спокойно откъм клиенти  Simple Smile
В Кърджали също са открили. Февруари също откриха. Демек това е втори...или са затворили първия? Thinking стана ми интересно.

Общи условия

Активация на акаунт