Магазини Pepco

• 71 839
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
  • Mostly in my mind
Супер, браво. Simple Smile

# 496
  • Пловдив
Успях днес и аз да скоча до магазина на бул. България в Пловдив (бившия Практикер). В магазина бяхме общо 7 човека като ние бяхме четиримата Joy
Малката си хареса 3 клинчета и едни дънки, боксерки и бикини, баткото награби пък 3 анцунга.
Аз най-накрая се сдобих с кутии, за коледната украса - две големи и 3 малки.
Не остана време, да разгледаме мъжкото и дамското, че заваля ужасно и тръгнахме на пожар. Още по-малко пък ми остана време, да разгледам домашните потреби Sad
Магазина си беше стабилно зареден.

# 497
Днес пак ходих и обзаведох малката (8г., около 135 см е) с 2 поли за момиче 24-36 месеца, ха ха Grinning Даже имат доста потенциал в талията, стоят и малко над коленете...Ще си ги поноси доста време. Взех и и две блузи- излизайки ги мернах и се  върнах да платя и тях. Ами, те по 2,99 лв, с намалението двете общо бяха 4,18 лв. Blush И още една тениска за 3,48 лв и химикали по 48 ст.
А за мен 2 чифта джегингси- точно като дънки с ластик изглеждат, по 5,59 лв за бройка, една много приятна тънка блуза с дълъг ръкав, пак на 5,59 лв. И 2 опаковки с батерии на много добра цена и по един чифт обици да имаме с дъщеричката Grinning

# 498
Аз ходих в новото Пепко, на Менделеев.
Имаше голяма опашка, поне 20 мин. чаках да вляза.
Чорапи само купих, заредена е девойката стабилно.

# 499
Аз си взех 12 чифта светлосиви чорапи преди няколко дни. Страхотни са, много ми харесват като качество, а за цената да не говорим! По-нататък ще обзаведа и малката, а и мен и с черни. И на редовна цена си заслужават.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 23:12 от dolce miele

# 500
И аз се включвам в отбора с чорапите.🙈 Наистина са хубави и си заслужават. Взех и една малка метална кашпа за мини-палмата(мъжа ми ми се смее, че все едно сме на морето, защото съм я сложила на масата в "Терасос"😁) Намерих и една много интересна бяла кутия, все едно плетена с ратан, ама не точно. Грабна ме дантелената панделка, която минава през цялата долна част, пък и с намалението си беше почти без пари. О, и няколко мъжки спортни долнища взех за ММ, които бяха одобрени и оценени като много удобни. Взех си и една силиконова подложка за месене. Надявам се да се мие по-лесно от тази, която имам в момента. Покрай козунаците беше голям зор с чистенето на олиото.

# 501
Ако е възможно, да покажеш силик. подложка. Simple Smile Уж за такава се оглеждах в двата наши магазина, но нямаше. Накупих доста други неща и съм предоволна, но...

# 502
Къде е магазина в люлин

# 503
Само ви завиждаме с тези покупки и се надяваме някой ден и ние да стигнем до тях.

butterfly_, ако може да покажеш долнищата?

# 504
  • София
Къде е магазина в люлин
Бившият магазин Витоша, на 2 спирки с трамвай 8 от метростанция Люлин. Може и пеша от метрото за 10 минути.

# 505
Само той и на Ботевградско работят, нали?

# 506
  • София
Само той и на Ботевградско работят, нали?
Май да, другите са по моловете.

# 507
Благодаря Hug

# 508
  • София
Този до метрото на Мусагеница също работи.

# 509
В магазина в който ходих аз нямаше силиконови подложки. Имаше пластмасово-силиконови формички за лед/бонбони. Аз исках "мека" тел за разбиване, обаче имаше само метални...

Общи условия

Активация на акаунт