Магазини Pepco

• 71 818
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
Те да вземат и да позаредят тогава...иначе във фейсбук са коментирали, че ще пишат ако се промени срока на промоцията....

# 556
  • Русе
В Русе дали има магазин да не е в Мол?
Н али КПП-та отпадат от 6 май, та да се разходим о там?
Тц! Един си е само и е в мол-а Cry

# 557
  • оттам, откъдето започва България
Вчера питах в нашия магазин за 30%-то намаление и казаха, че е до 02.05. включително, след това щяло да бъде частично.

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 18:16 от didka ®

# 558
След като ви изчетох, вчера отидох и аз до нашият магазин Joy Уж бях за едните чорапи, а излязох с пълна торба, основно за момичетата.
Жената на касата, без да я питам, ми каза, че са удължи и срока. Спомена, да съм минела и във вторник, че тогава щели да имат голямо зареждане.
Но това, което ми каза и което беше наистина ново за мен е, че с касовата бележка в рамките на 30 дни мога да връщам или заменям стока без проблем.

# 559
Що така? В Кърджали, къде,къде по малък град, откриват втори, при вас един и то в мола?
Трябва да се разходим до Варна тогава, в обратна посока.

# 560
Голямото зареждане във вторник за кой магазин се отнася?

# 561
Днес в магазина в Люлин ми казаха, че намалението е свършило, било е до вчера, а пък сега чета тук че ще има частично, а на мен не ми казаха така, защо ли?

# 562
  • Русе
Що така? В Кърджали, къде,къде по малък град, откриват втори, при вас един и то в мола? .........
И аз това се питам от месец.

# 563
Здравейте, написали са това във фейсбук:

# 564
  • София
Има ли в Пепко дамски спортни долнища от 100% памук?

# 565
Дидка, при нас имаше интересни дамски долнища, но не обърнах внимание на състава.

# 566
  • София
Днес, ако успея ще се замъкна до обелския Пепко. Имам нужда от спортни долнища, че с това стоене вкъщи. Simple Smile

# 567
  • оттам, откъдето започва България
Аз си взех сиво памучно долнище от детския щанд. Пише, че е за височина 164 см., аз съм 168 см.

# 568
  • София
Надявам се скоро да има зареждане на стока.
Моля ако някой мерне котешка тоалетна в софийски магазин да сигнализира. Дано като се появи пак да е със старата цена - 6,00 лв/ 4,2 литра.
Днес ММ беше купил от квартала на цена 8,60 лв/ 3,8 литра.

# 569
Има едни малки (ръчни) силиконови ролки. Вършат ли работа? Като тези за обиране на косми и мъхчета са, но вместо с лепящи листчета са силиконови. Чудя им се.

Общи условия

Активация на акаунт