Магазини Pepco

• 71 821
  • 772
  •   1
Отговори
# 540
  • София/Испания
В Испания почти навсякъде се плащат торбичките.

# 541
Не искам безплатни торбички, найлонови.
Ако са като на НМ, книжни, може.
Другите трябва да са платени.

# 542
  • Anywhere
Аз днес ходих да си търся стенен часовник, ама имаше само един огромен.
Обаче си купихме с щерката бельо, чорапогащници, одеало, много закачалки и органайзер за гардероб...Погледнах за подложки за месене, имаше няколко, навити са на руло в ПВЦ кутия. Няколко пъти вече си търся пижама, но няма....

# 543
Въпрос на политика на веригата са торбичките, то е ясно че струват нещо, ако са безплатни за клиента, магазинът трябва да си ги плати като коригира цените.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 21:35 от bubanka

# 544
  • Пловдив
Долче мийле, уголемени са дънките им с ластици явно. Аз есента си купих почти по едно и също време техни и на Теранова, все номер 44. Първите са ми хлабави, вторите ми стягат.

# 545
Аз нямам против да правя реклама на магазина чрез носене на торбите им. Ако не искам реклама за тях - ще нося платнена неутрална торба.
Торбите на Пепко ги ползвам за коша за отпадъци вместо чувалче - мн. са здрави.

# 546
  • Mostly in my mind
ми те найлоновите само за това стават.

# 547
  • Варна
Намалението им беше последно до 2.05, днес как ли стоят нещата? Ако някой ще ходи днес нека сподели Grinning

# 548
  • София
Вчера продавачките казаха, че намалението продължава до 23.05 - София, Мусагеница.

# 549
Вчера продавачките казаха, че намалението продължава до 23.05 - София, Мусагеница.

И в Бургас казаха същото.

# 550
То продължава, но пише, че е частично.

# 551
Освен някой който ходи да каже дали все още системата автоматично слага 30% на всичко... Blush

# 552
В Русе дали има магазин да не е в Мол?
Н али КПП-та отпадат от 6 май, та да се разходим о там?

# 553
  • have faith and be patient ..
И аз ходих в петък във варна, казаха до 23.05, не споменсха частично, купих чорапи за всички, моделин и разни дребушлаци.. Мернах някалви тюлени рокли за 7-8 лв, розово, лилаво, пепруди от блясък, но не ми се замотаваше и с тях, а сега ме е яд че не взех, щяха да стъпят на по 5 лв.. А бяха много кукленски за тези пари.. Май ще се връщам.. Simple Smile

# 554
Утре мисля да ходя, ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт