Магазини Pepco

• 71 834
  • 772
  •   1
Отговори
# 585
Киса, бях в този на Колхозен пазар, следобед, наистина не се чакаше, но  пък и нямаше кой знае какво, дамски дрехи има, но не видях да се разграбват.

# 586
  • софия
Ароматните свещи изобщо не са ароматни. Единственото хубаво е големият буркан.
Не че съм очаквала за толкова пари нещо много, но те съвсем не миришат.
Същата работа са и пръчките.
Имам малки с горски плодове и една в чаша - круша. Доста добър аромат имат.
Fresh linen не мирише.

# 587
  • София
Одеалата ги видях, грабеха ги, часовниците също.
И тук коментирахме. Може и другото да се е разграбило.

# 588
И в нашия магазин видях доста от нещата в каталога, даже съм си купила някои и то преди 2-3 седмици. Смятам, че са били заредени по-рано от обявеното в каталога, но заради ИП него са го пуснали по-късно.

# 589
Сега идвам от Пепко. Днес ходих на бул. България, много спокойно беше.
Има си намаление 30%.
За 10 лв. си тръгнах с килимче за баня, портмоне, закачалки за баня и 2 бр. торбички за пералня. Simple Smile

# 590
  • In transit
То хубаво си харесваш, ама от тоя каталог не видях нищичко. Или всичко е изчерпано, или не е заредено още.
На мен продавачката ми каза, че не са зареждали нищо от март месец насам. Само разпродават. Но като чета коментарите, явно някъде са ги заредили и са свършили даже. Много е тъпо така. Sad

# 591
  • Пловдив
Появяват се отделни съвсем нови неща, малко, но имаше. Възможно е да са били доставени в Бг преди март, разбира се.

# 592
И аз видях някои от нещата в каталога- някои декоративни възглавници, тези декоративните цветенца в стъкло, часовници...Или са заредили само малка част, или са разпродали другото...
Утре почиват ли или ще работят, въпреки че е 6-ти май?

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 17:38 от dolce miele

# 593
  • София
Бях е Обеля днес, сравнително заредено ми се стори. Мисля, че имаше нови детски летни бодита.
 Аз купих пролетно яке ( имитация на дънково) на дъщеря ми ;чорапи за мен и за нея, взех и пак неща за рисуване- боички, фулмастери и пластелин; две детски калъфки, пъзел, кукла и батерии - 35 лв.
  Това, което беше изцяло обрано бяха обувките. Не видях и детски момичешки пижамки, а миналият месец от Мусагеница взех.

# 594
И аз да попитам утре дали ще работят?

# 595
Има едни малки (ръчни) силиконови ролки. Вършат ли работа? Като тези за обиране на косми и мъхчета са, но вместо с лепящи листчета са силиконови. Чудя им се.
Купих такава на сляпо, чакам дъщеря ми да намери дреха, която да чисти, че да разбера дали става или не.
(Излезе 2, 80 лв. )

# 596
  • Anywhere
Аз имам такива ролки, от Алиекспрес и съм доволна. Като се замърси се измива с вода и се прибира в калъфа. После си се ползва пак. Лепи добре!

# 597
Ако сте с домашни любимци почти никаква работа не вършат тези силиконовите ролки. Единственото, което що-годе става са тези като велурени, те обират най-добре.

# 598
Нямаме домашни любимци. За "прах", власинки, мъхчета по дрехи ми трябва. За когато бързам предимно. Иначе имам и велурена четка- за "тежки" случаи Grinning Но нейната поддръжка не е с измиване с вода и отнема малко повече време да изкарам насъбралите се мъхчета...Ще взема една за проба.
Имате ли наблюдения за номерацията на детските сутиени (с чашка)? 65 АА съм купила. Следващият номер е 70 А или АА?

# 599
Пробвах ролката, става, обира дребни мъхове, после се мие на теч.вода , съхне и се прибира в целофана и пластм.цилиндър. За първи път виждам и ползвам такава, може и нещо да не съм направила правилно. Но мисля, че е о.к.
Нямам дом.любимци и не зная за техни косми дали върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт