Магазини Pepco

• 71 808
  • 772
  •   1
Отговори
# 600
Взех бебешки бодита и чорапки, много издръжливи и сполучливи се оказаха. Доволна съм!

# 601
Може ли някой от Варна да сподели какво е положението от вчера и днес - има ли ново зареждане

# 602
За Варна не знам, но за Бургас май има. Днес ще се ходи. Много съм доволна от блузите с къс ръкав. С намалението излизат по 3.50 лв. Имам вече 4, а вчера една колежка ми снима, че има и нови. За малкия боксерки и чорапи и някоя друга дреха.

# 603
  • София
все още ли има намаления? последно като ходих пишеше до 2 май

# 604
  • София
Вчера бях в Пепко в Обеля , в Люлин и в Костинброд и си имаше намаления .

# 605
Момичета, тези които са от Пловдив, има ли хавлии в магазините на Пепко, купували ли сте? Как са като качество?

# 606
Имаше хавлии, отдалече добре ми се сториха. Но за съжаление, нямах време и не можах да ги разгледам отблизо. А следващия път като ходих изобщо не минах покрай хавлиите.

# 607
Ходих, няма сякаш от новите. В Home секцията не видях нови стоки сякаш, дрехите не ги разглеждах, бельото беше пообрано... Няколко чорапа, килимче/постелка за баня, сини химикали, дървени закачалки, клечки зъби и още едно спортно долнище - това взех. Най - важното - последният часовник, изчистен дизайн, работи - батериите от Пепко са читави - пробвани.

# 608
  • Anywhere
Момичета, тези които са от Пловдив, има ли хавлии в магазините на Пепко, купували ли сте? Как са като качество?
В магазина на бул.Южен имаше само от по-тънките. В началото на намалението имаше и дебели р-р 50/100 см, много хубави и плътни. Нормална нцена 5.99, с намаление 4.20. Това са най-добрите кърпи за тази цена по магазините!
И калъфката е оттам. И тя е много хубава, плюшена.
Ако намерите от тези кърпи не се чудете. Има ги в тюркоаз, бежово, розово и тъмно зелено!

# 609
Ей, как забравих за батерии!
Днес ходих на Брезовска, и там беше обрано. С една постелка за баня си тръгнах. Гледах чанта, но се отказах, нямаше ни една преграда.

# 610
Мъжките чорапи с ниско съдържание на памук (37 % май пише) са с доста подвеждаща номерация, '43-46' си е твърдо 43, най-много на 44 да стане.

# 611
Кутии за съхранение, няколко броя  джегингси- от тези които с намалението струват по 5,59 лв, обици, една закачалка с много куки  (за колани и аксесоари мисля, че се води), тюлена пола и ризка без ръкав за детето (тези двете бяха нови- нямаше ги преди), няколко опаковки химикали микс цветове, още 5 опаковки с чорапи Grinning Чорапите бяха нови (едноцветни, по 3 различни цвята в опаковка) преди нямаше такива. Много съм доволна, че имаше цветни чорапи, преди заредих със сиви меланж.  Blush
Имаше нова стока определено- детски дрехи, някакви дамски блузи, чорапите, както и декоративни фенери и подобни.

# 612
Ох, ще взема да ида пак до Пепко така като ви чета! А не ми е удобен като транспорт магазинът..
Може ли снимка на тези джегингси, в цял ръст?

# 613
  • Dope Reach
На мен вече ми писна това намаление. Grinning
Чакам да заредят нови неща, все едно и също от много време насам.

# 614
  • Пловдив
Може ли снимка на четката за мъхчета? Да знам за какво да се оглеждам  Innocent

Общи условия

Активация на акаунт