Отговори
  • Tezor Obliš
Hell's Kitchen България („Кухнята на Ада“) е риалити състезание за професионални, а отскоро и за хоби готвачи.
Предаването стартира на 27 февруари 2018 г. по NOVA с водещ chef Виктор Ангелов.

Hell’s Kitchen се завръща за своя седми сезон на 10 февруари от 20:00 ч. по NOVA. В кухнята на свръх взискателния шеф Виктор Ангелов ще влязат нови силно амбицирани кандидати, устремени към голямата награда от 100 000 лева.

Новият сезон на Hell’s Kitchen ще премине под надслов “Само един шеф не стига”, защото форматът внася нов елемент и променя логиката на играта тази година. Мастъркласовете този сезон ще имат нова роля, която изцяло ще преобърне надпреварата. Пред шеф Ангелов ще застанат опитни кулинари, които ще трябва със своите умения в готварска битка да спечелят на своя страна, както него, така и неговия гост шеф готвач, за да получат мечтаното място в новия сезон на Hell’s Kitchen.[/b]

Скрит текст:
Едуард Николов от Провадия
Обича шоуто, веселбата и занаята. Приготвял е храна за министри, президенти и дори тайни агенти.​

Янко Миланов от София, живее в Лондон
Започва своя път в кухнята едва на 16 години, а оттогава досега е работил в български, френски и италиански ресторанти.

Патрицио Бордигони от Италия
Любимият на Цвети влиза, за да покори сърцето и на шеф Виктор Ангелов.

Радослав Железчев от Сливен, живее в Ибиса
Ресторантьор, бизнесмен и предприемач.

Мартин Шкодров от Троян
Работи като заместник главен готвач, който е винаги готов да се учи и е решен да покаже на какво е способен. ​
Идва с високи препоръки от chef Славейко.

Мартин Методиев от Варна
След многото грешки в миналото си, намира призвание в кулинарията.

Нико Грозев от Сърнегор
В кухнята му редът, хигиената и дисциплината определят кой да остане и кой да си тръгне.​

Валери Бояджийски от Костенец
Ръководи ресторант с 1000 места и обича да експериментира както в живота, така и в кухнята.​

Радослав Илиев от Галиче
Работи като готвач с двамата си братя в село Галиче.

Скрит текст:
Петя Точева от Бургас, живее във Франция
Била е гимнастичка, цирков артист, а вече е изкусен кулинар.​

Ивелина Иванова от Бургас
Завършен артист и роден кулинар.

Елизабет Събева от Варна
Достатъчно добра с чук и гаечен ключ в едната ръка и бъркалка и миксер в другата.​

Тоби Димова от Бургас
Пълна с изненади, чар и кулинарни умения. ​

Надя Колева от Карнобат
Кулинар, който не влиза без грим и прическа в кухнята.​

Тоника Гайтанска от Козлодуй
Професионален готвач от 10 години.

Лидия Петкова от Молдова
Завършила българска филология, работила като учител.

Марина Даскалова от Велико Търново
Работи в семеен ресторант.

Яница Иванова от Лом
Живее в Германия, работи като мениджър в ресторант за бързо хранене.

Скрит текст:
Даниел Бачорски (предприемач, инфлуенсър)
Даниел Пеев – Дънди (актьор)
Джулиана Гани (модел, инфлуенсър)
Златка Димитрова (модел)
Иво Аръков (актьор)
Миглена Каканашева – Мегз (дизайнер)
Петя Буюклиева (естрадна певица)
Светлана Василева (модел)
Филип Лазаров (влогър, автомобилен експерт)

Trophy Победителите Trophy
Hocho Дани Спартак - I сезон през 2018 г.
Hocho Веселина Чилева - II сезон през 2019 г.
Hocho Реджеп Бадев - III сезон през 2020 г.
Hocho Валентина Вълкова - IV сезон през 2022 г.
Hocho Станислав Иванов - V сезон през 2023 г.
Hocho Лъчезар Чоткин - VI сезон през 2024 г.

Nature Star2 В пети сезон Виктория Капитонова стана първият звезден победител.
Nature Star2 В шести сезон титлата грабна Александра Гърдева.

Темите от изминалия шести сезон
1, 2, 3

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 07:25 от bubanka

# 1
  • София
Благодаря за темата!
Аз ще гледам предаването, защото ми е любимо. Не харесвам "звездния" отбор, но ще го преглътна някак.
Много гадно за Стефани. Дано успее да си върне децата. Не я харесвах в предаването, но никой не заслужава такава съдба.

# 2
  • Другата България
Благодаря за темата, както вече писах, ще се опитам да следя, макар и нередовно.
Фен съм на Ангелов, дано поне кастът е добър.

И аз не харесвах Стефани, но много жалко за нея, да.
Дано си върне дечицата.

# 3
  • Tezor Obliš
Като излезе информация за сезона, ще бъде своевременно добавена в първия пост с помощта на модератор. Hug

Новината за Стефани ме потресе... Нямам представа кой е партньорът ѝ, въпреки че я следвам по социалните мрежи, но или не е афиширала, или съм изпуснала. Надявам се с времето да превъзмогне някак това, никой човек не бива да става жертва на насилие. И дано наистина успее да се пребори за децата си.

# 4
  • Sunshine state
Благодаря за новата тема!
Много гадно това със Стефани, дано се оправи жената. Не ми беше лщбимка, но това е ужасно.

# 5

Стефани от години има проблем с този мъж и нещата не за първи път са стигали до това сериозно положение. Кой е мъжа, който го е направил?

# 6
Благодаря за темата! 🪻
Ще гледаме вкъщи. Малката няма търпение за нейния любим шеф Ангелов. Макар да не харесвам "звездния" отбор, явно си има аудитория и за него... предимно детска. Simple Smile

# 7

Стефани от години има проблем с този мъж и нещата не за първи път са стигали до това сериозно положение. Кой е мъжа, който го е направил?

Създателят на Sofia Riders, Андрей някакъв си.

# 8
И аз обожавам предаването и Шеф Ангелов.
Надявам се звездният отбор да е забавен.. Че не ми се гледат звезди, тип Капитонова.

# 9
Попадна ми статия, че Буюклиева, Гущеровица, Бачорски, Джулиана Гани, черната Златка и Иво Аръков са в звездния отбор😂. Цирка ще е пълен.

# 10
  • София
Благодаря за новата тема. Simple Smile

Аз все още се колебая дали ще гледам, но познавайки се по-скоро, 'ще'
Просто е много динамично и това + шеф Ангелов ме крепи (все още).

# 11
  • Tezor Obliš
Попадна ми статия, че Буюклиева, Гущеровица, Бачорски, Джулиана Гани, черната Златка и Иво Аръков са в звездния отбор😂. Цирка ще е пълен.
Ако излезе вярно, наистина ще е цирк. Joy
За Енджи Касабие се пише, че ще е или тук, или в Капките.

# 12
Бачорски днес в стори казва,че вчера цял ден е бил на едно страхотно място,но няма право да качва снимки.Щели сме да разберем след няколко седмици.Също така казва,че трябва да излизаме от зоната си на комфорт от време на време.Според мен инфото,че ще е в звездния отбор ще се окаже вярно.

# 13
  • София
По въпроса за Стефани и бащата на децата ѝ Андрей да обърна внимание все пак че един медал винаги има две страни. В пресата вече започнаха да осветляват и втората страна на медала.

# 14
  • София / Пловдив
По въпроса за Стефани и бащата на децата ѝ Андрей да обърна внимание все пак че един медал винаги има две страни. В пресата вече започнаха да осветляват и втората страна на медала.

То още в предаването си личеше, че жената има сериозни проблеми с нервите... като добавим и алкохол и т.н. Това  разбира се не означава, че заслужава физически тормоз от когото и да е... Но виждайки клипчетата днес, не изключвам на някои от снимките  да се е самонаранила.

Общи условия

Активация на акаунт