Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 188
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
На мен шеф Ангелов никак не ми е слабост, но нито той, нито Звездният отбор не е в състояние да ме откаже, да гледам предаването.

За Стефани и мъжа до нея излизат редица статии от вчера насам. Той твърди, че тя е била осъждана не един път от различни хора, както и други неща в пост в неговия профил. Каквато и да е Стефани няма никакво оправдание за боят, който й е нанесен.

# 16
  • Sunshine state
Тя, че не е добре, не е, личеше си в предаването категорично.
Какви клипчета излизат? Дайте линк, ако е възможно.

# 17
  • Другата България
Тя, че не е добре, не е, личеше си в предаването категорично.
Какви клипчета излизат? Дайте линк, ако е възможно.
Пупс, на прима виста това ми попадна.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Obrat-sus-sluchaya-sus … lni-videa-2418979

# 18
Няма оправдание за насилието, без значение дали е над жена или над мъж. И Юлиян Вергов излезе сух от водата, но явно, че е ударил Диана Димитрова. Все тая колко е откачена Стефани, не му е работа да я бие.

# 19
  • София
По въпроса за Стефани и бащата на децата ѝ Андрей да обърна внимание все пак че един медал винаги има две страни. В пресата вече започнаха да осветляват и втората страна на медала.
То още в предаването си личеше, че жената има сериозни проблеми с нервите... като добавим и алкохол и т.н. Това  разбира се не означава, че заслужава физически тормоз от когото и да е... Но виждайки клипчетата днес, не изключвам на някои от снимките  да се е самонаранила.
Въпросния „набеден“ е казал, че ще иска разследващите да установят истинските причини за нараняванията.
Няма оправдание за насилието, без значение дали е над жена или над мъж. И Юлиян Вергов излезе сух от водата, но явно, че е ударил Диана Димитрова. Все тая колко е откачена Стефани, не му е работа да я бие.
Вие сте присъствала и на двата инцидента?

# 20
  • Sunshine state
Няма да взема страна, но искам да кажа едно нещо - горките деца.. Sweat

# 21
  • София
Аз съм жена, но ако мъжът ми прави такъв погром вкъщи, това е направо мазало... и ако след това ме замери със стола, може ли да го набия/попребия.. доколкото мога?
Иначе, да - горките деца.

# 22
  • Телиш/Плевен
Няма да взема страна, но искам да кажа едно нещо - горките деца.. Sweat
Да, най-потърпевши в крайна сметка са те... Много, много жалко... Cry

Аз и да искам, не мога да взема страна, защото има много неизвестни, но се надявам на две неща: разследващите да успеят да установят какво се е случило и да има как да се помогне на Стефани, защото се опасявам, че може да посегне на живота си... Sad

# 23
  • Sunshine state
То това среда за живеене ли е?? Егати лудницата. Дано някой им помогне да се стегнат малко, че ще побъркат и децата покрай тях. Кой знае на какво са ставали свидетели.
Мери, благодаря за линка. 🙏

# 24
  • софия
Бях отписала нов сезон тази година, не знам защо.
Ще го гледам колкото мога.

За коментираният случай със Стефани - има доста видеа и коментари по темата, вкл. как тя се самонаранява. Личи си, че жената не е добре и има нужда от помощ.

# 25
Много се радвам че ще има предаване и ще си коментираме Simple Smile
Относно Стефани ,смятам че тя не е наред с нервите и освен това се държеше доста близко с всички мъже ,не казвам че това е причина за насилие,но още тогава ми направи лошо впечатление че прегръщаше мъжете наред и крещеше доста често
Съжалявам за случилото се с нея,никой не заслужава подобно отношение особено от толкова близък човек

# 26
  • Телиш/Плевен
Стефани в момента обяснява на живо в Инстаграм нейната гледна точка.

# 27
Монетата винаги има две страни и всяка смята, че е права. Въпросът е имало ли е физическо насилие над Стефани или не.

# 28
  • София
Монетата винаги има две страни и всяка смята, че е права. Въпросът е имало ли е физическо насилие над Стефани или не.

Стефани е агресивна личност , видя се в предаването . Някой да мята столове по мен и аз няма да го галя.
Смятам ,че е имало двустранно физическо насилие .

# 29
И аз мисля, че е било нещо такова, защото тя в предаването видимо беше много не на център. Подхождаше доста агресивно. Не съм я гледала в Мастър шеф, не знам как е била там, но го има и това, че Мастър шеф е индивидуална игра, а в Хелс са отбори.

Общи условия

Активация на акаунт