Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 216
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
Полина от миналогодишния сезон и Виктор Ангелов Ревльото от Биг Брадър.
Най-вероятно са снимали поредния ѝ чалга клип.

# 46
Симпатизирах на Поли през целия сезон и бях много разочарована, когато отпадна за сметка на много по-слаби участници. Обаче в мен така и си остана едно чувство, че е влязла в предаването заради популярност, а не заради готвенето.
След Хелс повечето избухват със заведения, с кулинарни канали или рецепти, а тя с чалга песни.

# 47
Симпатизирах на Поли през целия сезон и бях много разочарована, когато отпадна за сметка на много по-слаби участници. Обаче в мен така и си остана едно чувство, че е влязла в предаването заради популярност, а не заради готвенето.
След Хелс повечето избухват със заведения, с кулинарни канали или рецепти, а тя с чалга песни.
Здравейте, специално Поли има сладкарница в град Пловдив, която отвори след предаването. Често правят и кулинарни курсове и десертите и са наистина хубави. Често дъщеря и помага в заведението.

# 48
Не знаех за сладкарницата, желая й успех!

# 49
  • Другата България
Симона си е направила ринопластика и е вкарала хиалурон в устните.
Добре, че Митко се отърва.

# 50

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 20:15 от marinadp

# 51
  • София
Само Дънди харесвам. Другите двама са ми противни, но може пък да могат да готвят.

# 52
Златка може да готви май, ако си спомням беше и в черешката

# 53
  • София
Биг брадър №2. Разсипаха го това предаване... Ако звездните ги дават само в понеделник, може да ги пропускам.. Ще видим как ще тръгнат нещата..Кога започва?

# 54
  • Телиш/Плевен
На 17 февруари започва. Hug

# 55
Този бачорски ли защо го показват по телевизията?
Изключително лигав,двуличен и не лице приятен!
Дано си тръгне бързо,незнам какво може да покаже. Златка поне ще блесне с акъл и ще се смеем

# 56
Този бачорски ли защо го показват по телевизията?
Изключително лигав,двуличен и не лице приятен!
Дано си тръгне бързо,незнам какво може да покаже. Златка поне ще блесне с акъл и ще се смеем

Бачорски и друг път са го давали. В предаването "Шеф под прикритие". Предаване на Нова беше. Та нищо ново под слънцето.

# 57
Еее, ужас! Не понасям Бачорски. Дънди и Златка са добре и двамата, но останалият каст на “Златните” сигурно ще е оле мале.

# 58
Не съм го гледала в реалити предавания ,а някъде беше гост с жена си разказваха за сватбата намесиха някаква изневяра Абе общо взето лигава ,префърцунена работа.
Последно го гледах като се кле в децата си ,когато беше гост-коментатор в Биг Брадър
Абе направо бляяяяк

# 59
Златка съм я гледала и в ББ, освен в черешката -  добра домакиня е и готви много добре.
Дънди е ок, но не съм сигурна, че мястото му е в ХК.
Третия изобщо няма да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт