Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 487
  • 746
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен
Hell's Kitchen България („Кухнята на Ада“) е риалити състезание за професионални, а отскоро и за хоби готвачи.
Предаването стартира на 27 февруари 2018 г. по NOVA с водещ chef Виктор Ангелов.

Hell’s Kitchen се завръща за своя седми сезон по NOVA. В кухнята на свръх взискателния шеф Виктор Ангелов ще влязат нови силно амбицирани кандидати, устремени към голямата награда от 100 000 лева.
Новият сезон на Hell’s Kitchen ще премине под надслов “Само един шеф не стига”, защото форматът внася нов елемент и променя логиката на играта тази година. Мастъркласовете този сезон ще имат нова роля, която изцяло ще преобърне надпреварата. Пред шеф Ангелов ще застанат опитни кулинари, които ще трябва със своите умения в готварска битка да спечелят на своя страна, както него, така и неговия гост шеф готвач, за да получат мечтаното място в новия сезон на Hell’s Kitchen.

Скрит текст:
Едуард Николов от Провадия
Обича шоуто, веселбата и занаята. Приготвял е храна за министри, президенти и дори тайни агенти.​

Янко Миланов от София, живее в Лондон
Започва своя път в кухнята едва на 16 години, а оттогава досега е работил в български, френски и италиански ресторанти.

Патрицио Бордигони от Италия
Любимият на Цвети влиза, за да покори сърцето и на шеф Виктор Ангелов.

Радослав Железчев от Сливен, живее в Ибиса
Ресторантьор, бизнесмен и предприемач.

Мартин Шкодров от Троян
Работи като заместник главен готвач, който е винаги готов да се учи и е решен да покаже на какво е способен. ​
Идва с високи препоръки от chef Славейко.

Мартин Методиев от Варна
След многото грешки в миналото си, намира призвание в кулинарията.

Нико Грозев от Сърнегор
В кухнята му редът, хигиената и дисциплината определят кой да остане и кой да си тръгне.​

Валери Бояджийски от Костенец
Ръководи ресторант с 1000 места и обича да експериментира както в живота, така и в кухнята.​

Радослав Илиев от Галиче
Работи като готвач с двамата си братя в село Галиче.

Цветомир Добрев от Варна
Трето поколение ресторантьор. Работи като главен готвач в единия от двата рибни ресторанта на родителите си.

Христо Мирчев от София
Завършил престижен кулинарен колеж в Лас Вегас. Работил е в ресторант в замък в Дания със звезда Мишлен.

Радослав Владов, живее в Норвегия
Готвач от 18 години. Работи в ресторанта на хотел до летището в Осло. Готвил за футболни звезди на Олимпийските игри в Париж през 2024 г.

Скрит текст:
Петя Точева от Бургас, живее във Франция
Била е гимнастичка, цирков артист, а вече е изкусен кулинар.​

Ивелина Иванова от Бургас
Завършен артист и роден кулинар.

Елизабет Събева от Варна
Достатъчно добра с чук и гаечен ключ в едната ръка и бъркалка и миксер в другата.​

Тоби Димова от Бургас
Пълна с изненади, чар и кулинарни умения. ​

Надя Колева от Карнобат
Кулинар, който не влиза без грим и прическа в кухнята.​

Тоника Гайтанска от Козлодуй
Професионален готвач от 10 години.

Марина Даскалова от Велико Търново
Работи в семеен ресторант.

Яница Иванова от Лом
Живее в Германия, работи като мениджър в ресторант за бързо хранене.

Лидия Петкова от Молдова
Завършила българска филология, работила като учител.

Кристофър Вълков от Враца
Професионален готвач от 10 години.

Виктория Николова от София
Занимава се с борсова търговия.

Ивайло Попов от Ямбол
Работил в Германия и Испания, както и 1 година при chef Петров.

Теодора от София
Професионален готвач от осем години.

Скрит текст:
Даниел Бачорски (предприемач, инфлуенсър)
Даниел Пеев – Дънди (актьор)
Джулиана Гани (модел, инфлуенсър)
Златка Димитрова (модел)
Иво Аръков (актьор)
Миглена Каканашева – Мегз (дизайнер)
Петя Буюклиева (естрадна певица)
Светлана Василева (модел)
Филип Лазаров (влогър, автомобилен експерт)

Trophy Trophy
Hocho Дани Спартак - I сезон през 2018 г.
Hocho Веселина Чилева - II сезон през 2019 г.
Hocho Реджеп Бадев - III сезон през 2020 г.
Hocho Валентина Вълкова - IV сезон през 2022 г.
Hocho Станислав Иванов - V сезон през 2023 г.
Hocho Лъчезар Чоткин - VI сезон през 2024 г.

Nature Star2 В пети сезон Виктория Капитонова стана първият звезден победител.
Nature Star2 В шести сезон титлата грабна Александра Гърдева.

Предишните теми
1, 2

# 1
  • София
Благодаря за темата!
Все още нямам фаворит и така и гласувах.

# 2
  • София
Благодаря за новата тема, Лале! 🙂

Без да искам цъкнах на Марина, вместо на Владов, а не мога да си го изтрия сега, нищо де.
Другите двама на които цъкнах са Мартин и Яница.

Лични симпатии / топ
Мартин, Владов, Яница и Марина

По-леки симпатии:
Грозев, Радослав, Лидия, Ивайло и... Тоби?!
Ами при Тоби интересното е, че в началото ми беше на дъното, но след първите епизоди сякаш се обра и това което показва вече няколко седмици ми допада.

Главни фаворити за евентуален финал:
Тоби, Владов, Мартин и Едуард

Към момента сякаш Тоби е топ фаворит за крайната победа ако победителя ще е жена, както си мисля. Ако ще е мъж е по-сложно да се прогнозира, но ще е някой от тези тримата. Бих заложил на Владов, крайно време е сезона да се спечели от някой наистина топ готвач като визитка.

А кои са ми най-големите дразнители?
На първо място Едуард. Едвам го изтрайвам, даже мисля да го превъртам вече, защото всеки път едно и също. Пълен дебил.
Тоника и Виктория също вече са ми на дъното след това което показват. Отвратително е. А както добре си спомняте, Тоника ми беше сред фаворитите в началото.

Май са само тези тримата. И Елизабет и Шкодров ме дразнят леко, ама не са чак за дъното на класацията. Поне засега.

Безразлични са ми:
Патрицио, Христо и Цветомир

# 3
  • Буркина Фасо
до сега фаворити за готвачи няма. само за скандалджии  Simple Smile

# 4
  • София
Благодаря, лале! Flowers Tulip

Гласувах за Цветомир и Грозев. Първият е най-младичкото, но много способно и спокойно момче, а Грозев е дисциплиниран и това, че не е блеснал досега, не значи нищо..

# 5
  • Телиш/Плевен
Дяволо, опитай сега, уж добавих опцията за промяна на гласа. Hug

Аз все още нямам фаворит. Симпатизирам на Христо, Мартин, Цветомир, Яница и донякъде Лидия.

Резултатите от анкетата в предишната тема:

Харесва ли ви началото на сезона?
Гласували: 70

25 гласа (35.7%) Средно положение
22 гласа (31.4%) Да, оправда очакванията ми
20 гласа (28.6%) Не, имах по-големи очаквания
3 гласа (4.3%) Все още не мога да преценя

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 18:30 от Лале в дъжда

# 6
  • София
Супер, поправих се. Simple Smile
Значи топ 3 (аз под личен фаворит го разбирам като човек за когото стискам палци, а не краен победител като прогноза) за мен са:
Мартин, Владов и Яница.

Айде от днес ще се нормализират нещата. Първия епизод ще е тежката артилерия. С фургоните и игрите, после златните + вечерната резервация на финала. Класическия понеделнишки, тричасов епизод. Ама вече си мисля, че и Хелса и Ергенът ще се нормализират и ще са си 2 часа по програма (дано), макс 2 часа и 15/20 минути с рекламите.

# 7
  • Телиш/Плевен
Да, личен фаворит за момента, точно това се има предвид. Вече в следващата тема мисля да е анкетата за победител, но поне до черни куртки да стигнат.

# 8
Нямам фаворити все още.

# 9
  • Другата България
Благодаря, Лаленце!

Фаворити към момента - Христо, Мартин и Патрицио /заради северозападни пристрастия, естествено/.
Хора, които със сигурност ще стигнат черни куртки /към момента, прогнозно/ - Тоби, Яница, Мартин, Шкодров, Марина.

# 10
  • София / Пловдив
Фаворит още нямам май... за първи път се случва.
Но от миналата седмица Яница рязко ми опротивя, може би защото прекалиха от продукцията с нейните синхрони и сюжети, все едно тя е главен герой в предаването, а останалите в миманса. Аман!
Лесбо историите не са ми ок в този тип предаване, като добавим, че и от готвенето почти нищо не показват вече... разбирам падащия рейтинг, не е само заради местенето в програмата.

# 11
Гласувах за Мартин, Владов и Цветомир. Мислих да цъкна и Тоби и Яница амаа още ги преценям.

Наистина ли виждате Едуард като евентуален победител? Мен ми изглежда на не чак толкова способен. Малко ли грешки направи. И да, ще стигне напред, но заради характера си и "сеира".

# 12
  • София
Лаленце, благодаря за прекрасната нова тема! Лале за теб! Flowers Tulip
Към момента фаворит ми е единствено шеф Никола. Joy Виктор също го харесвам, въпреки че все повече скапват предаването, но той няма особена вина за това. Каквото му свирят, на това играе.
Симпатични са ми Мартин, Владов и Христо. И смятам, че имат потенциал да стигнат доста напред. Може би и Ивайло бих прибавила към тях, но ми трябва време да го понаблюдавам малко повече какво може.
Радо е добро дете, едва ли ще остане още много, но се надявам да научи много неща, които да са му от полза в бизнеса, като се върне в Галиче. Шкодров също ми беше от симпатичните, но в последните епизоди ме отблъсна неприятното избухване и грозните му думи срещу Грозев.
От жените с доста условия харесвам Тоби, Яница и Марина, но предпочитам да си мълчат повече.
Най-големият дразнител ми е Едуард. Не мисля и че е особено добър в кухнята, доста издънки имаше досега. Само арогантността му е безпогрешно висока.

Не ми се гледа довечера какво се случва под чаршафите на хората. Close

# 13
Благодаря за темата 🌷
Гласувах за Мартин, единственият ми фаворит за спечелване на предаването към момента.
От жените ми е много трудно да си избера една за фаворит, много се напъвам да харесвам Тоби, защото за мен е най-адекватната.

# 14
  • Варна
 Благодаря за темата. За Мартин съм.Засега ми е най-адекватен, но има време да влезе в роля...

Общи условия

Активация на акаунт