Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 653
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
И на мен ми изглежда, че Златка има някакви лични проблеми, които явно са сериозни и ескалират в поведението й.

# 31
  • София
Златка много тънкообидна, все я избива на гюрултия, някаква скандалджийка е и ми наду главата... Може просто да се е презобила с нещо..

# 32
Умрях от смях с тоя нон сенс. Много са смешни. Карлуково китчън хаха

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 21:01 от red soul

# 33
Къде отиде готвенето в това предаване? Занимават ни с всичко друго, но не и с това.

# 34
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Какъв психодеспансер са виповете не е истина.

# 35
  • София
Президенте, гледаме пошъл Брадър - не е и вип; то големите випаджии там...
Дънди, не е фрийк шоу, а е фейк шоу - и даже преобладаващото време не е и шоу.
Тая година съвсем са го оплескали формата. Ама на нашия народ - нали зрелища и скандали са му присърце, точно като за таргета. Жалко. Питам се вече дали изобщо нещо се готви там по време на записите.

# 36
  • Буркина Фасо
Къде отиде готвенето в това предаване? Занимават ни с всичко друго, но не и с това.
да видим "класата" на "елита" . rotfImbo 

# 37
Смях се с глас как Яница описа  действията на двете девойки  - джък, джък.... И как мърдат чаршафите Joy

А Дънди - имаме си розова жена, жена, която не се знае разведена или изведена Confused... Аха, и Златка, която за първи път го вижда - това е най - хубавото Kissing Heart

Уж готварско предаване...

# 38
  • Другата България
Аз дори смятам, че “кърпят“ и напасват моменти като фон с цел да изпъкват едни и същи персонажи, в зависимост от целта.
Например, докато “готвеха“ сини и червени, Виктория няколко пъти я дадоха за момент с абсолютно една и съща физиономия и едно и също действие - съсредоточено бъркаше нещо в една купа.
Няколко пъти, но не последователно. В разстояние на повече от 5 минути едно от друго “бъркане“.

# 39
  • София
Тия баби нали идваха вече, едната питаше другата какво прави, когато вкъщи не й харесат манджите.. Какъв монтаж са направили, нямам представа.

# 40
Не знам Златка дали ще се справи да води кухнята. Не ми изглежда изобщо да е на център.

# 41
МегЗ ,да не разглоби някой конвектомат Joy
Или това е вече минало 🤪

# 42
  • Другата България
Дънди: “О, Боже Господи!“
Шеф: “За теб съм Виктор.“
JoyJoyJoy

# 43
Мегз изби рибата с този термометър...

# 44
Едва ли ще изгонят нов златен толкова скоро след Бричката.  Виждам сини номинации

Общи условия

Активация на акаунт