Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 490
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Браво на Марто, че изгони Владов и Грозев. Най-надутите се оказа, че не могат да направят елементарни неща.

# 46
Кой ще спечели Хелс, има ли спойлери?

# 47
Кой ще спечели Хелс, има ли спойлери?
Още се снима.

# 48
Така или иначе спойлери в тази тема надали ще има, има в темата за спойлери, но все още се снима и затова не са дали инфо.

# 49
  • Другата България
Затова има тема за спойлери, там се пишат такива неща.
Тук има хора, които не искат да знаят, моля уважавайте желанието им.
И да има, не ги пишете тук.

# 50
Не мога да си обясня поведението на Златка. Още преди няколко епизода загатна, че не е очарована от Мегз и намекна, че Мегз не готви сама чиниите си. Но днес наистина ме изненада с изказванията си към Бачорски "тези неща ще ги говориш на жена ти, на бившата ти, на настоящата и т.н." Бачора не ми изглежда топ сваляч, който всеки ден е с различна, но и така да е, Златка много бързо забрави как хората научиха за нея. Конкретно тя да се свени ми е леко смешно, защото всички разбрахме за съществуването й, когато стана Мис Плеймейт. Почти няма човек, който да я помни от онова време и да не я е виждал гола.

# 51
  • Sofia
Бачорски ”гад” ли нарече Петя?

# 52
  • София
Мегз? каза, че понеже хората познавали Златка като лека жена, сега искала да покаже колко е силна и затова се държи като мъж..

# 53
  • Телиш/Плевен
Бачора не ми изглежда топ сваляч, който всеки ден е с различна
Абе носи му се такава слава, а и предвид как е започнал настоящата си връзка, Златка има донякъде основание, но реакцията ѝ беше доста пресилена. Grinning

# 54
Учудена съм от Злати, със сигурност има някаква причина зад поведението й. Виждам болка в очите й. Това си е лично мое мнение.
Не ми хареса реакцията на Ангелов като изсипа ястие върху Светлана. То бива шоу, ама трябва да се мисли, че четирите й деца могат да станат обект на подигравки сред връстниците.

# 55
Не, че нещо, обаче децата на Светлана най-малко подигравки ще отнесат заради това, че на главата на майка им е изсипана купа с бухти...

# 56
Майка им и баща им на тези деца се заливат публично с какви ли не гадости един за друг, точно Ангелов им е проблема Grinning

# 57
Златка може би е бойна натура и не е свикнала да не се справя. В случая Мегз има точно болна амбиция да е най-добра. Ако е вярно, че готви по 6 часа всеки ден в профи кухнята на ресторанта, от който качва сторита, за да се готви за предаването, значи наистина иска да е на макс на всяка цена. Което аз бих го разбрала ако е сред редовните участници. Но то е направо нелепо като се вижда, че при Златните дори Аръков, който явно е бил в професионална гимназия с профил готвене, не се справя особено добре.
Все пак Златка можеше да е по-обрана и да приема нещата като шоу, а не да откача всеки път.
На финала на епизода, когато шеф Ангелов строи двата отбора на паса се видя, че Златка грам не е радостна от това, че Златните спечелиха.

# 58
  • Буркина Фасо
Не, че нещо, обаче децата на Светлана най-малко подигравки ще отнесат заради това, че на главата на майка им е изсипана купа с бухти...
то да е само заради това ....
с тази изкуствена визия е за подигравки без да е влизала в ХК.

# 59
Златка има някакви сериозни лични проблеми. Подозирам и че е подписала неизгоден договор. Една усмивка не е пуснала, гледа лошо, сърдито, сякаш саботира продукцията. Всички се забавляват, само тя е в собствения си филм.

Общи условия

Активация на акаунт