Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 627
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Голям цирк са Златните....
Петя е непоносима, Златка има някакъв проблем, Дънди е голям сладур, Бачора е свежарка, Мегз е натегачка.

# 61
Златните им правят целия сезон.

# 62
  • София
Златка може би е бойна натура и не е свикнала да не се справя. В случая Мегз има точно болна амбиция да е най-добра. Ако е вярно, че готви по 6 часа всеки ден в профи кухнята на ресторанта, от който качва сторита, за да се готви за предаването, значи наистина иска да е на макс на всяка цена. Което аз бих го разбрала ако е сред редовните участници.
Не мисля, че е вярно, пак е някакъв пиар.. Ако пък е вярно болната й амбиция е граничеща с психично разстройство.

Дънди не ми е смешен, въпреки че се старае. На играта Грозев ми беше по-забавен и много добре му се получаваха изразите, които трябваше да рисува и имитира, а на Дънди-не, въпреки че е актьор..

# 63
Номиниран трябваше да е Грозев или Владов. Не се учудих на решението на Мартин да поеме вината, но другите не се ли усетиха, че не им е той главния виновник...
Едуард ме дразни все повече. От малкото кадри имам чувството, че има нещо против Цветомир и все му дудне и кряка.
Грозев за пореден път показа, че скоро трябва да си ходи.

Аз не виждам лошо в амбициите и старанието на Мегз. Получава й се без да тъпче другите. Щом е приела състезанието толкова несериозно - нейна си работа. Това не би трябвало да пречи на Златка ако има нужните качества. Ама тя освен да вилнее и да се мръщи..
Язък за хубавите бухти, че отидоха върху главата на Светланата. Но пък и аз да бях щях да й ги изсипя. Ангелов й обяснява, че основните не са готови, а тя дрънка с надменен тон "ем другите се бавят. Аз да не към виновна.". Добре де, ама сте отбор. И толкоз ли е трудно да се огледаш и да видиш другите докъде са с готвенето. В следващия епизод казва, че никога не е правила палачинки. И омлет не беше правила. А образа на примерната майка къде го забрави? Много неприятна жена. Фалшива и глупава...

# 64
  • Сф
Златка наистина изглежда мега зла и се заяжда с всички. Май е позабравила собственото си минало. Отделно, мега ми е странно ,че не може да се владее,а би трябвало. Именно предвид бурната си среда и минало. Дано не е здравословен проблем при нея или неин близък.
Задавихме се от смях с вечерята като се разпя фаталната баба. Не че не може да пее, но е толкова нелепа и не на център Joy
Нямам фаворит.

# 65
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Златка наистина се държи много странно. Не че я познавам добре, но съм я гледала и в други риалитита и не е била нито толкова крива, нито толкова серт и нервна. Тук е страшно сприхава и пали от четвърт. Много беше тъпо да се сърди на Бачорски, защото казал, че е секси. Освен да се опитва да си извае някакъв чисто нов образ на много сериозна и достолепна жена, но това би било смешно при нейното минало. А може да се покаже като сериозна по много други начини, не е необходимо да се защитава от комплименти, защото били пошли. В средата, в която се е движила, със сигурност ушите й са чували къде по-неприятни неща.
Чудя се дали не взема нещо покрай бокса. Има добавки, които като страничен ефект провокират нервност и агресия.

# 66
  • София
Харесвам я Яница, ама големи глупости изприказва. Не, не е готино да те слушат хората, когато нямаш грам знания или обща култура. Мълчи си, вместо да се излагаш. А последното не е повод за гордост и да се заливаш от смях.

Грозев блестеше днес, това си беше неговия епизод. И на соц викторината и после като мим беше блестящ (много по-забавен и естествен от професионалния актьор Дънди). Едуард също блесна с отговорите.
Златните като цяло се поизложиха, добре че беше Мегз на два пъти. Много издънки има там със знанията.

Златка се изложи много днес. Първо дойде с гъза нагоре, надрусана с 1 кило тестостерон. Отвратително поведение. После се изложи и на вечерната резервация. Две думи на кръст не може да върже като застана на паса.
Добре, че беше Мегз. Умее да води кухнята, за втори път го доказа. А това с термометъра изби рибата.
Дано само Дънди наистина не е ял сурово свинско, че се плаша какво може да пипне. Вярвам, че в случая е само шоу.

Петя Б е непоносима. Трябва да имаш биволски нерви, за да я издържиш.
НеГущерова и тя блесна. Златните още не бяха издали стартерите, тя носи на шефа бухтите. Тъпа, та чак вдлъбната. Зор да блесне пред шефа, а само се изложи.

Грозев го похвалих доста днес, но на паса не става. Там Мартин блесна. За пореден път. Умее да води и всичко му се разбира ясно. Само не разбрах Владов защо така се изложи и сериозно ли не може едни бухти да приготви? Това е нелепо, не може да е истина. И друго не разбрах. Сините имаха огромна преднина пред червените, по едно време уж всички започнаха да правят бухти, защото само това им остана и как така не ги издадоха? И само Владо даваше сурова след сурова бухта, а другите какво правеха? Не разбирам, някой да ми обясни. Ужасен монтаж и сценарий, само и само златните да спечелят!
Мартин пък се самопредложи, въпреки че ги стегна и благодарение на него издадоха стартерите и основното. А можеше лесно да си измие ръцете с Владов.

Като цяло в епизода имаше от всичко, но уви, най-малко от всичко беше готвенето...

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 07:12 от Diavolo

# 67
  • Варна
Мартин и Цветомир са моите фаворити.
Може мъжа на Златка да е ревнив и затова да му прави проблем на Бачорски.
Благодаря за темата.

# 68
И да е ревнив мъжът на Златка, това няма да изтрие миналото й или да спре някой мъж да мисли или кажи, че я намира за секси
 (което в нейния случай трябва да е повод за радост, предвид грубоватия вид, който си е докарала).

Реакцията й беше пресилена и, според мен, с цел да си придаде важност и да изпъкне.
Даже съм склонна да си мисля, че няма грам истина в твърденията, че била обидена, даже напротив, вероятно отдавна не е получавала комплименти и реши да се похвали, макар, уж, правейки се на засегната.

Може би в компанията на Джулката, Светлана и Мегз чувства, че е на заден план и го обърна на драми.

А може и наистина да се е обидила, хората се променят, искат да избягат от миналото си, да покажат новото си аз.

Като цяло, излишно Златка се вкара във филма и преекспонира ситуация, за която другите и хал хабер си нямаха.

# 69
Златка е станал една сърдита лелка....какво лошо има да получиш цвете или да кажат че си секси(може би знае че е лъжа),аз бих се зарадвала

# 70
  • Пловдив
Ох, голям смях падна у дома след епизода снощи Grin

# 71
Златка е станал една сърдита лелка....какво лошо има да получиш цвете или да кажат че си секси(може би знае че е лъжа),аз бих се зарадвала
По-скоро е станала сърдит чичко...Joy

# 72
За Златка имам някакъв спомен в ББ, навън оставила беше с неприключени отношения бащата на детето и, вътре срещна оня ММ боеца Благой и се сети, че и с него така всичко останало отворено. Оня т. нар боец забравил всичко, казва, че не му трябва Злати,  тя дълбае, той като селски бек си седи ухажван....
Тогава се намеси Патрашкова и успокои бръмбарите в главата на Златка....
И се почнаха ред сълзи, ред сополи с извинения към мъжа навън, да и прости, вече сигурна, че той е човека щом Багата я не ще.....

Тук пак е във филм...

# 73
Златка във вип брадър беше доста по-адекватна  и добре изглеждаща. Въобще не разбрах каква е драмата с Бачорски ,съжалявам ,но нормален човек няма да реагира така. Направо ми е жал за Бачорски в тази лудница.

# 74
Аз очаквах бачорски да е дразнител,но той се държи много добре, проблема е при жените   
Хвани едната удари другата! Единият епизод едната преиграва в следващия другата.
То не бяха разводи,болни хора,първи омлети....само ни занимават с простотиите си Тея дърти  бра.тии

Общи условия

Активация на акаунт