Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 642
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Нямам фаворит!

Мартин се отнася сериозно към задачите

# 76
Златка може да не е в топ визия в момента, но за мен е доста по-добре от Джугани и Светлана НеГущерова. Много по-добре е от тях. Мегз също е окей.
В това отношения изказването на Златка, че само тя може да си позволи да е без грим беше нелепо, защото Мегз без грим си е съвсем нормална. Джуганито, Петя Бу и Светлето обаче ще се разпаднат без грим.

За следващ изгонен от Златните залагам на Дънди или Джугани.

# 77
  • София
Мен Златните ме дразнят. Искам Светлана да изгонят първо. Май Бачорски е най-добре. На мен той не ми е познат, гледала съм го само в "Шеф под прикритие", но е старателен и има зверско търпение с тези кокошки около него.
Вчера пуснах по-късно предаването, за да не гледам "креватната" драма, но в промото пак ги гледам Тоника и Виктория да се гушкат. Аман.

# 78
На мен Бачорски ми беше страшно неприятен покрай инфлуенс карирета му с жена му и онова реалити "Златната ябълка", където си извадиха кирливите ризи цялото им семейство за пари.
Тук обаче го виждам в друга светлина. Първо, че е забавен, второ се старае, макар да е ясно, че не готви много в ежедневието си. Най-впечатляващо обаче е търпението му с Петя Бу. Дори мисля, че държанието й доста се оправи именно заради това, че той показа търпение към нея и работи с нея всеки път.

# 79
Златка може да не е в топ визия в момента, но за мен е доста по-добре от Джугани и Светлана НеГущерова. Много по-добре е от тях. Мегз също е окей.
В това отношения изказването на Златка, че само тя може да си позволи да е без грим беше нелепо, защото Мегз без грим си е съвсем нормална. Джуганито, Петя Бу и Светлето обаче ще се разпаднат без грим.

За следващ изгонен от Златните залагам на Дънди или Джугани.
Именно!
Джулиана,светла са млади момичета но тези корекции са ги превърнали в лелки и гримът е много нужен там
Златка,незнам какво да кажа,освен че е мнооого грозна чуек,спокойно може да мине за мъж. И това че било заради химия и т.н няма никакво значение

# 80
да ви кажа, толкова се смея с жълтите, че ги чакам всяка седмица с нетърпение. Никой не ме дразни, нито от сините, нито от червените. Гледам ги като забавление, не като съдник на характерите и външността им. Всеки си носи съдбата сам.

# 81
Те са златни,не са жълти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 82
Абе като се замисля...на тез специално повече им отива жълти вместо златни да се водят. Joy

Бачорски ми идва малко лицемерен. Жените уважава, все са кралици и не знам си какви, ама като се сетя как е постъпил с майката на голямото си дете.. по възможно най - неуважителния начин. Съумява как да се държи и не натоварва, но в мен остава чувство на неискреност и поза.

# 83
  • София
И аз все още нямам фаворит.
Не симпатизирам на Яница, Виктория нещо се загуби в кухнята, Лидия и тя.
Тъкмо изгледах епизода. Мисля, че още след първите 1 - 2 епизода писах, че Бачорски ми прави много добро впечатление. Продължава да е така. Мегз също ме изненадва приятно, а изобщо не я харесвах в едно предаване (май Къртицата беше).
Златка защо са ѝ така зачервени очите вече пореден епизод? Голяма работа, че Бачорски ѝ казал, че е секси. Голям скандал.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 14:56 от miamim

# 84
На таз Виктория имам чувстото, че са й дали специална роля на изкусителка. Първо я сложиха при мъжете, но там не успя да си изиграе ролята и не пламна любов и после решиха да пробват малко по-ударно при жените... и хоп изведнъж пламна гей-любов от нищото... в кулинарно предаване...

# 85
  • Пловдив
Абе рейтинг да има...

Ох, снощи баба ви Петя как аха на полегне на раменцето на Шефа, хвалейки я за топ кьоополуто Stuck Out Tongue Winking Eye гледа го и пърха влюбено...
А въпроса му за Юнеско и кога щяла да е в списъка Joy За напъването и пред Бабите дума няма да отварям..

# 86
Благодаря за новата тема, Лаленце Flowers Tulip Златка от тоя тестостерон е нормално да има такива реакции, Бачорски ми е престорено мил, не ме кефи от край време, Мегз се справя добре. От редовните се надявам Владов да блесне, Тоби не е толкова зле и Мартин също.

# 87
олеее, аз ги понижих златния отбор, нарекох ги жълти. Ей сега, само да прочете Златка и ще ми иска обяснение. -:)

# 88
Иво Аръков е качил стори от днес, в което твърди, че Златка е отбягнала темата, но той е убеден, че тя е говорила зад гърбя му, че е педал, защото нямало как неговите най-близки хора да го лъжат.

# 89
  • София
Може нещо да не ѝ е харесал и в разговор да е вметнала - "Абе, мани го тоя педал" Grinning
И хайде - педал. Не знам, така си разсъждавам просто.

Общи условия

Активация на акаунт