Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 651
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък Златка не знам защо си я спомням точно такава от ВИП Брадър и по-скоро щях да се изненадам, ако не изпадаше сега в такива настроения. Във ВИПа я помня все викаща и дали дори не заплашваше с бой Къци Вапцаров?
Той май при Гала я нарече психично нестабилна.

# 91
И аз си спомням Златка как крещеше да, особенопо Къци. Тя там май не изглеждаше толкова мъжествено май, но много викаше, беше нервна, а сега е и начумерена.
Направи ми впечатление снощи Мегз как повтори няколко пъти, че Златка се държи като мъж Joy

# 92
Абе винаги си е била мъжествена,никога не ми е изглеждала секси,но сега чупи класацията
Аръков пък и той много обидчив стана- нарекла го педал ми много важно и да и каже кифла и айде квит са

# 93
Може би заради бокса, трябва да взема тестостерон, от него и агресията и. Все на бой да скача, като батките по фитнесите. То ако е бяла и добра, как ще удря в ринга. Как и е дошло на акъла, този женски бокс...направо недоумявам. Но при воденето на кухнята, не успя. Панира се просто.

# 94
Във фейсбук профила на предаването са качили доста вулгарно видео, което явно ще видим довечера. Виктория се качи под чаршафите върху Тоника.

# 95
Тези нормални са?
Родителите им ги гледат,познати...стояли държани на въже че влезли в къщата да мърсуват

# 96
Истинската изненада за мен е, че Виктория има сериозна връзка с мъж от 5 години и иска той да й предложи брак, а той не го правел. Нямам обяснение как може да се излагат така. Яница и тя е един образ във възмущението и разказите си, че поне е весело.
Ако помните Биг Брадър, сезон 4 имаше
една натокана мацка, която беше с руса дълга коса. Точно в нея се влюби една лесбийка с много мъжествен вид. Тази русата не спря да се възползва от лесбийката през целия сезон, защото тя тичаше след нея като кученце.

# 97
  • София
Оо.. днес имат ултра трудната и непосилна задача, да направят палачинки Joy Миналият път-омлет..
Как може такива сложни задачи да им дава шефа..и защо и днес ги гледаме жълтите??

# 98
Този сезон защо вкараха цели три плеймейтки. Можеше за цвят да вкарат някоя актриса, някоя водеща...

# 99
  • София
Вероятно актрисите и водещите си имат ангажименти и не разчитат на ХК да им вдига рейтинга. А онези, които са се колебаели - вероятно вечерят по ресторанти и са преценили без да ги мами ФБ или ИГрама. Simple Smile

# 100
Отдавна не бяха правили омлети. До края на сезона всички ще закудкудякат от толкова яйца. Бляк.

# 101
Мегз за разлика от Златка се оказа доста по-адекватна и откровено изглежда се зарадва за победата на Златка. Да видим другата седмица каква ще я сътворят. Подозирам, че ще паднат и Дънди или Джугани ще са аут.

# 102
  • София
Яница къде е тръгнала, когато не знае елементарни неща.. Хайде да я приключват вече и да хваща пътя за Лом, сагата с шеф Никола вече се изтърка и не хвана дикиш..

Шеф Светла и шеф Никола на второ място ли останаха в техните си сезони, нещо такова помня?

# 103
Никола да. Светла беше трета

# 104
Тези сега измамиха ли или не, че не гледах много сериозно?

Общи условия

Активация на акаунт