Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 873
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Миналата седмица си мислех, че е странно Яница да не е готвила свинско бонфиле и артишок. Обаче това да не е острила никога нож вече удари дъното.  Откъде са ги изкопали тези хора в сезона?!

# 106
Тъкмо същото идвах да питам....че се бях навряла в кухнята и пропуснах
.
П.п не ми дава да редактирам, затова копирам цитата от Ал Пачино "Тези сега измамиха ли или не, че не гледах много сериозно?"

# 107
Аз на мястото на Ивайло също не бих замълчала. Не ми стана много ясно от върнатите кадри,но със сигурност не видях Виктория да взима блендер конкретно от Тоника.

# 108
Измамиха. Първите кадри бяха как Тоника даде канчето с готова еспума и Виктория си го наля във фъскалката, след това дадоха как Виктория взема блендера.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 21:05 от Тумбел Нехранимайски

# 109
Ох, хайде стига с тези лезбо вълнения!

# 110
Тези сега измамиха ли или не, че не гледах много сериозно?
Според мен излъгаха ако правилно съм видял. И АКО до края на епизода не разжалват Виктория пък и Тониката покрай нея ще е супер тъпо и ще гръмне целият фейс срещу предаването, защото винаги могат да върнат и да покажат на шефа

# 111
100000000 милиона процента са измамили. Ивайло заслужава публично извинение от тия лезбо кокошки и от ангелов ( нарочно е с малка буква)

# 112
Шах и мат! Оказа се, че и Тоника е с гадже отвън. Само дето нейното гадже е жена.

# 113
Абсолютно измамиха и това, че го обвиняват, че не е мъжко, е пълна простотия.
Естествено, че няма да си мълчи, ако види такова нещо.
Тия двете да си тръгват от шоуто веднага!

# 114
Това, което аз видях беше, че Виктория попита Тоника дали има сирене, защото сместта й е много рядка. В един момент обаче Тоника извади под плота блендера, в който имаше смес и Виктория използва точно тази смес. За мен измамиха, но доста замаскирано и явно от продукцията не сметнаха за нужно да кажат истината, защото сега лансират лесбо сюжета...

# 115
Тонка много време е била близо до централата и са и се изпържили гънките. Спрямо началото на сезона не изглеждаше тя да е най-дразнещата, ама ето на...

# 116
Напълно логично беше Ивайло да каже, че има измама. Това е игра за 100 бона, оставаше и да мълчи. Това, че на състезание срещу другия отбор Червените са един отбор не е повод, когато се изправят един срещу друг да си мълчат.

# 117
Елизабет в автошкола Кали ли е преподавала?

# 118
  • София
Във фейса ще ги изядат с парцалите, заради измамата.. Целта на продукцията е да се генерира трафик, рейтинг и т.н., затова скандализират хората със сцени на измама, гей-сценки и тем подобни.

# 119
  • София
За съжаление гледам и се чудя да ми е забавно ли, да се ядосвам ли, да им тегля ли една..., да сменя канала ли.
Май последното. Имам си някаква граница на търпимост. Каста е потресаващо слаб, а всичко останало - до болка познато за гледащи отдавна (уж с мерак).

Общи условия

Активация на акаунт