Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 226
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
Дънди беше скоро в черешката,не мисля че е добър готвач за хк

# 61
  • Телиш/Плевен
Е, тя и Изабел не беше. Винаги е казвала, че не умее чак толкова добре да готви и даже се учуди на поканата миналата година. Grinning
От няколко години не е на преден план готвенето в това предаване...

# 62
Както във всяко реалити,важен е сеира

# 63
Сезонът всъщност стартира на 10 февруари, а надсловът е "Само един шеф не стига".
https://www.vesti.bg/lyubopitno/shef-angelov-otvaria-vratite-na- … i-po-nova-6219610

# 64
Дънди е сладурче, но не може да готви, милия. Златка готви доста добре, тя е приятелка на моя близка, и на последното събиране на караваната на моята близка Златка готви и то как. Успех й желая! Чистачът е напълно излишен по всички параграфи - тъп, ама много тъп, простак буквално, не знам дали сте гледали последното му клипче, рекламиращо уж долнопробната му кръчма - такова просташко отношение именно към храната ( реже си уж оная работа, за да нахрани гостите, понеже суджукът бил свършил), как може продуцентите да го поканят, не мога да проумея. Отделно е тотално клише, нито е забавен, нито е интересен, интелектът го коментирах по-горе.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 13:12 от ananun

# 65
Как може да сложат Станислав да води подкаста?! На него половината от нещата, които казва не му се разбират…

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 16:02 от Janice_

# 66
Ама пак ли ще има подкаст? Тая тъпня изобщо някой гледа ли я? И пак ли станислав, много го тикат и по предаванията по нова тв, а има къде по-приятни бивши участници, които стават за водещи. Много ми е неприятно това момче.

# 67
Много гадна интонация има Станислав,не мога да го слушам как говори

# 68
  • Телиш/Плевен
Сезонът всъщност стартира на 10 февруари, а надсловът е "Само един шеф не стига".
https://www.vesti.bg/lyubopitno/shef-angelov-otvaria-vratite-na- … i-po-nova-6219610
Много се радвам, че ще започне по-рано. Heart Eyes Тук прочетох, че започва на 17 и затова тази дата написах и в първия пост. След малко ще пиша на модератор и ще е коригирано.

# 69
  • София
Не се учудвам за Бачорски, този се вре навсякъде, където има камери. Нали и някакво семейно предаване имат в ЮТюб, в което занимават хората с живота си. И в "Шеф под прикритие" участва преди години, и във "Фермата" се вреше в последните сезони. Общо взето - където може да се покаже, там е. Expressionless
Аз даже не храня никакви илюзии, че може да готви. Не знам как ще му изтърпявам жабешката физиономия.
Златка, каквато и да е, поне готви като фурия и най-вероятно ще е една от малкото "звезди", които знаят за какво са там. Останалите ще сервират разни недомислици като тези на Китодар, Калки и Кобилкина.

# 70
  • Bulgaria
Следващата участничка ще е Мегз. Голяма пародия ще гледаме явно, ще ни липсват първите сезони.

# 71
И Филип Бричката. Нивото продължава да пада… На тоя в главата му са само манекенки и коли.

# 72
И Джулиана Гани...

# 73
  • София
Кой е Филип Бричката?

# 74
Филип Лазаров.  Има ютуб канал за автомобили. 

Общи условия

Активация на акаунт