Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 228
  • 757
  •   1
Отговори
# 750
  • Телиш/Плевен
Но се надявах да не е ЧАК толкова скоро. Дано не си права.
Но ще е един от двамата.
Дано... Много ми е симпатичен. Но ти си много права, че се търси рейтинг и дори да не си тръгне днес, ще е скоро. Докато Едуард например, ще има да го гледаме до безкрай... Rolling Eyes

# 751
  • Другата България
Но се надявах да не е ЧАК толкова скоро. Дано не си права.
Но ще е един от двамата.
Дано... Много ми е симпатичен. Но ти си много права, че се търси рейтинг и дори да не си тръгне днес, ще е скоро. Докато Едуард например, ще има да го гледаме до безкрай... Rolling Eyes
Хипотеза №1 излезе вярна. Joy
Доволна съм.
Но да, и според мен Радо няма да остане още много.

Тъкмо исках да питам какво по ягодите търси това русото момче Шкодр...ев/или Шкодров там, след като дори и за статист не става, и ето на - и той си имал роля! Ще имаме двойка №1 - той и Марина. Гарантирано оставане поне до средата на формата. Двамата най-незабележими в кухнята явно имат друга мисия.

# 752
Не успях да огледам края. Кой изгониха от сините?

# 753
  • София
Янко..от Лондон

# 754
  • Варна
Гергана беше в Черешката.

# 755
  • Телиш/Плевен
Заповядайте в новата тема! Heart

# 756
Сега изгледах вчерашния епизод и ми направи впечатление, че след като изгониха Мартин после пак го дадоха вътре в кухнята. Явно дават различни моменти, а не последователни

# 757
Тази Гергана е такъв резил. Аз ако бях щях да потъна в земята от срам. Как я изгони само, като парцал. Защо са я допуснали да се излага? Иначе миналия сезон имаше участници, които един омлет не могат да направят. Цирка и резил са на почит в това предаване.
 Да правят реклама на някакви изхабени плеймейтки също.

Общи условия

Активация на акаунт