Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 36 281
  • 757
  •   2
Отговори
# 720
  • Другата България
Този Едуард бил много неприятен тип! Надувко! Веднага ми влезе в черния списък, в който от самото начало е Мартин. И защо обиждат така Лидия? Много “мъжко“, няма що!

Още една ромка в новия отбор. Интегрираме ги успешно, факт.
Но една ще е достатъчна за шоуто вероятно.
Със сигурност от новия отбор ще остане хоби готвачката - русото момиче от София.
Винаги остава поне по един такъв, почти до края.
Ха, още един врачанин! Вероятно “не се познават“ с Патрицио....Joy
От братята поне един ще остане със сигурност. Blush
Геручи с този изгорял клин.....
Едит.
Joy Колко бързо се случи очеизвадното......

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 20:38 от Merri_An

# 721
Сега я потърсих тази.. Не знам  как са и търсени бижутата.

# 722
Гергана, която шефът изхвърли явно мисли, че е много известна, но за първи път я чувам и виждам. Много хора правят бижута ръчна изработка, нея никога не съм я чувала. Големи заявки за това, че е максималист, а още докато готвеше се видя, че този родопски клин е жестоко прегорял отгоре и суров вътре. Добре направи, че я изгони веднага.

# 723
  • София
Какви са тези братя и кой им е ресторантът, някой знае ли?
Открих го- Немо https://www.facebook.com/@restaurantnemo/

# 724
И аз мисля, че за Немо става дума, защото единият брат каза, че имат два ресторанта и три точки за бързо хранене, което отговаря на Рибарници Немо.

# 725
  • Другата България
Виктория - както и предположих. Blush
Нищо чудно тя да е новата любимка на шефа.

# 726
  • София
И аз мисля, че за Немо става дума, защото единият брат каза, че имат два ресторанта и три точки за бързо хранене, което отговаря на Рибарници Немо.

Да, даже ги има по-надолу на страницата...те са..

Онази с родопския клин беше влязла заради 2те минути реклама.

# 727
Значи само четирима от новите ще влязат. Залагам на братята, русото момиче и Владов. Другото момиче Деси ми се струва, че и тя е кандидатка, ама не знам кой ще избутат за нея.

# 728
Не й се получи рекламата, като видях кои носят бижутата й, не мерси. Имаше снимки на Андрея, Джугани, Софи Маринова и все такива обрани персони.
Много гадно нещо беше решила да направи, имам чувството, че влиза в кухнята от дъжд на вятър и не знае какво да прави. Не й ли е дошло на ум, че ще ги накара да направят любимо ястие и трябваше като Мегз да се подготви подобаващо с нещо, за да се представи добре.

# 729
  • Другата България
Ха, мислех че веднага ще вкара един от братята.
Значи сега ще влезе втория врачанин - Кристофър.
Да видим кой ще излезе.

# 730
Не вярвам да изгони някой днес, защото изгони Гергана.

# 731
  • Другата България
Blush Каква “изненада“! Blush
Елементарно, Уотсън.
Симпатично момче изглежда Кристофър, че и го вкарват в червения отбор.

# 732
Лол, значи всяка седмица ще допълват с нови хора към този зелен отбор Laughing То по тази логика може и никога да не свърши сезона и май месец да си влизат хора още. Разбирам да бяха само тези 8 и 4 седмици да ги вкарват, ама доста нечестно спрямо оригиналните участници може да стане.

# 733
Благодаря на всички,които ми отговориха кой е ресторантът. Аз нещо изпуснах- защо само един човек влезе в червения отбор, а другите не? Братята доста ги похвали,чиниите им изглеждаха много добре, а останаха в зеления отбор? Май ще връщам предаването.

# 734
  • София
Аз пък чакам петия отбор на звездите. Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт