Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 257
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Това с нови хора всяка седмица в Зеленият отбор е доста глупаво, но явно са искали да разнообразят регламента. Златният отбор е вече трета година, логично беше да измисли нещо ново.

# 736
  • Другата България
Аз мисля, че добре са го измислили така с вкарването на нови хора /почти/....поне до средата на формата, надявам се.
Иначе, едни и същи муцуни три месеца омръзват.

# 737
Да ви кажа ще се получи много интересно ако разменят Кристофър и Едуард. Ще се избият ако той отиде при жените.

# 738
Марина ако знаеше кой е Пенчо Славейков откровено щеше да ме изненада. Тя добре каза, че е дошла за готвенето, но съм сигурна, че и там няма никакви познания.
А за музикалната им култура бях в потрес, наистина.  В случая им изсвириха не просто известни откъси, а най- най-големите клишета в класическата музика, дето и децата от детската градина ги знаят. И някой се изтъпанчи: "Шопен"... (дето по принцип е пианист и пише клавирна музика), друг вика "сезон", ц ц ц ... Срам голям!

# 739
  • София
Едуард ако може да го елиминират ще е най-добре, нещо преиграва и нещо ме напряга..

# 740
Не вярвам да елиминират Едуард скоро, много пищи и дрънка простотиики. Такива ги държат.

# 741
  • Другата България
Ако ще отпада мъж, може да е Янко.
Дано не е Радо, както си мислех /заради това, че му отидоха на гости, вече./.

# 742
Дано не отпадне Радо, много ми е симпатичен, голям добряк е.

Всички наричат Лидия "мами", а на синхрон "баба ти".

# 743
  • Телиш/Плевен
Имам чувството, че ще е точно Радослав. Confused Само той от синия отбор не беше представен във Фейсбук със снимка с куртка като останалите. И още тогава си помислих, че няма да остане дълго...

# 744
  • София
Странно е как момчето работещо в Норвегия с патицата  и двамата братя не са в играта, а доста по-посредствени, като Патрицио са... както и половината от сините и половината от червените са в пъти по-слаби от горните.. Явно влизат за един епизод, за да си направят реклама, друго обяснение нямам..

# 745
Янко хубава работа, ама Joy

# 746
Не влизат за един епизод, всяка седмица ще има състезание в Зеления отбор, в което един от Зелените ще отпадне, а друг ще влезе в играта. Според мен братята и Владов, който работи в Норвегия ще влязат в отборите. Виктория и Деси също имат голям шанс.
Това, което беше интересното още при представянето им беше, че шеф Ангелов обяви, че всеки от Зелените е много добър, с богат опит в големи ресторанти и т.н. Така като слушах всеки от Зелените е на светлинни години от тези в Сините и Червените. Така че като нищо бързо бързо да разкара тези, които не се справят като например Радо, Янко, Лидия, Елизабет, Петя, Ивелина и някои други, за да ги замени с хората от Зелените.

# 747
  • Другата България
Имам чувството, че ще е точно Радослав. Confused Само той от синия отбор не беше представен във Фейсбук със снимка с куртка като останалите. И още тогава си помислих, че няма да остане дълго...
Още от самото начало не възлагах големи надежди на това момче - в смисъл, че ще го оставят продуцентите в шоуто. Скромно, тихо, кротко момче, не е скандалджия, не е някой нахакан, да се хвали, да се бие в гърдите.....и затова се молех да не го вземат “за мезе“ заради килограмите. Продуцентите не харесват такива участници, те са скучни и не допринасят за рейтинга.
После, като му отидоха на гости мисля май пак писах - ясно е, ще си ходи скоро.
Но се надявах да не е ЧАК толкова скоро. Дано не си права.
Но ще е един от двамата.

А Янко има типичното поведение на човек от етноса. Ако ще и в Занзибар да е работил, манталитетът си е манталитет.
Яница обаче ми се струва различна, да видим.

# 748
  • София
Janice, Да, така е, по-точно чуденето ми е, че ще минават през сито, докато сегашните участници са директно класирани, без да имат "изпит".. Патрицио е с връзки заради Цветка и защото пуска някой лаф, иначе е гола вода..

# 749
Май точно Радо ще си замине, защото шеф Ангелов каза "мили очи", каквито определено има Радо. Той е точно душа човек, затова мисля, че ще е той.

Общи условия

Активация на акаунт