Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 229
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
Само акъла си е лично неин

# 706
Петя където и да гостува вече просто се излага за съжаление, по-инфантилен човек като гост звезда не е имало, то не беше викане, бутане... Много се излага за жена на нейната възраст в което и предаване да е гост винаги е едно и също театралничене толкова ли няма близък в обкръжението да и обясни, че няма нужда да се натиска и прави на известна след като не е чак толкова.
Ако трябва да съм честна за Лидия наистина допусна грешки, но и момчетата не се държаха много добре. Накрая жената плака...

# 707
Защото е перука или някакви екстеншъни. Тя беше в един от сезоните на ВИП Брадър и беше голяма драма с тази коса. Тя не я миеше сама, а идваше фризьор, за да й я мие и стилизира.

Имам теория, че ако човек от синия отбор напусне тази вечер ще е или Янко или Мартин.

# 708
Аз мисля, че Лидия и Буюклиева ще ги държат до последно, за да дразнят. Без тях няма да има скандали и напрежение, а продукцията търси именно това.

# 709
Стана ми интересно какъв е този 4-ти отбор, който ще се появи днес и участниците ще могат да заменят някой от участниците в Синия и Червения отбор. Всяка година има момент, но доста по-напред, в който дават шанс на такива участници, но не е за сметка на участниците от редовните отбори. Кристиян от сезона на Станислав, Цвети и Виолета например беше такъв участник, който дойде по-късно, но стигна напред.

# 710
  • Другата България
Аз съм заложила на една от Ивелина, Тоби, Марина.
Според мен жена ще е следващата напуснала.
Може и Лидия да е.
Единствената причина, поради която би останала Ивелина е евентуално някаква “драма“, измислена съответно, между нея и Цвети. В социалните мрежи се въртят някакви клипчета как УЖ Патрицио заглеждал Ивелина на кастингите, била с къса пола или нещо подобно. И Цвети съответно му се заканва, че ако завърти нещо с Ивка, ще се изнесе от дома му. Joy
Предвид сеирджийския характер на Тупарев, ако Ивелина остане повече ще е само заради това.
Иначе е прекалено скучна.

# 711
Дано да си тръгне жена, както казваш, Мери. Този сезон нито една не ми е откровено симпатична. Мъжете и те не блестят с умения, но там поне не е такава простотия, крясъци и напрежение, което изнервя дори само да го гледаш.

# 712
Аз мисля, че ще отпадне някой от мъжкия отбор. Според мен това е и причината Лидия да готви сега с мъжете, защото щяха да останат доста жени, а с 2-ма по-малко мъже. И така жените в доста ранен етап щяха да са повечко.

# 713
  • Другата България
А, сега те прочетох за някакъв четвърти отбор, това ми е ново, не съм гледала снощи.
Може и да има друг регламент тогава. Joy

# 714
Те не са го излъчили, само показаха в интрото за днешния епизод, че има цял нов отбор, който е от готвачи, които ще се борят за място в другите отбори. Но доколкото разбирам май мястото в отборите ще бъде за сметка на играчи от вече съществуващите отбори.

# 715
  • Телиш/Плевен
Освен това да е част от новите кастинг битки, за които се говореше в началото? Thinking

# 716
Четвъртият отбор се оказа, че изобщо не е разбрал, че предаването е започнало, поне така твърдят.
Всяка седмица ще има битка, най-слабият от Зелените ще отпада, а най-силният ще влиза в редовните отбори. Зелените няма да се състезават с другите, а само помежду си.

# 717
Какви са тези братя и кой им е ресторантът, някой знае ли?

# 718
  • София
Пак силни заявки, а-у и пак изгоряла патица Laughing

# 719
Мекайки Едуард доста добре ги нареди. Че са с големи заявки, но реално правят заготовките в тези големи ресторанти, в които някой друг е шеф и отговаря за издаването и правенето на храната.

Общи условия

Активация на акаунт