Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 36 291
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
ММ не даде вчера да се гледа Хелс Китчън, заради мачовете. Влизам днес да си върна епизода (на Йетел сме вкъщи) и както да видя, вчерашния е заложен в програмата като епизод 7, а днешния като еп. 4. Странна работа, може би са ги местили покрай Ергена.

# 691
  • Телиш/Плевен
Напълно е възможно, Ергенът също беше с извънреден епизод снощи и те да не останат по-назад, обявиха също извънреден епизод. Голямо надцакване. Satisfied

# 692
  • Другата България
Не съм гледала снощи.
Като ви чета, съм взела правилното решение.
Вероятно и да имам възможност, епизодите с участието на “златните“ ще ги пропускам.

# 693
Аз не успях да го изгледам и днес. Този път по мое желание. Петя Бо ми идва в повече. Не стига, че постоянно мрънка/крещи, ама и пее една и съща песен (буквално).

# 694
Аз сега си го пуснах и се заласвам с Петя Бу. Тази жене е скандално нелепа. Скара се на Мегз, че не може да са само двама човека на гарнитури, защото трябвало да готвят 5 неща. Явно Мегз реши да помилва Иво, за да не е отново с Петя и набута Бачорски, на който Петя така и не му е научила името. Харесва ми, че от екипа не я поправят и става за смях.

# 695
Много дразнещо едно и също пеене и застава и позира пред всички,те всички се смеят все още ама някой няма да издържи

# 696
Въпреки, че никога не съм харесвала Мегз, няма как да отрека, че единствено тя успя да упражни някакъв контрол върху Петя Буюклиева. А за последната не намирам думи, очаквам големи циркове. Те затова са я взели, всъщност, няма какво да се учудваме.

# 697
Аз очаквах дамите да са истински дразнители ,но те се държат като "пичове' само тази бу откачена лелка,някой и обърнал малко внимание и край

# 698
Момчетата не спряха да наричат Лидия БАБА. А реално тя не е толкова стана, в най-добрия случай може да им е майка. Само Грозев я нарича колежката Лидия. Жената обаче е много объркана в тази среда, не знае кое и как се случва.

# 699
Тя и в МШ си беше объркана.... Готви мусака, но я представя за винен кебап...

# 700
Леле! Чак така ли? Разликата между мусака и винен кебап и от земята до небето...
Изобщо не й мястото в това предаване. Забелязвам, че в епизода от вчера мъжете много й се дразнят и то основателно.

# 701
Ох тя и лидка ли е била в мш,имаше една много неприятна Лора беше май тя е като аналог на Ивелина

# 702
Беше доста забавен момент, когато мекащият Едуард нареждаше на Лидия да мълчи и да си мие чиниите.
Петя Бу реално има един глас и това е. Косата, веждите и миглите не са нейни.

# 703
Леле! Чак така ли? Разликата между мусака и винен кебап и от земята до небето...
Изобщо не й мястото в това предаване. Забелязвам, че в епизода от вчера мъжете много й се дразнят и то основателно.

Не си спомням какви точно бяха манджите, но помня, че и шефовете не можаха да я убедят, че е сготвила "мусака", а не "винен кебап"😅

# 704
  • София
Беше доста забавен момент, когато мекащият Едуард нареждаше на Лидия да мълчи и да си мие чиниите.
Петя Бу реално има един глас и това е. Косата, веждите и миглите не са нейни.
Тя тая коса не е мръднала от години - ни е порастнала, ни цвят се смени, ни прическа.

Общи условия

Активация на акаунт