Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема първа >>> в очакване на сезона

• 35 341
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Петя успя да направи така, че да харесам Бачорски (когото по принцип не понасям).
Надявам се да не паднат златните, защото ги харесвам, супер забавни са.

Лидия ми иде да я фрасна, изнерви червените, сега нервира сините. Велико самочувствие, защото усети, че шефът я харесва.
Едуард и Мартин...те ли бяха единият от Провадия и другият от Варна? И те ме дразнят, много надути.
За чичко син от Германия от самото начало си казах, че ме дразни.
Абе остана ли някой от сините да не ме дразни Stuck Out Tongue Winking Eye

P.S. Йе, златните победиха!!!!

# 676
  • софия
Бачорски никога не ми е бил симпатичен, но днес е шампион. Колко ли дубъла са правили?

Гани нали и тя беше завършила музикално училище? Трагични бяха с класиката.
Младите иди-дойди, ама тези като фаталната жена баба ми?

# 677
  • София
А на мен ми е странно - пеещата, имаща самочувствието на "кралица", въобще готви ли нещо или се шушка, дразн другите, бърка неизвестно какво в касеролка и очаква да са и свита?Един да и забърсва челото, друг да и подава маслото:)))

Бачорски, милият, има нерви като корабни въжета с това същиство до него, а на всичкото отгоре и толкова умерен в оприделенията си за нея, обаче си я храни с чувство за хумор. На някой сигурно му иде да хване тигана и...

# 678
  • Телиш/Плевен
Едуард и Мартин...те ли бяха единият от Провадия и другият от Варна? И те ме дразнят, много надути.
За чичко син от Германия от самото начало си казах, че ме дразни.
Абе остана ли някой от сините да не ме дразни Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, Едуард е от Провадия, а Мартин - от Варна.
Едуард и Грозев и мен ме дразнят много.

# 679
  • Буркина Фасо
на Мегъз лявата буза е по-деформирана от дясната. Smiley

# 680
  • На морето!
Покрай това предаване ще захаресвам и Бачорски, и Мегз. Много се впечатлих от неговото търпение и от нейното професионално отношение.

# 681
Лелее какво намерих! Подкаст Симона и Керан от сезон 6

https://youtu.be/tLPJ77gzdoo?si=X3UVUGJkQ7uPxnAg

# 682
  • София
Тия въобще спят ли там или всичко е за парлама? Аз не вярвам...хеле пък ВиП-а.
Златните не спят там, разбира се. То и не са давали такова нещо, не знам откъде ти хрумна. Там си спят само редовите състезатели.

Доста неприятни черти у доста хора лъснаха в този епизод. Не ми харесаха истеричните изблици на Яница като лидер. Не ми харесаха грубите крясъци на Едуард и отношението му към останалите като цяло, когато е на паса. Лидия също се държи много неприятно. Тя е като Петя Бу в синята кухня - "Дай ми това, нарежи ми онова". Явно и тя е на мнение, че някой е длъжен да ходи след нея. И колкото повече хора, толкова по-добре.
Наистина само се разхождаше в кухнята като муха без глава и пречеше на всички. Не знам изобщо как може да му хрумне на някого да премести нечий тиган или тенджера, докато вътре се готви нещо.

Буюклиева направо е непоносима. Аз вкъщи изпитвах неистово желание да се самоубия, не мога да си представя какво е да си около нея. Направо го съжалих Бачорски, не знам как я изтърпя, честно. Че и една лоша дума не каза по неин адрес.
На музикалната игра голямо хилене и муцки от Петя и едно голямо нищо като познания в класическата музика. Даже имената на съотборниците си не е благоволила да научи. Барчовски. Expressionless
Бричката и той е страшно дразнещ. След Петя ми е вторият дразнител. Оставил палачинката да изгаря на котлона и философства някакви простотии на Виктор. От другата страна пък Бу-то му бучи някаква песен на ухото в най-голямото напрежение.Joy
Не ми хареса, че уж сложили ръкавици златните жени, а си пипат косите, носовете, ушите... Гнусно е!

# 683
  • София
Този път по-интересната част беше първата. В Трявна. След това в Хелс Кичън нищо ново под слънцето, но с доста дразнещи хора за съжаление. Елизабет не беше ли сладкарка? Очаквах повече от нея. Яница предобри.

''Звездите'' не знаят за Менделсон (не всички, но поне половината се изложиха начело с Гани и Петя Бу), сериозно ли?

Петя Буюклиева е непоносима. Не знам какви нерви трябва да имат Мегз и останалите. Видяхте ли го Бачорски (Барчоски според Петето) как почервеня като домат, ужас, хаха. 😀🤐
Засега от златните съм за Мегз (голям фаворит за плакета) и Бачорски. По принцип и съм си за Златка, но тя сякаш изобщо не е там. Не и се чува гласът. Като някакъв статист.

При сините трагедия. Не се слушат, не си говорят, твърде много его. Лидия само се шматкаше насам-натам, като муха без глава. Не че е лесно за жена да командва толкова много мъже с его и умения в кухнята, ама истината е, че се провали.
Едуард поредния луд в това предаване. Директно си е за освидетелстване.

Дано новите попълнения да са по-качествени и грабващи вниманието, че дотук общо взето каста е доста посредствен.

Кои бяха в оранжево. Лидия, Едуард, Ивелина и Елизабет. Ами Ивелина е силно застрашена от изгонване според мен, защото друг от това каре няма да си тръгне. Освен ако шефа не нарочи някой друг хем скучен, хем без потенциал в кухнята.

# 684
  • София
Толкова се смях снощи с Петя Бу и Бачорски... Най-вече на финала, когато спечелиха, и г-жа Бу беше включила здраво на режим "за освидетелстване съм". Дере се нашата в екстаз със затворени очи, застанала пред всички. Отзад шеф Ангелов се опитваше да каже нещо, докато Бачорски драматично се прекръстваше. Joy

От мъжете органически не понасям Мартин. Елизабет в мъжки вариант.

# 685
Заради Петя Бу рязко Бачорски ми стана от неприятен симпатичен. Прие цялото й поведение с усмивка и нито за миг не изгуби самоконтрол да я нареди.

Златка за мен е разочарование, все едно я няма.
Една позната ми каза, че колкото пъти я засича на живо винаги е много високомерна и надута. Май Златка ще се окаже разочарование.

# 686
Не виждам как Петя Бу ще им вдигне рейтинга, по-скоро обратното. Гледам ги на запис и директно я превъртам, който я е поканил да си скъса дипломата/договора 😡

# 687
Сега гледах снощният епизод докрай....е тая Петя е пълен отврат,трябва да се маха ,вика кряка пере
Лелеле лудница,че и горките гости в ресторанта трябва да я търпят

# 688
Заради Петя Бу снощи не догледахме епизода, директно превключих. Не знам как изобщо ще гледаме сезона, не я понасяме вкщи, ама хич.
Ще се пробвам днес на запис и с превъртане да го доизгледам. Моя мъж заяви че няма да си го причинява и ще чака преразказ от мен.

# 689
  • Телиш/Плевен
И във Фейсбук страницата няма нито един положителен коментар за Петя Буюклиева... Не знам дали наистина си мислят, че ще е печеливша стратегия да я държат много време, особено като виждам как гледат да се конкурират с Ергенът. Снощи на няколко пъти бях на косъм да превключа, признавам си. Това досега не ми се е случвало, а хем и на Бони не симпатизирах много в предишния сезон. Дано стане някакво чудо и скоро я натирят.
Ама като се замисля, първо ще трябва златните да паднат, после тя нещо да се е издънила, за да получи номинация. И накрая да се издъни и на дуела срещу другия номиниран... Твърде много условия, но пък не е невъзможно, тя засега не блести с кулинарни умения... Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт