Магазини Pepco

• 71 773
  • 772
  •   1
Отговори
# 615

Целофанът се маха, а синьото лепи и после се мие.
Наистина не видях осезаемо присъствие на стоки от новата брошура - одеяла и калъфки, кашпи, декорации.. От старите бяха. За дрехите - там не зная.

# 616
Здравейте, има ли магазин в Jumbo plaza? Май на сайта им пишеше, а в адресите на сайта не го откривам, нито в сайта на Jumbo plaza.

# 617
Часовникът ме изненада с безшумна работа. Доволна съм, все пак е само 4 лв.

# 618
Камея, много е красив часовника!
От дърво/шперплат ли е ли е?

# 619
Твърд, нещо като плоскост с дървесни частици и в сравнение с тези от Джъмбо и Лидъл е безшумен. Дъщеря ми харесва тиктакащи, направо като танк е нейният-джъмбовски, а на свеки пратих от Лидъл-пак от шумните.

# 620
  • In transit
Камея, часовника от Пепко на колхозния ли го взе?

# 621
  • Русе
Ох, няма ли да отварят вече моловете? Weary
Един такъв часовник ще ми отива на трапезарията на село.
Камея, ние имаме лидълски безшумен. С ММ се смяхме на глупостта си, като го купувахме. Докато разберем, че работи върнахме два и чак на третия се усетихме, че е без секундарник и е безшумен Joy

# 622
Аз се дразня от шумове, щото аз съм изворът на шум и не искам някакъв часовник да ме засенчва Simple Smile
Шегичка
От пепко чаталджа е, защото преди два дни в пепко колхоз забравих да купя, видях ги, но бяха качени на висок рафт-не ги достигах. Уж щях да моля някой да ми свали...

# 623
  • In transit
Благодаря, а обърна ли внимание дали имаше стока по рафтовете за домашни потреби на чаталджа? Защото онзи ден (на 4-ти) беше много празно.

# 624
Как да не обърнах внимание, аз най-вече там гледам, въртя се баш там... Опразнено доста. Рафтовете със стъклените буркани бяха "рехави"

# 625
  • In transit
Значи не са зареждали. Една от продавачките каза, че към 24-ти май очакват ново зареждане и да отворят всички магазини. Дано да е така.

# 626
Как са мушамите с дините от новия каталог? Наживо плътни ли са? Много ми харесаха на снимка и много ги мисля, а нямам път към "Пепко" - в друг град съм.

# 627
Как са мушамите с дините от новия каталог? Наживо плътни ли са? Много ми харесаха на снимка и много ги мисля, а нямам път към "Пепко"- в друг град съм.

Какъв размер са?

# 628
Днес ходих до магазина в Бургас - тотално празен. Нищо не от новия, ни от стария каталог не видях Simple Smile

# 629

Сега разгледах по-обстойно. И да, имаше заредени някои от тази новата брошура: възглавници сърца, чаши порцелан с пеперуди и цветя, коркови подложки маса, калъфки и одеяла, но не всичките, рамка за снимка Мистър и мисис, изтривалка за вх.врата и тн. Но калъфки си взимам  от hm на промо, одеяла поларени и чаши имам доста, затова не ги отразих, докато се шляех в маг.

ПП

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 11:20 от *Камея

Общи условия

Активация на акаунт