?Въпроси всякакви за СО?2019

• 111 358
  • 12 732
  •   1
Отговори
# 12 495
Вероятността да намерят по това време билети, наистина е малка, а намерят ли ще са златни.
А ако свеки има направени пълномощни за детето, то е било преди да тръгнат и значи е било планирано тя да идва при тях.
А сама ли е, очевидно пенсионерка скоро казуса ще стане,  при кой да живее.
Не искам да го кажа, но мъжа ти тича след събитията и на него просто му се сервират решенията.

# 12 496
  • Варна
Никой не ги задължава да летят със самолет, че да се приберат до България. Ама не им се ще, понеже тогава им е ясно, че ще трябва сами да си плащат пътя, независимо по какъв начин ще пътуват. А сега е лесно да ударят брата по слабото място, нали е и негова майка. А като се навие за бабата да плаща, ясно е, че няма да има очи да откаже и за детето. Хитряги са.

На мястото на Анонимна щях да погледна полетите, да пусна линкове на етървата и да й кажа, ако я устройват дати и часове, да ги купува. Да видим тогава какво ще каже.

# 12 497
  • Варна
Те може да поискат и почивка в Хонолулу. Този който им дава аванси е по - луд .

# 12 498
Билетите за празниците са доста скъпички в момента.

# 12 499
Добре де, аз не мога да разбера, как така правим нещо, дето адски много ни затруднява, защото някой поискал щом си отвори устата, пък после и той о светът ни криви.
Като нямате пари нито назаем, нито другояче, просто казвате не става и край. Все едно ще дойде братът да ги измъкне насила.
Предположих, че и двамата искат брата да покани майката, затова го обсъждат и ще видим, ала бала.
Като няма кинти въпросът отпада, а сега ще го. нищим още 30 страници...

# 12 500
  • София
Развитието направо си е за съседната тема за свекървите. Аз тук виждам една кисела снаха, на която не й изнася, че мъжът й ще купи билети на майка си, за да са заедно по празниците, вкл., че ще поеме на малкия си брат разходите по мамината разходка.
Айде навъртайте 30-40 страници, че да идва следващия епизод - за Коледа ще са 3-те семейста у домът на анонимната и цялото фемили дружно й о@ква клозета, а тя горката трябва да чисти ли чисти милата Satisfied

# 12 501
Гледам да живея в мир, обаче тези успяват да ме дразнят и от разстояние.
 Обади се девера преди малко и казва на брат си да купува билети за свеки и детето. Имало стая и за тях и искали да са заедно на празниците, обаче нямали пари за билети, да купувал мъжа ми. Много добре знаят, че не сме цъфнали и вързали финансово в момента. Нагли готованковци.
За Коледа Stuck Out Tongue Closed Eyes ако въобще има свободни места, то са за бизнес класа.

# 12 502
На 3000 км съм от дома. На първо четене самолетните билети от и до София, които включват и двата празника, са на стойност под 50 евро единия. Ако сем. Анонимни няма 200 евро излишни, чудно как са успяли да изхранят 2ма души 3 месеца.
 ПП. Още няма снимки на тоалетни.

# 12 503
Сериозно ли,  че са ниски  цените на някои  полети, но дали по празниците е така?Ако си права няма смисъл да се обсъжда анонимната.Може да е  изкрейзила  с други хора,с малко дете, но и инфото малко  непълно,  или  сме заблудени, че билети сега са скъпи и липсват .Разбрах ,че нискотарифните са сменили  някои полети към късните часове, всеки си гледа  интересите.Та не е съвсем  като  през другото време по празници.А  и си е за страх какво ново може да се изпречи .Ако са съгласували и свекървата пък се нанесе...

# 12 504
Свекървата ще е в новата квартира, не при анонимната. Имало стая. 

Изкрейзила, не знам, но съм абсолютно уверена, че в дома на човек, който се бои/гнуси да пипа дръжката на четка за тоалетна , не бих стояла и за едно кафе време. Страшни са си,  някои обсесии.

# 12 505
На 3000 км съм от дома. На първо четене самолетните билети от и до София, които включват и двата празника, са на стойност под 50 евро единия. Ако сем. Анонимни няма 200 евро излишни, чудно как са успяли да изхранят 2ма души 3 месеца.
 ПП. Още няма снимки на тоалетни.

Да я да я видим тази оферта за 50 евро единия билет навръх Коледа, щото много си говорят, че се намират билети евтинджос докато тръгнат да пътуват.
И понеже служебно постоянно ми се налага да пътувам  с решения от няколко дена предварително и сме голям клиент и т.н е такива цени не съм видяла.
Виж дъщеря ми един път удари и джакпота с билети за 20 евро до Стокхолм за един уикенд, но си ги купи 8 месеца предварително и в следващия миг като решила да вземе за още една приятелка и офертата изчезнала.

Който кани той плаща, в случая някой кани, но иска друг да плаща.

А щом има стая и за свеки, явно ще са по наширочко отколкото при анонимната - е трябва да се плаща наем, но всеки нормален човек трябва да е наясно, че издръжката на семейството му не е дело на брат му.

# 12 506
Има билети разбира се. И цените толкова варират в зависимост от дестинацията, че няма как да се обобщи, че са евтини или скъпи. Вчера колежка сподели, че билетите на сина ѝ от немско за същите дати, на които ще се прибира, вече гонят 500 евро. Сега гледам лоукост за Лондон 23.12-07.01 - 32 евро (без багаж, ама един куфар няма да ги събори). Та, зависи. Може и наистина да олекнат много.

# 12 507
Ползвайте Гугъл, Зари! Полетите са нискобюджетни и неудобни, например 7 сутринта излита или 23.00 каца, ама както казваше една леля на Женския пазар, хубаво и евтино няма. Simple Smile
Иначе не знам колко често летиш, но семейството ми е разпокъсано из Европа за момента и горе долу през месец някой лети. Естествено, планирано, така че билетите се купуват месеци по-рано, все пак трябва да се съобразят отпуски и ваканции, но Трансавия, Райън еър, Изи Джет и Уиз са ми на бърз избор.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 09:00 от лейди Рамкин

# 12 508
Simple Smile Но пък идването на свеки с детето си е било планирано, просто анонимната го е парирала да се случи докато са при тях - поне с това е ударила късмет.

# 12 509
Не мисля, че има толкова нахални хора, които да заявят: „купувай ти билети!”. Отделно бабата без пълномощно не може да мръдне с детето, а едва ли родителите са планирали дотам нещата. Мисля, че авторката иска да подкрепи изявлението, че тези хора са лоши с всякакви прийоми, защото тук имаше хора, които се усъмниха в достоверността на твърденията ѝ. А  съмнения се пораждат от факта, че при демонстративното отношение на авторката, хората се махнаха от дома им. Така че едва ли са чак такива гьонсурати...

Общи условия

Активация на акаунт