?Въпроси всякакви за СО?2019

• 111 370
  • 12 732
  •   1
Отговори
# 12 480
Този казус  се изчерпа.Всички са единодушни,че такова поведение е неприемливо и че на натрапничеството трябва да се сложи край.
Авторката не казва какво е предприела и какъв е резултата.Дайте нещо друго за разискване.

# 12 481
Каза, изнесли се и живее в мир.Ние не мирясваме.

# 12 482
Гледам да живея в мир, обаче тези успяват да ме дразнят и от разстояние.
 Обади се девера преди малко и казва на брат си да купува билети за свеки и детето. Имало стая и за тях и искали да са заедно на празниците, обаче нямали пари за билети, да купувал мъжа ми. Много добре знаят, че не сме цъфнали и вързали финансово в момента. Нагли готованковци.

# 12 483
  • Варна
Вие ,с мъжа Ви не комуникирате ли ? Да не е с прякор мистър  Yes ?

# 12 484
Като искат да са заедно, да си дойдат те... надали са оставили пълномощно на бабата да извежда внучето в чужбина Rolling Eyes Пък и преди 3м билетите може и по 50Е да са били, ама сега за Коледа сигурно са по 500Е. Едва ли са се сетили, че идва Коледа и искат да са си с детето преди дни...
Надявам се мъжът ти е отговорил ясно и категорично, а не с меко и условно "ще помислим"! Че пак лошата ще излезеш ти с "жената каза, че не можем да си позволим".

# 12 485
Тез много нагли.

# 12 486
Силно се надявам да е отказал категорично!

# 12 487
Не отказа категорично, той не го може това, особено към малкия си брат. Ще видим каза. Сега аз ако кажа нещо ще се скараме, знам.

# 12 488
  • Варна
Хихи, няма край.

# 12 489
Да му даде назаем пари за билети, или да си ги поделят. Все пак бабата е обща майка.

# 12 490
Да му даде назаем пари за билети, или да си ги поделят. Все пак бабата е обща майка.
Могат да си поделят билетА, не билетите... и не по Коледа и то от днес за утре на 10торни цени спрямо края на януари-февруари-март.
Ама като предлагате, позамислете се малко! Не са поискали подялба, поискали са си да купят два билета, защото "много искаме"!

Анонимна, говори си много ясно с мъжа си, че няма да позволиш всички спестявания и това, което някак (с общи усилия) сте постигнали да отгърми, защото брат му иска. Тези неща с пътуванията ги решавате заедно, когато можете да си позволите, не когато на някой много му се иска. Ако ти много поискаш родителите ти след седмица да дойдат за Коледа, той откъде ще извади паро, щото на теб много ти се иска?

# 12 491
  • при късмета
Защо? Който я кани да поеме разходите. А билета на детето пак ли трябва да го делят?

# 12 492
  • Варна
Що не се приберат те в България, че да са заедно за празниците?

# 12 493
  • sf
Билетите и за България са скъпи по това време на годината.

# 12 494
Екшън, има хора дето нямат представа от нещата...Вчела дошли,   и решаватгости да си викат за чужда сметка. Синът ми не успя да се върна за погребението на баща си. Остави наличните си пари да се оперира баща му и замина, дори нямаше смисъл да опитва да търси билети защоти не бе взел заплата още като се случи. Само  някой отказал се пътник можеше да го спаси.Някои  хора мислят че в чужбина има мина за пари и лопата да ринеш, та кеф да си правиш.Грешка е съгласяването да идват на едно място въобще, ама братя и  млади ,не научили се   .То и мъжа ми навремето  е дал на брат си пари да си внесе в книжка за да подарят свекърите еднаква сума. Две книжки с един източник, нали големия работил повече и спестил, та делил. Ама си виках добре че не са при нас и заедно да се блъскаме в къщата.Да сме се развели .Дано свекървата има мозък и  откаже.Иначе анонимна, винаги може повече да ти дойде до главата.

Общи условия

Активация на акаунт