?Въпроси всякакви за СО?2019

• 111 375
  • 12 732
  •   1
Отговори
# 12 465
Скрит текст:

Нагло, ненагло, при всички случаи е обидно да ти се правят такива забележки - за чинии, тави, тоалетна, пускане на вода  и другите изкоментирани примери.

Или търпиш и миеш и имаш хубави отношения с хората, или правиш забележки и си влошаваш отношенията. За следно положение не съм чувала още.

И собствената ми майка ще се обиди, ако я гоня, че не си мие тоалетната след ходене, така както аз искам да го прави.

Или ги оставяш да се оправят сами където и както намерят за добре. Аз вече така правя, заявявам, че нямам подходящи условия за гости и точка. Не че пак няма сърдити, ама поне не е за моя сметка.

И така може. Но да приемаш мързеланите и да мрънкаш после, ми е прекалено.

ма ко, добре, приемам коментара ти. Всъщност и на мен се е случвало понякога да не съм доизмила хубаво. Убийте мъ.
Simple Smile Ние няма да те убием, само ще ти гледаме сеира и ще се упражняваме по клавиатурата на твой гръб.
С твоите хигиенни навици ще се занимават близките ти, ако и те имат такива изградени, ако ли не - търкулнало се гърнето намерило си похлупак.

Smiley

Когато живееш с други хора, е нормално да има такива изцепки - неизмита навреме тава и неизчистена тоалетна. Аз лично не пискам за подобни неща. И не ми допадат такива забележки, отправени към мен. Пак повтарям, когато не им е приятно на някои хора да съжителстват с друг, не му го казват директно, казват го по този начин  - със забележки.
Невротиците и хормоналните нека се лекуват.

# 12 466

Когато живееш с други хора, е нормално да има такива изцепки - неизмита навреме тава и неизчистена тоалетна.
Само ако става дума за деца на възраст под 7 години (специално за тоалетната). Не мога да си представя да оставя нещо непочистено не само у роднини, ами и в обществена тоалетна.

# 12 467
Още ли нищите моя кенеф, бе хора?? Значи и тук имало подобия на етърва ми, за които е достатъчно цели три месеца да пускат само водата в тоалетната, без да я пипват и чистят по друг начин. Пояснявам за неразбралата Афродита - не е проблемът, че не е чистила по моя начин, а изобщо не е пипвала кенефа( т.е. върши си нуждите, пуска водата и излиза) три месеца. Сега ясно ли е? Даже и подсещане имаше от моя страна. Казах и- виж, мила купих нови ръкавици за почистване на тоалетната, ако ти потрябват ги слагам ето тук. Не и не!
 Та така, Афродита, нямаше да слизам до нивото ти с тези пояснения, но виждам, че не се спираш и десет поста вече пишеш едно и също. Айде стига!

# 12 468
Абе не знам, може да съм мърла, но за тоалетната едно тоалетно пате или Доместос плюс четка и миене с душ. С ръкавици и надупване досега не съм пипала тоалетна, няма и да го направя. Това ми е зад границата "маниакална домакиня".

И общо взето повечето хора пускат водата и излизат. Интересно каза ли на брата и той да надява ръкавици и да се надупва след всяко ползване? Или това е женска работа...

Последна редакция: вт, 17 дек 2019, 13:57 от The Siren of Titan

# 12 469
  • София
Скрит текст:
Още ли нищите моя кенеф, бе хора?? Значи и тук имало подобия на етърва ми, за които е достатъчно цели три месеца да пускат само водата в тоалетната, без да я пипват и чистят по друг начин. Пояснявам за неразбралата Афродита - не е проблемът, че не е чистила по моя начин, а изобщо не е пипвала кенефа( т.е.
върши си нуждите, пуска водата и излиза) три месеца.
Скрит текст:
Сега ясно ли е? Даже и подсещане имаше от моя страна. Казах и- виж, мила купих нови ръкавици за почистване на тоалетната, ако ти потрябват ги слагам ето тук. Не и не!
 Та така, Афродита, нямаше да слизам до нивото ти с тези пояснения, но виждам, че не се спираш и десет поста вече пишеш едно и също. Айде стига!
Мда, колкото детето ти стояло гладно, понеже му изяждали храната или колкото, че се били изнесли специално заради твоята забележка или колкото, че шефа им намерил крвартира, а те я отказали за да /забележете/ да ти досаждат, цапат и ядят храната. Satisfied Излагаш се вече.

# 12 470
Тя сама написа, че знае от свекърва си, как етървата била много мързелива.
Ние нали не вярваме на свекървите, които винаги лъжливо набеждават снахите си в мързел и неблагодарност Simple Smile
Стига с тази тоалетна, тя да е само проблемът! Щом си на пълно отглеждане в чужд дом, и то за дълго време, ще миеш печка и тоалетна и хоро ще играеш, щом кажат домакините. Толкова очевидно ми се вижда това, че чак се чудя, как въобще някои го обсъждат! Като не искаш или смяташ, че ти е под нивото - багажчето и вън! Заминаваш в комуналка с още няколко семейства на една кухня, храдилник, печка и баня. Купуваш си матрак за пода, тенджерка за кремвиршите и препарати за тоалетната Simple Smile И плащаш немалко наемче за всичките тези радости.

# 12 471
Сирен, много съм далеч от "маниакална домакиня". Напротив, мразя да отделям много време за чистене, точно за това ме дразнеха гостите, отделях от времето си за да чистя и след тях.
Разбира се, че не се надупвам с ръкавици след всяко ползване. Защо все в двете крайности?
С кеф бих чистила като теб, с течащ душ, за съжаление не става, далеч ми е душа. Обаче и три месеца само с пускане на вода не става, пробвай ако искаш, не мисля, че ще ти хареса резултата.
 На девера не съм казвала, защота почти не го виждах. Излизаше рано и се прибираше късно от работа. Нормално е да го кажа на тази, която цял ден търкаше дивана.
 Интересно ми е сега с другите хора как ще ползват общите помещения. Дано само не ги изгонят от там заради мърлявщина и да ми се натресат пак на мен- лошата.

Афродита, много си смешна Laughing

# 12 472
Може би ако откриеш чудото на битовата химия, наречено Доместос? а вече като напреднеш, взимаш си и тоалетно пате. Кеф ти таблетки, четки...защо изобщо стигна до ръкавици? Мистерия!

# 12 473
  • София
Абе все си трьбвя понякога ръка да пипне, а не навсякъде душът стига до тоалетната, та да я облее.

# 12 474
Сирен, ти тоалетната чиния на която сядаш с какво я търкаш, с телената четка ли?

# 12 475
Цитат на:  link=topic=1145477.msg39848328#msg39848328 date=1576585248
... Интересно ми е сега с другите хора как ще ползват общите помещения. Дано само не ги изгонят от там заради мърлявщина и да ми се натресат пак на мен- лошата.
Това последното само от теб зависи. Съгласиш ли се да ги приемеш отново, значи не, че си добра, а че си глупава!
Надявай се, че и там все ще изкарат нови 3 месеца и после вече ще си наемат самостоятелна квартира по свой избор и вкус. Ако и след 6 месеца не са в състояние да го направят, направо да си стягат багажчето и да си се прибират при свеки да си ги отглежда, да им готви и чисти. Тъй и тъй им гледа детето, кво са още 2 деца Wink Пък ние ще четем поредната тема " Гадната ми свекърва иска да й слугувам" и ще се караме тук, че щом ги е прибрала веднъж, какви претенции има тази дъртачка Joy

# 12 476
Сирен, ти тоалетната чиния на която сядаш с какво я търкаш, с телената четка ли?

Бърша с еднократни кърпи.

# 12 477
Е ок де, ама това са подробности, които всеки сам си решава - кърпа или ръкавици с нещо друго.

# 12 478
  • Canada
Аз не мога да разбера защо някои момичета така сляпо защитават такова мърляшко и безхаберно поведение. Да оставим настрана еманципацията и това дали мъжът на въпросната етърва би трябвало да бъде подканен да измие кенефа. Той работи по цял ден, тя чопли семки. В техния дом, кой какво прави не е от значение, но поне когато са на чуждо място трябва да има някакво съобразяване. Собствените им майки сигурно не биха изтърпяли подобен слугинаж, да не говорим братя, сестри, приятели и т.н. Три месеца са това, не три дни или три седмици! Тя тая тоалетна за три месеца сигурно е завъдила нови форми на живот, егати! Който иска да се обижда, то не е за обиждане а за срам. Не стига, че не е научена на елементарни неща, ами ще се обижда милата... Да ходи да чисти наравно с араби или индийци в общата квартира с общ кенеф, може да ѝ просветне какво е от другата страна. Това по въпроса за тоалетната. За храната на детето същата работа - съобразяваш се и не изяждаш всичко що зърнеш. Бъркаш в джоба и допринасяш за съдържанието на хладилника. Когато се ползва кухнята, се оставя в същото състояние, в което си я намерила. И така нататък. Няма нужда от графици, до елементарно възпитание е. Ако това една пълнолетна жена с дете не го знае, не първите 7, а първите 18 ѝ липсват.

# 12 479
И аз това се чудя, защо не била казала. Ами то няма нужда да казва, който не е перде, гледа как е в дома, където са го подслонили, и прави същото. Като не му харесва - свят широк.

Общи условия

Активация на акаунт