Нагло, ненагло, при всички случаи е обидно да ти се правят такива забележки - за чинии, тави, тоалетна, пускане на вода и другите изкоментирани примери.
Или търпиш и миеш и имаш хубави отношения с хората, или правиш забележки и си влошаваш отношенията. За следно положение не съм чувала още.
И собствената ми майка ще се обиди, ако я гоня, че не си мие тоалетната след ходене, така както аз искам да го прави.
Или ги оставяш да се оправят сами където и както намерят за добре. Аз вече така правя, заявявам, че нямам подходящи условия за гости и точка. Не че пак няма сърдити, ама поне не е за моя сметка.
И така може. Но да приемаш мързеланите и да мрънкаш после, ми е прекалено.
ма ко, добре, приемам коментара ти. Всъщност и на мен се е случвало понякога да не съм доизмила хубаво. Убийте мъ.
Ние няма да те убием, само ще ти гледаме сеира и ще се упражняваме по клавиатурата на твой гръб.С твоите хигиенни навици ще се занимават близките ти, ако и те имат такива изградени, ако ли не - търкулнало се гърнето намерило си похлупак.

Когато живееш с други хора, е нормално да има такива изцепки - неизмита навреме тава и неизчистена тоалетна. Аз лично не пискам за подобни неща. И не ми допадат такива забележки, отправени към мен. Пак повтарям, когато не им е приятно на някои хора да съжителстват с друг, не му го казват директно, казват го по този начин - със забележки.
Невротиците и хормоналните нека се лекуват.
Излагаш се вече.
Пък ние ще четем поредната тема " Гадната ми свекърва иска да й слугувам" и ще се караме тук, че щом ги е прибрала веднъж, какви претенции има тази дъртачка