Да се оплачем... 2019

• 532 966
  • 37 949
  •   1
Отговори
# 37 860
Я глътни малко вино и един Нурофен. И после една дрямка Kissing Heart

# 37 861
Вино и Нурофен!? Не е ли опасна комбинация? Иначе в дрямката лошо няма Wink

Весело посрещане на НГ на всички! Само здраве и радост да имаме в нея, всички болки и поводи за оплаквания да си отидат със старата Hands Plus1

# 37 862
  • София
Тето, жива ли си? Не ти ли размина, що не минеш до спешното, ако ти е много лошо!?

# 37 863
Изобщо не е наложително до се вадят млечните зъби от зъболекар и да се стресира детето. Това от зъболекар го знам. Млечните зъби така и така ще паднат до най-много десетина дни. Постоянният зъб прораства и избутва млечния зъб. Когато падне, постоянния много бързо се намества.  Малката имаше поне 5-6 такива зъби.
Не съм готвила още. ....А съм гладна.

# 37 864
Хайде и аз в кюпа с болежките...кръста ме предаде и сега съм като ходеща буква Г Rage

Free Agent, и моят син така ни изненада преди 2 месеца със зъбите, но отдолу. Зъболекарят каза, че понеже се клатят вече млечните няма да ги вади и да изчакаме да си паднат и, че новите ще се наместят. Каза, че прибягва до вадене, ако млечният няма признаци да пада. Сега са добре, наредиха се зъбите,  но и млечните имаха големи разстояния помежду си.

# 37 865
Оплаквам се ,че само се мрънка ,а не се действа.Колко му е на човек да не прави боклуци на обществено място,а да чисти само вкъщи.Само се оплаква човек,а не действа.Колко му е да не правиш на някого нещо,което не искаш да ти направят.Само се оплакваме,а не действаме.Весела Нова година и успешно ново десетилетие2020.

# 37 866
Офф и аз да измрънкам от ММ. Дойде от вън и ме хвана за врата с ледени ръце,на игра де,не да ме души. 🤣 Обаче както съм настинала и ме тресе,само това ми трябва. Освен това ме имитира как се въртя като робокоп,заради болки във врата. 🙄 Много е смешно. Ма то всичко се връща. 😁
Ще влезна да се напаря в банята,дано ме отпусне.
Тете,дръж се! Поне играчката осигурих,казва. 🤣🤣🤣 Голяма си скица.

На всички в темата пожелавам весело и спокойно да посрещнете НГ! Да сте здрави,щастливи и по-рядко да се оплакваме! 🤗🎉🌺

# 37 867
На дребната четири такива млечни зъба вади зъболекар, защото нямаха индикации, че сами ще паднат. А и постоянните бяха излязли на няколко милиметра по-назад. Въобще не се стресира детето. Не можеше до безкрай да стои с два реда зъби.

Весело посрещане на новото десетилетие и щастие през следващите 366 дни Wink

# 37 868
  • София
Весело изпращане на старата година и весело посрещане на новата! Дано е по-добра от старата, да ни донесе само поводи за хвалби, а не за оплаквания!

# 37 869
Тето, жива ли си? Не ти ли размина, що не минеш до спешното, ако ти е много лошо!?

А..че да ме доуморят там.
Станах да поочистя...като правя нещо по не го усещам.
Като на оная реклама...сякаш железни пръсти са ме стиснали през стомаха горе....кво ме пиле окълва, а денят започна така обещаващо 😩
Притесних ли се, че майка ще се разсърди нещо ли...не разбрах какво стана и що тъй изведнъж ме сви...
Сядам да драсна едно завещанийце 📑✒📃📃

# 37 870
Въпрос на време е да паднат, но както и да е, няма да споря.  Всеки преценЯ (втората ми любима дума след "пазарЯ " 😀 кое е най-добро за детето си.😉
И мен ме стигна от едната страна кръста, като се новедох.....Не съм вече за резки движения. 😥😣

# 37 871
Весело посрещане на новата година!  Дано всички болни да оздравеят, здравите все по- здрави да бъдат, нещастните да намерят своето щастие и на всеки Господ да даде това, за което си мечтае! Да пази децата и близките ни!
Оплаквам се, че мм този път е купил правилния чипс / явно ме харесва овална/ и си пожелавам само от такива неща да се оплакваме през НГ 🍾!

# 37 872
  • France
Докато се наканя да прочета и са затворили темата на Жребчо. Може и бан да е получил с последните опашати лъжи.  И сега на кого да се смея Cry ?

За зъбите не знам, аз съм тежък случай. При мен зъбът на небцето почти влезе в дъгата, но този от пред си остана така. Явно е според зависи. Мога да дам съвет КАКВО да питате ортодонтите за да разберете дали стават. И там имам дълъг опит.

# 37 873
  • София
И да се гътна..поне осигурих подаръка 😭😭😭😭
Хаха, разсмя ме с прословутия подарък. Бързо да се оправяш. И весело посрещане на НГ на всички!
Аз си починах един час, подготвих някои нещица и сегя започвам контенето. Hug

# 37 874
  • Ланкър, планините Овнерог
Едната причина голямата щерка да е с брекети е точно същата. Излезнал постоянен над млечен. Извадихме млечния при зъболекаря, но онзи така и не се намести. Остана си като вампир - по-напред от останалите.
Рейна, това е ужасно. Не мога, а и не искам да си представя какво им е на родителите.

Общи условия

Активация на акаунт