Топла есен настана, ДЕКЕМВРИйче скоро ще прегръща мама! 💛

• 27 605
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
И ние сме почти готови. Дрешкитр са изпфани и изгладени. Чакам си тази седмица одеалцето за изписването ще обиколим магазините да видя ще харесам ли дрешки, или ще поръчвам. Остават ни бебефон, стерилизатор, корито. Това от по - големите неща. Кошарата и матрака са избрани, тази седмкца ще ги поръчам, за да ги сглоби таткото. Ии остава багажа за родилното.

# 241
Аз ще почна като изляза в болничен, тоест след 2 седмици, живи и здрави. Днес ще ходим да поръчаме количка 🥰🥰🥰 а може да вземем и леглото, зависи дали ще имаме време.
Мен шийката не са ми я мерили с вагинален ехограф от 12 седмица някъде, а последно имам данни от втората фетална, тоест някъде 24 седмица мисля. Ще го питам сега в сряда, тъй като пак съм на преглед.
Вчера се разходихме малко и после имах леко кафеникаво зацапване, но само еднократно, дано не е нещо сериозно..

И аз мисля да ги суша в сушилнята и да не гладя. Майка ми искаше да идва да помага с тази част, а тя обича да глади, така че ако още има мерак и време няма да се дърпам, ама ако съм сама със сигурност не искам да гладя, много ми е омразна тази дейност 😁

Хубав ден от мен 😘

# 242
При нас всичко е купено, остават много дребни неща. Ще си ги набавя, когато изляза болничен след около 2 седмици. Не мисля да гладя, всичко ще мине в сушилнята. От време на време ме побиват тръпки, като видя някоя мама да е родила, но ще си чакам болничния.  Wink  Понеделник съм на преглед и нямам търпение да го видя този малкия Blue Heart , който продължава да няма име.

# 243
Здравейте, момичета Simple Smile аз леко изпаднах в паника тези дни Sad някакво ужасно чувство ме обзе, че ще рода мн по- рано и не мога да си го избия от главата... с каката бях супер спокойна.
За меренето на шийката- принципно и през корема се мери, така че според мен й хвърлят винаги по едно око.
Нормално е да започне да се скъсява, не съм запозната с какви темпове.

# 244
Привет 🌞
Минавам да ви кажа, че в Малечко има до 40% намаление на колички. Вчера се възползвах и най-накрая купих количка 😀
Остава легло да харесам.
Подготвяне на дрешките мисля да започне към средата ня 8-ми месец.
Спокойна неделя 🍁🍄🍂

# 245
Ние поръчахме количка, трябва да дойде тая седмица. И легълце поръчахме, ама не се сдържах и взехме розовото 😁 то е тип близо до мен и е само за първите месеци, за после имаме голямо дървено легло.
Също взехме шишета, спирт, памуци, клечки за уши, мокри кърпи, термометър за вода, ножичка и нокторезачка иии още някакви такива дребни нещица, които ми пълнеха списъка 😁 остават още някои работи, та ще гледам до края на месеца да сме ги взели и тях и така.

Похвалих се, отивам да ям 🤣 приятна вечер, момичета

# 246
Здравейте, сладурки!
При нас почти всичко е готово, остават дребни неща за пазаруване, края на седмицата ще си поръчам и комплектите за изписване и кошниците за колата. С мм си говорим, че май и колата ще трябва да сменим.
И мен ме е обзела някаква паника, и кошмари сънувам, че рано ще родя, дано не. Тази седмица ще си приготвя чантата, за всеки случай.
Нямам търпение утре за феталната, а сега ще ги водя на университета 😁
Днес вече 30 седмица, това 8 месец ли се води?

# 247
Сладурче, и мен ме е обзела тази паника...
аз съм абсолютно до никъде с покупките... поне дрешки и одеала имам, но дори списък не съм спретнала още Sad иначе май от 31 се води 8ми, аз си ги проя като минат 31, а не като влезнем в 31ва, както е сега.

# 248
Момичета а какво правите когато сте на спа?! Ние сме за 3 дни с малкия но аз не се къпя,малко си ме е страх

# 249
Аз имам един въпрос относно кръвното налягане. Понеже ме заболя много главата преди 5 минути, реших да си го премеря. Апаратът ми е електронен и не му вярвам много, ама все пак...
Та, показа ми 138 на 78. Долната е добре, но горната ми се вижда повече. Някой да има опит с кръвното по време на бременност или да знае дали има нещо притеснително с такова кръвно?
Казала съм на ММ като се прибира от работа да ми вземе обикновен апарат, защото както казах на този не вярвам, но дотогава ще го мисля.

# 250
Здравейте
Днес бях на преглед(29г.с.), но на мен единственото, което ми каза е, че всичко е наред, без подробности, както на вас.
Изписа ми БиозинМама, в допълнение на ПреМама Дуо.
Предния път ми обясняваше за изоставане на краче, пък главата била с 2 седмици напред, но сега всичко било нормално и даже не си спомняше Grinning
И реакцията беше: "Аз?! Изоставане!? Това слонче!? Объркала си се нещо!"
Препоръча ми да отида на 3та МФ, защото е имала случай, когато на 2рата нищо не откриват, а накрая детето се ражда с порок на сърцето..
Така и не ми каза, къде точно да отида, та пак си записах час при Карагьозова в Майчин дом, другата седмица.
И нямам търпение, че от там и аз да мога да споделя най-малкото колко тежи вече.

# 251
Сладурче успокой се всичко ще си е наред когато си му дойде времето . Няма да бързат девойките. Вики това е ужасно крачета изоставали нз си какво после не помнила какво е казала и накрая супер успокояващо отиди на трета, че на втората може да не се е видяло  нещо . Звучи несериозно ... Д.К знам , че е опасно долната граница да е висока ... все пак си го следи и ако продължиш да го вдигаш отивай на лекар . Моето е все ниско и въобще нз какво да ти кажа да си хапнеш за да го свалиш . Ванеса и ние сега ще ходим ... но да ти кажа аз от басейните се въздържам с тия химикали вътре във водата моята Аг ми каза да не влизам .. масажите знам също , че не са ок та да ти кажа въобще нз какво може ползваме . Горещи вани също не може особено сега както сме вече напреднали ...  Та някоя друга мама ако има повече инфо .

# 252
Момичета, пиша ви за последно. За съжаление загубих детенцето в 31г.с. Пожелавам на всички ви най-хубавия декември с най-хубавите бебенца! Беше ми приятно да си пишем.

# 253
Cry хриси направо изтръпнах как така ..какво се случи ... Гуш ... Ох миличка съжалявам много ... аз направо емоционално се сразих 😭

# 254
Боже, не е възможно....CryCryCry
Прегръщам те Cry

Общи условия

Активация на акаунт