Топла есен настана, ДЕКЕМВРИйче скоро ще прегръща мама! 💛

• 27 426
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Моникриси, бягай на лекар. Аз нали онзи ден бях детегледачка ма близнаците на зълва ми.. И двамата със сополи. Седях с маски и сега се тъпча с чай и биозин мама и се надявам да ме размине.
Попи, сигурна бях, че всичко ще е наред.
Рамзес, аз съм със синузит и в началото на септември ме беше надухало, та до онзи ден си влачех последствията. То не хрема, ами ужасна сухота в носа и в гърлото и някакви корички, кръв, абе гадна работа.
За раждането ще питам моята АГ дали ще ме насочи към някого, ако не се чудя да избирам ли екип в Шейново. Трябва да отида и на преглед за очите.

# 76
Моникриси, бягай на лекар. Аз нали онзи ден бях детегледачка ма близнаците на зълва ми.. И двамата със сополи. Седях с маски и сега се тъпча с чай и биозин мама и се надявам да ме размине.
Рамзес, аз съм със синузит и в началото на септември ме беше надухало, та до онзи ден си влачех последствията. То не хрема, ами ужасна сухота в носа и в гърлото и някакви корички, кръв, абе гадна работа.
За раждането ще питам моята АГ дали ще ме насочи към някого, ако не се чудя да избирам ли екип в Шейново. Трябва да отида и на преглед за очите.
А, освен хремата имаше ли и болки? Мен те ме притесняват Sad че секретът е отвратителен е факт, но ако тръгне гноен процес бил опасен за бебо и по- добре да пия аб( това е мнението на АГ- то). С тези болки в скулите си мисля, че нещата са натам за съжалени. Много съм болнава този път. Принципно като изключим секциото аб не съм пила 10г, нито капки съм ползвала последните 5г, но сега е адско Sad вече не издържам да не спя...

# 77
Здравейте,
Редовно си Ви чета, но по-рядко ще пиша.
За 3тата ФМ, съм решила да ходя, но се колебая къде Confused Предния път ходих в Майчин дом при д-р Карагьозова, защото четох добри отзиви, пък и на мен ми допадна, че не бързаше и обяснява. Но все пак, на 07.10 съм на ЖК и ще се консултирам със следящата.

Последните дни ме мъчи "лош" вкус в устата :/ Това част от киселините ли са? Защото пък иначе снятам, че нямам киселини, или поне не така както вие ги описвате и чета в интернет Confused

Аз имам куче (кокер шпаньол), с което нямам намерение да се разделям! Само където ще се наложи да я подстригваме и зимата, за да не хвърчи толкова козина иии ще трябва да се научи да спи в другата стая (поне за няколко седмици). Редовно обезпаразитяване и всичко трябва да е наред.

След форума на Райа Тойс се ентусиазирах и започнахме пазара Stuck Out Tongue  От Хиполенд взехме стеерилизатор, ръчна помпа (от лекцията разбрах, че при всички положения ще ми трябва, за да изцедя останалото количество, което юнакът не е изял) едно стъклено малко шише на Авент и дрешки. Вчера пък, от Райа Тойс харесахме легло и количка, само трябва да ги поръчаме, тази седмица.

Относно раждането, решила съм, че искам естествено с упойка, но тайно се надявам, да го извадят на бързо, защото все пак ме е страх...И то..най-вече от епизиотомията Sweat Предния път я питах, дали мога да направя нещо, за да тренирам кожата, но според нея щом е 1во раждане, разреза ми е почти сигурен.. (в което не съм сигурна тъй като 2приятелки са били без..)
Търся къде да ходя на йога за бременни Confused Прочетох, че там се тренират тези мускули и се обръща внимание на дишането по време на раждане Confused
Някоя ходила ли е?

# 78
А, освен хремата имаше ли и болки? Мен те ме притесняват Sad че секретът е отвратителен е факт, но ако тръгне гноен процес бил опасен за бебо и по- добре да пия аб( това е мнението на АГ- то). С тези болки в скулите си мисля, че нещата са натам за съжалени. Много съм болнава този път. Принципно като изключим секциото аб не съм пила 10г, нито капки съм ползвала последните 5г, но сега е адско Sad вече не издържам да не спя...
Ами той моя си е хроничен, болки имах само в синусуте главно сутрин, и секрет имах сутрин, не постоянно. Но при теб явно е доста зле, за това по - добре се консултирай и ако трябва АБ по - добре да се пие. Hug

# 79
Здравейте, момичета! Някоя от вас дали е правила поръчка от Джордж за дрешки? Нещо немога да се ориентирам какъв размер бодита и ромпъри да поръчам, дали first size или 0-3м?

# 80
Аз направих поръчка на ромпърчета с размер 0-3 ,но сякаш ми се виждат доста големички за новородено.Мисля,че ще ги ползваме към 3-тия месец.Не съм поръчала нищо за новородено,но смятам да взема някои неща.

# 81
Аз направих поръчка на ромпърчета с размер 0-3 ,но сякаш ми се виждат доста големички за новородено.Мисля,че ще ги ползваме към 3-тия месец.Не съм поръчала нищо за новородено,но смятам да взема някои неща.
Мисля да поръчам first size 10бр бодита и 3 ромпърчета и размер 0-3м пак такива бройки.

# 82
Момичета, да ви питам на вас парят ли ви зърната. Моите са доста топли поне от 2 седмици. Чета, че на някои от вас вече им е тръгнала коластра. На мен още не. Дали тази повишена температура не е признак, че скоро ще тръгне коластра?
Странното е, че и гърдите са топли, но нищо необичайно, а зърната и ареолите парят направо.

# 83
Скрит текст:
Мисля да поръчам first size 10бр бодита и 3 ромпърчета и размер 0-3м пак такива бройки.
Лукресиа, аз също мисля да поръчвам от там доста неща, но се чудя и аз колко да взема от First Size и колко от следващия, имат страхотни неща и са на изгодни цени, и 100 % памук. Имам позната, която пазарува от там, казва, че са много хубави и на живо.
  Имат и много хубави космонавти Simple Smile
Според вас - бодита предимно с дълъг ръкав ли ще ни трябват, все пак зимни бебета? А от тия с къс ръкав ще ни трябват ли от първия размер или по скоро направо за 3 месеца като са.

Аз също оня ден бях в Айко, взех си комплект за новородено на Авент - (стерилизатор, ръчна помпа, няколко шишета, биберони), също и комплект на Авент (аспиратор за нос, нокторезачка, термометър, гребен и т.н.).
  Купихме си от там и кошара, гардеробче, матрак Magniflex pierre cardin, няколко одеала, пеленки, чорапки, протектор за матрак, обиколник.
Скрит текст:

По повод памперсите - аз си купих от Одрин, няколко пакета на Памперс премиум кеър , също и на huggies - от двете марки съм взимала 2ка ( от 4 до 7 кг) - по препоръка на мои познати, които ми казаха, че 1ца почти не се ползва, та да не се запасявам от нея.
  Вече от няколко мами чувам, че не са доволни изобщо от памперсите на Памперс, тъй като им излизали обриви на бебенцата, тъй като са с чувствителни кожи, та най-доволни били от тези на Huggies.
   НАМАЛЕНИ СА СЕГА В ЕМАГ Blush

Усмихнат ден Heart

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 06:33 от AnMary

# 84
Вече година и ползвам само Pampers + Sudokrem не се е подсичала нито веднъж.
Сега поръчах и Bepanhen който за мен е най-идеалният крем за новородено.
Мокро кърпи полвах също на Памперс, но сега ги смених с тези на Бочко от тях купувам цял кашон и ми стигат известно време  .

# 85
Аз поръчвам от английските сайтове Simple Smile
Сега съм си харесала някои неща в некст и Джордж и като се наканя пак ще поръчам Simple Smile
Като размери мн си зависи от бебчето , според мен. Каката се роди 3.400 и 50см бях взела основно 56 и вс й беше голямо. ММ се ядоса и й накупи 50ти , които носи точно седмица 😂 обикновено първият месец качват доста и първи размер бързо им омалява.

# 86
Попи, страхотни новини 🤗
И аз съм хремава тия дни, понякога ми е и доста от паднало, надявам се да не се влоша. Бързо оздравяване на всички.
Имам някои дрешки, но мисля да взема още. Размер 56 и може едни две 50р.С баткото и аз бях взела само 56 и вс му беше голямо и мн накупи 50, естествено умаляха бързо.
Утре ще ходя на отворени врати в болницата, която съм избрала за раждане, но ми казаха, че мога да се регистрирам чак в 36г.с

# 87
  • София
Аз също съм харесала неща от George обаче изобщо не знам как се поръчва и може да си остана само с гледането. Иначе съм купила най-обикновенни българско производство ританки, камизолки и блузки с дълъг ръкав(10бр. За новородено) Имам бодита с къс ръкав, но ще взема и с дълъг ръкав повече ще заложа този път на размер 0-3м. както и някакви гащеризончета ще трябва да купувам.

# 88
Здравейте,
Аз съм готова с дрехите за сега, всичко купих в 56см, тъй като всички познати с бебета ми казаха, че първият размер много бързо го израстват. Сега като ви чета се притесних да не би да ми трябват дрешки и от него. ММ винаги много се възмощава като види дете с дрешки, които видимо са ми големи, няма да ми го прости😅😅😅

# 89
И аз съм харесала неща в George и в next, но виждам, че трябва да си намериш доставчик и т н не съм запозната ии не знам още ще поръчвам ли ако някоя мама поръчва да сподели моля как... Иначе гледам на hm дрешките, ако се сещата за друга марка в Бг, която предлага по раздвижени модел чета споделе Hug

Общи условия

Активация на акаунт