Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са проблемите с електронните дневници?
Какви са опасенията относно образователния процес?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на училищния живот, включително преживяванията с домашни любимци, като кучета, и проблеми, свързани с оценките на учениците. Също така се обсъждат теми за прием в училище като стипендии и актуализации на системата за прием. Освен това има въпроси относно номерата на учениците.
-
Какви са проблемите с електронните дневници?
-
Какви са опасенията относно образователния процес?
-
Какви са мненията относно философията като предмет в училище?
-
Как трябва да реагирам, ако отсъствието на детето е въведено неправилно в електронния дневник?
Едната оценка й е нанесена сутринта и отнесе конското, а другата в 15.59 ч. Вече има три оценки. Госпожата ни предупреди, че ще са много и че ще са шарени.
), но й казах, че ще трябва да се оправя сама тази година. Ще видим, все още няма изпитване, не са върнали входното. Аз съм трап по математика, гледам през електронния дневник темите... не ще мога да помагам, освен ако мина аз самата съответното обучение
. То ясно, че ако тръгне да закъсва, ще отменя мораториума над уроците.