Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са проблемите с електронните дневници?
Какви са опасенията относно образователния процес?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на училищния живот, включително преживяванията с домашни любимци, като кучета, и проблеми, свързани с оценките на учениците. Също така се обсъждат теми за прием в училище като стипендии и актуализации на системата за прием. Освен това има въпроси относно номерата на учениците.
-
Какви са проблемите с електронните дневници?
-
Какви са опасенията относно образователния процес?
-
Какви са мненията относно философията като предмет в училище?
-
Как трябва да реагирам, ако отсъствието на детето е въведено неправилно в електронния дневник?
, изобщо не разбра защо се смея като ми разказа. И като му обясних пак не се притесни, каза, че не се интересува от опера...за съжаление и аз не се интересувам, за да възбудя интереса му. А аз си мислех, че той е с доста богата обща култура. По изобразително изкуство положението е още по-зле...

Онлайн плащането блокира, ако платиш в клон на банка, се редиш на опашка при счетоводителката да ти завери бележката, ама най-сигурно си е на ръка на каса, а касиерката само една за 4 дни записване и пълен коридор с хора пред вратата, някои не успели да минат предния ден
За първата 4-ка по немски го похвалих, но вчерашната втора 4-ка по езика хич не ми е на кеф - половината му грешки са от бързане, останалите - ОК съгласна съм, че не е знаел и не го е учил още, т.е. за тях не му пиля на главата. Държа на всички предмети - ето, контролно по ИТ и по музика; материалът - от учебника, но.... кой да отвори да чете такива "лесни" неща. Лесни-лесни, но само на обща култура и позапомненото в час, не можеш да си отговориш отлично на въпросите