ОСМИ клас ще бъде песен - лесен, весел и успешен

• 40 700
  • 709
  •   1
Отговори
# 690
А след 1-2-3 чаши сгряващо, езиците сами ще се омешат Heart Eyes Hug
Аз си говоря на български докъм 10. После изключвам звучните съгласни и минавам на жестове, възклицания, междуметия и бурен смях в горния регистър. Никакви чужди езици, аман.

# 691
  • София
Добре, разбрахме се. Ще си говорим на български докато не дойдат норвежците. После обръщаме езиците. Joy

# 692
  • София
Уважавам науката и много ще се радвам да се видим на живо Grinning
Съгласна съм за Вайбър. Или да пуснем първо тук една анкета колко души ще сме и за дата? Jenap, да пращам ли телефон? Blush

# 693
  • София
Само не уговаряйте срещата през месец май, че подходящите заведения ще са заети за абитуриентските балове. Joy

# 694
  • В средата на времето
Много се радвам, че организацията се задвижи бавно и полека. Simple Smile) Началото на ноември ми е съвсем ОК. Тъкмо ще има време, при желание, да пристигнат делегати и от другите градове. Simple Smile За групата във Вайбър съм Hands Plus1

# 695
  • София
Само не уговаряйте срещата през месец май, че подходящите заведения ще са заети за абитуриентските балове. Joy
Еее Санака ще речеш,че отдавна се уговаряме...
Аз понеже имам опит с такива форумни и ФБ уговорки-срещи знам,ме един сега няма да може,друг по друго време и така.
Лично аз на 09.11,ако е вечерта срещата най-вероятно няма да мога.
Санака ти ще се присъединиш ли,нищо че видиш с една обиколка?

# 696
  • София
санака, ти,  Дидева и Русалка трябва да сте специалните гости на сбирката, само не знам като всяка от нас, която ви е задължена ви почерпи... мнооого езици ще проговорите Joy

# 697
  • София
И аз искам да дойда.. Но на 1 и 2 сме наборна форумска в балкана. От бременни се събрахме тук, в тези почивни дни ще се видим по средата на България с децата.
Но, ако кажете за 9 съм на линия.

# 698
  • София
Следя за датите. Всичко що е съботнонеделно ми е ок.

# 699
  • Sofia
санака, ти,  Дидева и Русалка трябва да сте специалните гости на сбирката, само не знам като всяка от нас, която ви е задължена ви почерпи... мнооого езици ще проговорите Joy

И Слънчевата!!!! На Дидева май сме ѝ далече, но деветокласните и Русалка да планират Hands Point Up

# 700
  • София
Петъците /8 или 15/ също са удобни. Така ще могат да се включат и онези, които са планували пътуване.

# 701
  • София
Слънчева, извини ме, че те пропуснах Flowers Bouquet

# 702
  • София
Слънчевата е над тези неща!
Четох, четох, и чак като стигнах до мнението на aniK, забелязах, че ме няма в изброените. Joy
buni, няма за какво да се извиняваш!
Ще ме извинявате вие, че и да не ме бяхте споменали, вероятността да се появя щеше да е голяма. Joy
С някои от вас вече съм се виждала, ще ми е приятно да повторя! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 703
Е, Ани, на Дидева й е далеч! Нека тя да прецени! Ако може, ще сме мнооого щастливи! И то бих започнала с почетните гости в темата- те да определят кога могат, а ние ще се нагаждаме.

# 704
Далеч, далеч...колко да е далеч. Слънчевата да каже как вземам решения за срещи. Joy
Вие уточнете подробностите за събитието, пък ако мога да дойда, все ще ми намерите едно място.

Общи условия

Активация на акаунт