Хайде на театър - 6

• 63 424
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Още няколко препоръки от мен:

1. ''Стриптийз покер'' - МГТ Зад Канала;
2. ''Старицата от Калкута'' - Театър 199;
3. ''Ръкомахане в Спокан'' ( по Мартин Макдона ) - Народен театър, Камерна сцена;
4. ''Мръсното копеле'' ( по Жорди Галсеран - "Канкун" ) - Сълза и смях;
5. ''Иначе казано'' - Младежки театър;
6. ''Любовникът'' - Народен театър, Камерна сцена;
7. ''Семеен албум'' - Младежки театър;
8. ''Семеен съвет'' - Театър 199;
9. ''Името'' - Сатиричен театър;
10. ''Разговори с мама'' ( по Жорди Галсеран ) - Театър 199;
11. ''Лисичета'' - Народен театър, Камерна сцена;
12. ''Каквото, такова'' - Народен театър, Камерна сцена;
13. ''Три високи жени'' - Народен театър, Сцена IV-ти етаж;

Мисля, че вкусовете ни за Театър са сходни и тези постановки, ще предизвикат много приятни изживявания ... RelaxedRelaxed Sparkling Heart

В ТБА ''Черна комедия" и ''Завещанието на целомъдрения женкар'' са много хубави постановки ! Първата е много приятна комедия
Много благодаря! Записвам си ги в списъка! Simple Smile

# 241
Театърът на армията отдавна ми е зачеркнат в списъка. Преди много години имаше добри постановки, но след това станаха изключително слаби. Нй-неприятна ми беше несериозната актьорска игра. На така хвалената "Ножица-трепач" направо си излязох, което май с друго представление не се е случвало колкото и да не ми е харесвало.
Но понеже съм фен на Ясмина Реза реших да им дам шанс и в сряда ще гледам "Белла фигура". Надявам се да е добре, ще споделя.

# 242
  • София
Добре е Relaxed

Театърът на армията отдавна ми е зачеркнат в списъка. Преди много години имаше добри постановки, но след това станаха изключително слаби. Нй-неприятна ми беше несериозната актьорска игра. На така хвалената "Ножица-трепач" направо си излязох, което май с друго представление не се е случвало колкото и да не ми е харесвало.
Но понеже съм фен на Ясмина Реза реших да им дам шанс и в сряда ще гледам "Белла фигура". Надявам се да е добре, ще споделя.

# 243
  • В царството на игрите:)
Това все едно аз съм го писала, включително и за излизането от въпросното представление. Издържах го около 20 минути. Но за да съм справедлива трябва да отбележа, че едно от най - хубавите представления, които съм гледала и, които са останали в паметта ми е точно там. Вече не се играе за съжаление и то е "Финале гранде".

# 244
  • София
В театър "Възраждане"  някои актьори се лигавят (смеят се влизайки и излизайки от роля) и ми иде да бягам. Но какво са виновни останалите актьори,  заради тях търпя. Нямат ли някакъв директор,  режисьор,... 
На японския спектакъл "Гошу"  режисьорът стоя прав зад последния ред до последно...

# 245
  • София
По темата за Театър на армията- от 29.11 до 01.12.2019 г. ще има черен петък- билетите за всички техни постановки ще са по 10 лв.

# 246
…. "Любовни писма" и "Изборът на Марта"....
Ако ти кажа, колко търсих къде да гледам "Изборът на Марта"...!!! Накрая в Армията ми казаха, че ще се играе февруари там.
А "Любовни писма'' го намерих само във Варна...

# 247
Този месец гледах Марта в Армията Simple Smile.

# 248

3. ''Ръкомахане в Спокан'' ( по Мартин Макдона ) - Народен театър, Камерна сцена;

Мисля, че вкусовете ни за Театър са сходни и тези постановки, ще предизвикат много приятни изживявания ... RelaxedRelaxed Sparkling Heart
Лелее, за "Ръкомахане в Спокан" още преживявам, че не можах да си намеря билети!!! Sad Никъде не го намирам...
А "Мръсното копеле" си умирам да го гледам , но засега всичко е продадено.
Довечера съм на "Самотният запад" и точно си бях планувала да си взема билети за ''Разговори с мама'' и ''Старицата от Калкута'', задължително! Издирвам и "Верига от думи", ако някой го срещне някъде, моляяя, свиркайте! Simple Smile
За "Лисичета" и "Любовникът" си взех билети. Simple Smile

Изключително благодаря за страхотните препоръки! Blush
Edit: Няма да се мре! Намерих си билети за "Мръсното копеле"!! Simple Smile))))

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 12:56 от Джинджър@

# 249
Този месец гледах Марта в Армията Simple Smile.
Мда…..точно това събитие пропуснах и мноооого ме беше яд! Sad

# 250

Лелее, за "Ръкомахане в Спокан" още преживявам, че не можах да си намеря билети!!! Sad Никъде не го намирам...

Все още е в репертоара на Hародния театър, но кога ще се появи в програмата не знам. Декември и януари не фигурира. Hякои представления взеха да се играят по веднъж на сезон...
https://nationaltheatre.bg/bg/predstavlenie/rkomakhane-v-spokan

# 251
Все още е в репертоара на Hародния театър, но кога ще се появи в програмата не знам. Декември и януари не фигурира. Hякои представления взеха да се играят по веднъж на сезон...
https://nationaltheatre.bg/bg/predstavlenie/rkomakhane-v-spokan
Това изключване от програмата на Народния на постановки, които все още пълнят салона, ми е леко странно.

# 252
  • София
''Верига от думи'' ( по Галсеран ) е жестоко !! Играеше се в едно мазе на Младежки театър, но гледам, че в момента го няма в програмата.... Няма го и ''Семеен албум'', което е жалко. Обезателно гледай ''Стриптийз покер'', ''Иначе казано'', "Името'' и ''Каквото, такова'' ( по Недялко Йорданов ).
Фактически ''Мръсното копеле'', ''Методът Грьонхолм'' и ''Шведска защита'' са една и съща постановка ... да не стане грешка, ако си гледала някоя от втората или третата Stuck Out TongueSmile

А "Мръсното копеле" си умирам да го гледам , но засега всичко е продадено.
Довечера съм на "Самотният запад" и точно си бях планувала да си взема билети за ''Разговори с мама'' и ''Старицата от Калкута'', задължително! Издирвам и "Верига от думи", ако някой го срещне някъде, моляяя, свиркайте! Simple Smile
За "Лисичета" и "Любовникът" си взех билети. Simple Smile

Изключително благодаря за страхотните препоръки! Blush
Edit: Няма да се мре! Намерих си билети за "Мръсното копеле"!! Simple Smile))))

# 253
  • София
Едно от най-хубавите представления, които съм гледала е именно в ТБА- " В полите на Витоша". " Албена" също много ми хареса. Довечера съм на " Железният светилник" пак там, но примерно " Колко е важно да бъдеш сериозен"; " Много шум за нищо", " Швейк" не ми харесаха изобщо.

# 254
"Колко е важно да бъдеш сериозен" го гледах там преди 100 години, беше епично разочарование. И то при все, че тогава харесвах Иван Радоев и други от участващите актьори.

Общи условия

Активация на акаунт