Хайде на театър - 6

• 63 414
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Искам да попитам, Захари Бахаров все още ли играе в Cтарицата от Kалкута или е излязъл и от нея?
Играе, да. Както не го харесвах преди, трябва да призная, че беше жесток! Ама Снежина Петрова и Лилия Гелева са направо разбиващи!❤️🙈

# 346
Скрит текст:
За "Кокошка" имам подробни отзиви от приятелка. Уж Чехов,  обаче с рокмузика, започва с лошо изиграни сцени със събличане, пъшкане и охкане,  но продължава така и нататък.
Цялата им групичка са отвратени. Били са на най-лично място и не са можели физически да си тръгнат.
Не съм съгласна изобщо!
Особено пък за лошо изиграните сцени!
Василена Винченцо направо разбива с всичките си шизофренични превъплъщения и с пластичността си на сцената!
Скрит текст:
Вчера гледах "Старицата от Калкута"! 🙈 Изключително откачена, шантава и най-най-яката постановка, която съм гледала изобщо/без "Полет над кукувиче гнездо", която за мен е на светлинни години над всичко останало!/! Уникална игра на всички и направо брутална на женския състав! ❤️
Обожавам ги тези двете! И, въпреки целия зор, който си дадох, имаше скечове, които не можах да разбера добре-затова, мисля по-натам да повторя! 🤔😁
П. П. А, постановка, която се харесва на всички, и която подарявам наляво и надясно - това е "Откачена фамилия"!Харесва се на абсолютно всякакви възрасти и е много подходяща за всеки вкус и хора, които не ходят често на театър!  Simple Smile /подобно е на "Трима мъже и една Маргарита" /
И аз бях вчера - споделям мнението ти на 300%!
Никога не съм била фенка на Бахаров, но след вчера... Просто няма как да си изкривя душата.

Колкото до скечовете, които не си разбрала - можеш да отскочиш до библиотеката на САБ (Горе-долу за НАТФИЗ се пада, питай и ще те ориентират) и там да поискаш да четеш драматургията на "Старицата от Калкута". В читалнята ще имаш всичкото време на света да препрочиташ скечовете и да ги нищиш!

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 19:09 от AnMary

# 347
И аз бях вчера - споделям мнението ти на 300%!
Никога не съм била фенка на Бахаров, но след вчера... Просто няма как да си изкривя душата.

Колкото до скечовете, които не си разбрала - можеш да отскочиш до библиотеката на САБ (Горе-долу за НАТФИЗ се пада, питай и ще те ориентират) и там да поискаш да четеш драматургията на "Старицата от Калкута". В читалнята ще имаш всичкото време на света да препрочиташ скечовете и да ги нищиш!
Много, много ти благодаря! С огромно удоволствие бих прочела драматургията и да си мисля пак върху нея! 😘

# 348
Да ви питам, понеже не съм била досега в театър Азарян, как са местата там? Бях чела преди доста време, че са много неудобни особено за по-дълга постановка, но сега гледам снимки, че са стандартни места за салон (може би има промяна)?
За Чамкория ок ли е да се гледа там? (Продължавам отчаяно да търся билети Joy)

# 349
Според мен са си стандартни места, не се сещам да са ми били по-неудобни, отколкото в другите театри. Но тъй като бях в най-крайната част в дясно, гледах предимно гърба на Бахаров Joy
Въпреки това не съжалявам. Simple Smile

# 350
За пореден път съм безкрайно разочарована от Камерна зала - Народен театър. От тук насетне постановка в тази зала повече няма да посетя. Седалките са ужасни, беше повече от мъчително да гледам постановка на стол наклонен напред, останах без колена да се подпирам на облегалката пред мен за да не изпадна случайно... Пълно разочерование, а и билетите бяха по 25лв... Къде мога да напиша облакване?

# 351
  • София
Аз също се отказах да я посещавам Grin и за мен не е нормално 25лв.
Даже след постановката, един от актьорите излезе без капка срам и помоли за дарение за колега... Ей сега.
Не бих повторил.  Close

Ми да сложат столчета просто. Както е в камерната в зала България.
Да, може да намалее капацитета но ще е нормално изживяването.
писах на два три мейла от сайта, и от единия ми отговориха... Общо взето финансите...мислели го...
Но да видим след 4мес какво ще ви отговорят Bowtie
Но като гледам има си мазохисти (изчерпват се бързо билетите) и не ги бърка много управата.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 08:32 от Starrydream

# 352
  • София-в сърцата на моите деца
За пореден път съм безкрайно разочарована от Камерна зала - Народен театър. От тук насетне постановка в тази зала повече няма да посетя. Седалките са ужасни, беше повече от мъчително да гледам постановка на стол наклонен напред, останах без колена да се подпирам на облегалката пред мен за да не изпадна случайно... Пълно разочерование, а и билетите бяха по 25лв... Къде мога да напиша облакване?
info@nationaltheatre.bg- Мариус Донкин -Директор

# 353
  • София
Почина Великата Стоянка Мутафова !
Бог да я прости, да почива в мир !! ГОЛЯМА, ненадмината !!
Господ за една седмица си прибра двамата ни най-големи артисти ... Disappointed RelievedDisappointed RelievedDisappointed Relieved

# 354
Сравнително скоро гледах Стоянка Мутафова на сцена... Беше ужасно преживяване, не само за публиката, но и за нея, според мен... Изобщо не изглеждаше добре и сърцата на всички в залата се бяха сковали в ужас да не присъстваме точно на този момент... Бог да я прости! Ще липсва...

По повод местата, да ви ракажа моята "драма" с Народен театър, сцена IV етаж🤣🙈
Подозирам, че някакъв талант се изисква и лично аз явно го притежавам🙈, но всеки път си избирам едно място със счупена седалка, на което, било то и неудобно, е невъзможно да седиш. Разпоредителката ми вика:
"Просто си изберете някое друго място и седнете"
Аз:
"Ама ще дойдат хората с билетите за тези места"
Разпоредителката:
"Няма! Няма! Сядайте! "
30 секунди по-късно, хората с билетите са там.
Разпоредителката:
"Просто си изберете някое друго място и седнете"
Аз:
"Ама ще дойдата хората с билетите за тези места"
Разпоредителката:
" Няма! Няма! Сядайте! "
20 секунди по-късно, хората с билети за тези места са там.
На 4-тия път, невинно ☺️питам Разпоредителката:
"Виждам едно свободно диванче на сцената, което вероятно няма да се заеме🤣. Мога ли да седна там? "
Разпоредителката изквичава:
" Не!!!!!!!!!!!!!"
Брейййй, какво гласище се криело в това, привидно, недохранено момиче! 🤣🙈
П. П. Мястото е на 3-ти ред, 14-то или 15-то. Безотказно го целя, като купувам билети!

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 21:55 от Джинджър@

# 355
  • София
Толкова много ми харесваше Стоянка Мутафова с нейната самоирония, актьорски и разказвачески талант! И с нейната мъдрост и дълговечност!
Колко много е преживяла и колко много ни е дала... Ще ми липсва!

# 356
Да си направим списък (театър, ред и място) с неудобни/счупени седалки? Simple Smile
В камерната на Народния принципно са крайно неудобни седалките за представление над 60-70 минути.

# 357
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
счупени не съм засичала, но в сити арт е по-добре да си на четен ред : )
редовете са по два на едно ниво и от втория (нечетния) се виждат само вратовете на предния.

# 358
В Сити арт първите 3 са на едно ниво. Т.е. 1-ви, 4-ти, 6-ти и нататък.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 23:53 от Fancy

# 359
В Сити арт първите 3 са на едно ниво. Т.е. 1-ви, 4-ти и нататък.
Да, ужасно е, пред мен имаше висок мъж, нищо не виждах.
А и столовете са движещи се, бях на последния ред и като станах, столът падна назад, можеше да падна с него.

Общи условия

Активация на акаунт