Пътят на честта - тема 2

• 38 434
  • 817
  •   1
Отговори
# 135
Ха, хлапето на Калоян играе в пъти по-добре от баща си 😁

# 136
  • София
Оги и Калоян да не са братя? Сега в леглото като се събуди ми заприлича на Оги,дето се търкаляха с Кера. 😃 Търся някаква връзка просто.

И на мен на него ми заприлича, викам айде- пак някой спомен.

# 137
"Кера добре ли си? Не, нищо ми няма", превивайки се от болка. Ех тия гордост и предразсъдъци. Ама Лизи поне беше оправна. 😆

Ужасно смотано това кафе, като домакиня която си обслужва клиентите на острова в кухнята.

# 138
Канадката ще изчезне безследно, никакъв отбор няма, а са я взели за робиня примерно😂

# 139
Сцената с тоалетната можеше да ни я спестят. Айде сега след рекламите да подскочи от радост Joy

# 140
Сцената с тоалетната можеше да ни я спестят. Айде сега след рекламите да подскочи от радост Joy
Те много бързо й се случиха нещата Grinning

# 141
Много робини ще станат. 😆 Така как са го писали сценария е от всички премеждия на килограм за всеки.

# 142
Самолетна катастрофа може да е станала. За повече драматизъм. А тя оцеляла и отвлечена от арабски шейх...
Познато ли ви звучи? Откраднах идеята от Дързост и красота 🤣

# 143
Кой шофьорчето?!...Sunglasses

# 144
Аз приспивам малкото и настървено ви чета.

# 145
Сестрата страшно приличаше на младата Янина Кашева. И нещо като от Марияна на Плачков имаше (излезе ми от главата фамилията).

# 146
Ей, обаче тия са по-бързи и от бригадата на Караджов, кога свариха за 3 дни да я реставрират тая къща, персонал да наемат, гости да поканят..тцтц..

# 147
Аз приспивам малкото и настървено ви чета.

Ми то...нищо не се случва...

# 148
Ама как - гости, реставрация..

# 149
Ще отварят великият ресторант за ВИПове, обаче се замислих кога успяха да я реставрират тази къща. Реално уж не са минали повече от 3-4 дни откакто Анелия се завърна и после пак замина. А къщата готова..
Казвам ви Караджов пасти да яде.

Общи условия

Активация на акаунт