Пътят на честта - тема 2

• 37 911
  • 817
  •   1
Отговори
# 390
представяте ли си любовника на Анелия да е Оги. Толкова пък  да го крият...

# 391
Не гледам, но кой е приятелят на Кера?

# 392
Любовникът е жена, само затова го крият 😹

# 393
То не беше леля Гошка,то някакъв си Страхо,кого ли ще вкарват в серияла.Много герои,голямо каканижене,Кера  железна и твърда,че сама се справя,а досега все и помагат.
За да не забравим историята човек трябва да си води бележки.

# 394
# 395
Не гледам, но кой е приятелят на Кера?
Учили са заедно в интерната, той там я защитаваше от лошите. Появи се в работата й като доставчик на нещо.

# 396
  • София
Явно Тонката е поръчан - как и защо, ще разберем някъде около Коледа...

# 397
# 398
детето сега знае ли, или незнае че баща му е мъртъв. Спомена нещо, че е при звездите.

# 399
  • София
детето сега знае ли, или незнае че баща му е мъртъв. Спомена нещо, че е при звездите.

Знае вече. Пита майка си дали тате е мъртъв и тя му каза, че е при звездите.

# 400
В последната минута на филма ми звънна тел и не разбрах-“Страхо Царево” на кого звъни? А каква е връзката между тях?
На Антон, а връзката ще разберем след 20 серии

Мисля, че благодарение на Антон Митето намира къде е Кера, защото в някое промо го даваха как нахлува в жилището на Люба. Анелия очевидно живее с мъж, защото се обади по телефона точно, когато той беше в банята.
Интересно, че цялото семейство не се интересува кой е убил Оги, но най-много вълнува къде е Кера  ooooh! Whistling

# 401
В банята на Анелия най-вероятно имаше гимнастичка.

# 402
В последната минута на филма ми звънна тел и не разбрах-“Страхо Царево” на кого звъни? А каква е връзката между тях?
На Антон, а връзката ще разберем след 20 серии

Мисля, че благодарение на Антон Митето намира къде е Кера, защото в някое промо го даваха как нахлува в жилището на Люба.
Това беше сън

# 403
Стига с тия кадри от 7 часа разлика на час по лъжичка. В тази шуробаджанащина, що са дали роля на йе*ача на д-р Огнянова? Перонажът му започва по същия психопатски начин да се оплита около Кера.

Най ще ме изкефи ако Нела си има любовница-талант от отбора, ако изобщо им отбор.

Ефектен край на епизода, само да не стане като с онзи с драгунката, който държа Кирето на мушка 2 серии и накрая нищо. ПС: Кирето първоначално не го познах без гел ...

# 404
Много скучна серия, много...

Общи условия

Активация на акаунт