Пътят на честта - тема 2

• 37 915
  • 817
  •   1
Отговори
# 405
Въздушна пушка беше, затова не стреля, беше си затворил прозореца на колата Simple Smile

# 406
Не ми хареса червената ракля на Кера. С нея изглеждаше още по- тъпо.

# 407
А то па без роклята струи една острота....
Тоя Тони много грозен, много. И уж пиеха вино в ресторанта, а после я закара до вкъщи с колата. Чак ми е гадно да го гледам.  Учителката детегледачка също не ме кефи.

# 408
Антон е влюбен в нея от дете. Сега ще е обсебен от нея и ще я преследва с подаръци и загриженост, а тя ще се чуди как да се отърве от него. Някъв психопат ще го направят Тонката.

# 409
Този Страхо не е ли на Митьо аверчето полицай, с който щяха да правят бизнеса с трюфели?

Антон да го бяха дали на Ферито да го изиграе. Този ми голямо психо ..тръпки ме побиват от него.

# 410
Горкият актьор (Антон), все психопати ли ще играе Joy

# 411
  • София
И аз така, заради ОЖ, муцуната на Тонката все я свързвам с ненормалник. Според мен няма да му е чиста работата, но вероятно е свързан с бежанците, защото нали онези двамата хрантутници докато жулеха ракии се заприказваха, че парите свършвали и тогава Димитър попита полицайчето какво ставало с неговия човек от Бургас дето вече бил в София. Рано или късно в Царево ще разберат къде е Кера и тогава си представям едни опустошителни сцени “Бонка в големия град”, или “Бонка изрива София” Simple Smile
Кера уби с рокля! Според мен ръкавите ако бяха още по-буфан, съвсем щеше да обере точките . И комбинацията с кубинките дето носи...... Баш стил Кремена Халваджиян Simple Smile
И май ще изляза права за Жаки и Киро. Той ще е оня единствения с когото не си е лягала, ама й бил тръпка.

# 412
Поне косата беше измита и що годе в приличен вид.

# 413
  • Viena
Толкова за неподържани жените в сериала, че нямам думи. В София като ден и нощ, където са аматьори, а не прехвалени актьори са по-добре.

# 414
Добре де, Кера била в някакъв си дом, а сестра и? Аз пък реших, че Киро е баща на Жаки

# 415
  • София
Oф, вчера реших да си кръстосам пръстите, но след снощната боза не мога. Толкова безсилие в сценарий скоро не бях виждала - как пък една сюжетна линия не успяха да развият като хората. Ужасен кастинг, ужасен сценарий и ужасна актьорска игра. Ровя си в нета докато някъде в другия край на стаята бръмчи ТВ-то. Айде Фучеджиева в напреднала възраст, ами младите дето им пишат имената тяхното оправдание какво е. Да вземем някакви пари и майната му. Ми майната ви бездарни сценаристи. Това е по-зле от турска сапунка в 15ч. по Нова и е на нивото на диалози и сценарий на София Ден и нощ. Една сцена няма, за която да се хвана и да кажа е това е, браво. Не знам Нова дали ще искат втори сезон с това бездарие и безхаберие.

# 416
Рая, аз мисля, че Кера и Люба не са кръвни сестри. Люба е биологично дете на починалите родители, а Кера - осиновена. Не са го казвали, но така си мисля, защото веднъж се представят като сестри, веднъж като приятелки. Rolling Eyes Ега ти и сценария, половината неща да гадаем, а другата половина да се сещаме сами. Satisfied

Да оплюя и аз снощния епизод. Две жени, обърнати с гръб към камерата половин серия си приказват за миналото. После Кера и Антон пак. Angry Скукааааа Hands Thumbsdown Отегчително дълги диалози. Hands Thumbsdown
На фона на това бездарие, една блестяща Жаки. Браво на актрисата Hands Clap

# 417
  • София
Рая, аз мисля, че Кера и Люба не са кръвни сестри. Люба е биологично дете на починалите родители, а Кера - осиновена. Не са го казвали, но така си мисля, защото веднъж се представят като сестри, веднъж като приятелки. Rolling Eyes Ега ти и сценария, половината неща да гадаем, а другата половина да се сещаме сами. Satisfied

Да оплюя и аз снощния епизод. Две жени, обърнати с гръб към камерата половин серия си приказват за миналото. После Кера и Антон пак. Angry Скукааааа Hands Thumbsdown Отегчително дълги диалози. Hands Thumbsdown
На фона на това бездарие, една блестяща Жаки. Браво на актрисата Hands Clap
Явно и вие си правите други неща докато върви сериала Grinning
НЕ, не са сестри, а най-добри приятелки от малки. Просто едната е напуснала малкото градче отдавна. КАТО сестри са, но не сестри Wink

# 418
Коя е модел?
Само Жаки ми харесва, и като жена, и като актриса

# 419
Снощи освен, че видяхме Керича в цвят/но ботите,оооо ботите/ май друго не запомних. А и че Митето още точи лиги по "the best and even the best woman'". И рецитала, о рецитала.
Вчера мернах във Фб рекламата на наденицата с боба, еми толкова истински хора. Идея си нямам дали са актьори или не, ама слагат в малкия си джоб цееееелия екип на "Сълзите на Кера"

Общи условия

Активация на акаунт